Οι προπονήσεις γνωριμίας της ΕΑΠ για τα τμήματα βόλεϊ

ΕΑΠ

 

Η ομάδα βόλεϊ της ΕΑΠ έκανε γνωστό ότι ξεκινά προπονήσεις γνωριμίας μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου για κορίτσια που επιθυμούν να ενταχθούν στο τμήμα της πατρινής ομάδας.

Η ανακοίνωση: «Η Ε.Α.Π. και το τμήμα βόλεϊ, μετά την επιτυχημένη σε πολλά επίπεδα χρονιά, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα παρακάτω:

Για τα νεαρά κορίτσια  που θέλουν να γνωρίσουν το βόλεϊ θα προσφέρει δωρεάν 2 φορές την εβδομάδα επίδειξη  και προπόνηση  μέχρι 10 Σεπτεμβρίου, με έναρξη 28 Αυγούστου.

Η ομάδα μας φέτος συμμετέχει σε όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα με 5 ομάδες, (νεανίδων 1 παγκορασιδων 2 και  Κορασίδων 2) με κύριο  στόχο την συμμετοχή στο παιχνίδι όσο το δυνατόν περισσότερων κοριτσιών.

Μετά την επιτυχία του εγχειρήματος της ανταλλαγής φιλοξενίας με την ομάδα Κ18 του Dingden της Γερμανίας αποκομίστηκε σημαντική εμπειρία που θα κεφαλοποιηθεί άμεσα στην επόμενη αντίστοιχη  διοργάνωση που ήδη ετοιμάζουμε.

Οι προπονήσεις των κοριτσιών ξεκινούν την 1η και 2η Σεπτεμβρίου και των γυναικών 4 Σεπτεμβρίου.

Οι Εγγραφές εκκινούν το Σαββατοκύριακο 31 Αυγούστου και 1η Σεπτεμβρίου.(Ηπείρου 8 και Φαβιέρου , ώρες λειτουργίας 10:00-13:00 / 2610005454).