Η Δέσποινα Παπανικολάου από τον Πανσερραϊκό στην Ακαδημία των Σπορ

Στην Ακαδημία των Σπορ θα συνεχίσει την καριέρα της η Δέσποινα Παπανικολάου, η οποία θα μετακομίσει στην Πάτρα από τον Πανσερραϊκό.

Ακαδημία των Σπορ Η Δέσποινα Παπανικολάου θα συνεχίσει στην Ακαδημία των Σπορ

Η 18χρονη Δέσποινα Παπανικολάου ξεκίνησε το χάντμπολ πριν από πέντε χρόνια στην ομάδα του Πανσερραϊκού με προπονητή τον Κώστα Μαργαρίτη και έπειτα και τον Γρηγόρη Παπαδόπουλο. Είχε λάβει κλήση για τα κλιμάκια της Προεθνικής ομάδας Κορασίδων. Πλέον, λόγω των σπουδών της στο Μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών θα συνεχίσει το χάντμπολ στην Α2 Εθνική κατηγορία των Γυναικών με την ομάδα της Ακαδημίας των Σπορ Πάτρας.

Η αθλήτρια δηλώνει τα εξής για τη μεταγραφή της: «Από τη στιγμή που θα βρίσκομαι πλέον στην Πάτρα για σπουδές, τόσο μακριά από την πόλη μου, είναι μονόδρομος να συνεχίσω το χάντμπολ αναγκαστικά στην ομάδα της Πάτρας. Θα πρέπει να τονίσω ότι ευτυχώς που υπάρχει και η Ακαδημία των Σπορ κι αρκετά κορίτσια συνεχίζουμε το χάντμπολ δια μέσου του Πατρινού συλλόγου. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με βοήθησαν μέχρι σήμερα στην πορεία μου στο άθλημα. Τέλος, θα προσπαθήσω δια μέσου του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας μαζί με τις καινούργιες συμπαίκτριές μου, να προσφέρουμε όλες μαζί τα μέγιστα στο άθλημα που έχουμε αγαπήσει».