Τι συμβαίνει στη National League 1 με Τρίτωνα, Εθνικό Πειραιώς, Τρίκαλα

Έρχονται ανακατατάξεις στον Όμιλο που έχουν τοποθετηθεί Απόλλων, Αίολος και Προμηθέας 2014

National League 1

Πλέον η φημολογία έχει περάσει σε άλλο στάδιο και πολλοί που ασχολούνται με το πρωτάθλημα της National League 1, πρώην Β’ Εθνική, είναι σίγουροι ότι στον 2o Όμιλο στον οποίο έχει τοποθετηθεί ο Απόλλων, αλλά και οι Αίολος, Προμηθέας 2014, θα υπάρξουν…απώλειες.

Συγκεκριμένα, κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται οι πιθανότητες, όπως υποστηρίζεται, να μη συμμετάσχουν παρότι δήλωσαν συμμετοχή ο Τρίτωνας, ο Εθνικός Πειραιώς και τα Τρίκαλα!

Αν αυτό γίνει πραγματικότητα ή έστω δύο από αυτές τις ομάδες τελικά δεν συμμετάσχουν τότε θα δημιουργηθούν νέα δεδομένα όχι μόνο στον 2ο Όμιλο, αλλά γενικότερα στο πρωτάθλημα της National League 1.

Γιατί καταλαβαίνετε ότι εφόσον από τις 12 ομάδες …αποχωρήσουν οι δύο ή τρεις και ο Όμιλος «ξεμείνει» με 9 ή 10 ομάδες θα υπάρξουν αλλαγές. Δεν γίνεται ένας Όμιλος να έχει 9 ή 10 ομάδες και οι άλλοι δύο, ο 1ος και ο 3ος από 12.

Ήδη έχουν ξεκινήσει κάποιες συζητήσεις και λέγεται ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να μετακινηθούν ομάδες από άλλους Ομίλους στον Όμιλο του Απόλλωνα. Μάλιστα έχει κυκλοφορήσει ότι αν υπάρξουν τρεις αποχωρήσεις (Εθνικός Πειραιώς, Τρίτωνας, Τρίκαλα) θα μετακινηθεί από τον Βορρά και τον 1ο Όμιλο, στον 2ο η Νίκη Βόλου και παράλληλα θα μετακινηθεί από τον 3ο Όμιλο επίσης στον 2ο μία ομάδα από την Αθήνα. Αν αυτό συμβεί θα ισχυροποιηθεί ο Όμιλος του Απόλλωνα, καθώς η Νίκη Βόλου είναι δυνατή και σύμφωνα με πληροφορίες θέλει να κάνει πρωταθλητισμό, ενώ παραδοσιακά οι ομάδες της Αθήνας σε όλες τις κατηγορίες είναι ισχυρές.

Θυμίζουμε ότι στον 2ο Όμιλο εκτός του Απόλλωνα, του Αίολου και του Προμηθέα 2014, αλλά και των Εθνικού Πειραιώς, Τρίτωνα, Τρικάλων έχουν τοποθετηθεί ΓΣ Σοφάδων, Εθνικός Λιβαδειάς, Ν. Κηφισιά, Ηλυσιακός, Ληξούρι και Πανελλήνιος.
Αντίστοιχα στον 1ο Όμιλο έχουν τοποθετηθεί Φανάρια Νάξου, Αναγέννηση, Παγκράτι, Αμύντας, Μίλωνας, Π. Φάληρο, Δάφνη, Έσπερος, ΟΦΗ, Αιγάλεω, Πανελευσινιακός και Χολαργός.

Στον 3ο Όμιλο έχουν τοποθετηθεί ΑΟ Αρετσού Καλαμαριάς, Μαχητές, ΑΟ Λεύκιππος Ξάνθης, Πανσερραϊκός, Γέφυρα, Αίας Ευόσμου, Φίλιππος Βέροιας, Ευρώπη ’87, ΚΑΟ Δράμας, ΔΕΚΑ, Νίκη Βόλου και Κομοτηνή.