Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού: «Ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί, αλλά δεν έχει συλληφθεί», διευκρινίζει η ΕΛΑΣ BINTEO

Αφορμή για τον διαπληκτισμό στα ΚΤΕΛ του Κηφισού φαίνεται σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. ότι ήταν ένας πελάτης ταξί

ΚΤΕΛ

H εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου μίλησε για πυροβολισμούς που έπεσαν τη Δευτέρα 26/8 στα ΚΤΕΛ του Κηφισού, μπροστά στην πιάτσα των ταξί. Όπως τόνισε ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί αλλά δεν έχει συλληφθεί.

Υπενθυμίζεται ότι ένας άνδρας ξυλοκοπήθηκε από ομάδα τουλάχιστον άλλων τριών, οι οποίοι φεύγοντας, πυροβόλησαν στον αέρα μπροστά στα έντρομα βλέμματα δεκάδων ανθρώπων.

 «Οι πυροβολισμοί ήταν για εκφοβισμό. Αυτή είναι και η αναφορά του θύματος. Έχουν ταυτοποιηθεί κάποια άτομα της συγκεκριμένης συμπλοκής. Το θύμα (του ξυλοδαρμού) οδηγήθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Αναζητούνται οι δράστες που έχουν ταυτοποιηθεί» τόνισε η Κωνσταντίνα Δημογλίδου μιλώντας στο ΕΡΤNews και την εκπομπή «Συνδέσεις».

«Ο δράστης του πυροβολισμού φαίνεται ότι είναι νόμιμος κάτοχος άδειας ταξί. Τουλάχιστον αυτή είναι η αναφορά που έχουμε στην Ελληνική Αστυνομία, έχει ταυτοποιηθεί όμως και αναζητείται». πρόσθεσε.

Αφορμή για τον διαπληκτισμό φαίνεται σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. ότι ήταν ένας πελάτης ταξί. «Η αναφορά στην αστυνομία είναι ότι έγινε για έναν πελάτη, για συγκεκριμένη κούρσα» εξήγησε και σημείωσε ότι ο άνθρωπος αυτός πρέπει να ελεγχθεί και για το πώς έλαβε την άδεια για να εργάζεται σε αυτό το επάγγελμα και αν κατέχει νόμιμη άδεια ταξί.