Δυνατά φιλικά για την ΑΕ Γλαύκου Εσπερου ΑΟΠΑ

Η Αθλητική Ενωση Γλαύκου Εσπερου ΑΟΠΑ έκλεισε τρία δυνατά φιλικά παιχνίδια με Μελίσσια, Δάφνη και Πικέρμι μακριά από την Πάτρα.

Γλαύκου Εσπερου Η ΑΕ Γλαύκου Εσπερου ΑΟΠΑ έκλεισε δυνατά φιλικά παιχνίδια μακριά από την Πάτρα

Η Αθλητική Ενωση Γλαύκου Εσπερου ΑΟΠΑ συνεχίζει την προετοιμασία της στο κλειστό γυμναστήριο Κρύα Ιτεών (σήμερα συμπληρώνεται ένα 10ήμερο προπονήσεων) και ήδη έχουν γίνει γνωστά και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει. Αναλυτικά το πρόγραμμα:
ΤΕΤΑΡΤΗ 4/9: Μελίσσια-ΑΕ Γλαύκου Εσπερου ΑΟΠΑ. Το φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων «Παναγιώτης Τριανταφύλλου».
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/9: Δάφνη-ΑΕ Γλαύκου Εσπερου ΑΟΠΑ. Το φιλικό θα δοθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Μουρούτσος».
ΠΕΜΠΤΗ 12/9: Πικέρμι-ΑΕ Γλαύκου Εσπερου ΑΟΠΑ. Το φιλικό παιχνίδι θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο Διώνης.
Θυμίζουμε ότι το τελευταίο απόκτημα της ΑΕ Γλαύκου Εσπερου ΑΟΠΑ είναι ο Αντώνης Γκάτζος, ο οποίος είναι γεννημένος στις 6 Ιουλίου 2003, έχει ύψος 1.88μ. κι αγωνίζεται ως γκαρντ. Ξεκίνησε το μπάσκετ στον ΠΑΟ Κουκακίου, ενώ το 2020 μετακόμισε στην Εφηβική ομάδα του Περιστερίου, κατακτώντας το 2021 τον τίτλο της ΕΣΚΑ και την 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα U18. Τη σεζόν 2021-2022 αγωνίστηκε με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου στη National League 1, ενώ ακολούθησε η Δάφνη Δαφνίου το 2022-23 (NL1).