Κώστας Πελετίδης: Υπέγραψε σύμβαση για έργα οδοποιίας και μικρά τεχνικά έργα σε κοινότητες του Δήμου

Ποια είναι αυτά τα έργα και τι περιλαμβάνουν.

Πελετίδης

Έργα οδοποιίας, κατασκευές πεζοδρομίων και άλλα μικρά τεχνικά έργα προχωρά ο Δήμος σε Κοινότητες των Δημοτικών Ενοτήτων Μεσσάτιδας, Παραλίας και Βραχνεΐκων, με τη σύμβαση που υπέγραψε σήμερα (Τρίτη 27 Αυγούστου) το πρωί ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης.

Συνεχίζεται έτσι η υλοποίηση της απόφασης της Δημοτικής Αρχής για την κατασκευή έργων και αναπλάσεων σε όλες τις συνοικίες του Δήμου Πατρέων, ώστε να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των δημοτών.

Στη σύμβαση, μεταξύ άλλων, προβλέπεται να γίνουν τα εξής έργα οδοποιίας:

Κοινότητα Θέας: Ασφαλτόστρωση των οδών Αμπελώνων και Διονύσου και τσιμεντόστρωση της οδού προς Δεξαμενή.

Κοινότητα Καλλιθέας: Ασφαλτόστρωση των οδών Φιλοθέης και Ήρας και τσιμεντόστρωση τμημάτων της οδού Παπαφλέσσα και της παρόδου Ιωάννου Χρυσοστόμου.

Κοινότητα Κρήνης: Ασφαλτόστρωση τμήματος της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου και τσιμεντόστρωση της οδού Φούντα.

Κοινότητα Κρυσταλλόβρυσης: Ασφαλτόστρωση της οδού προς Άγιο Γεώργιο και τσιμεντόστρωση της κεντρικής οδού της Κοινότητας.

Κοινότητα Οβρυάς: Ασφαλτόστρωση των οδών Σταυριανού και Ελευθερίου Βενιζέλου.

Κοινότητα Πετρωτού: Ασφαλτόστρωση της οδού Μαυρομανδήλας και τσιμεντόστρωση οδών του οικισμού της Αγίας Παρασκευής.

Κοινότητα Σαραβαλίου: Ασφαλτόστρωση των οδών Παλαιολόγου, Δωδεκανήσου και Α. Τσιμπούλη και τσιμεντόστρωση της οδού Πετμεζά.

Κοινότητα Μιντιλογλίου: Ασφαλτόστρωση της οδού Αμυγδαλέων και τσιμεντόστρωση της οδού Φρατζή.

Πελετίδης

Κοινότητα Παραλίας: Ασφαλτόστρωση τμημάτων των οδών 25ης Μαρτίου, Καλαβρύτων και Αναγνωστοπούλου (ή τμημάτων μίας από αυτές) και τσιμεντόστρωση τμημάτων των παρόδων Κοραή και Τζιλιάνου και της οδού Φατούρου.

Κοινότητα Ροϊτίκων: Ασφαλτόστρωση των οδών Π. Κατσέλη, Ευτέρπης και Σουβαλιώτη και τσιμεντόστρωση των οδών Θάλειας, Οικονομοπούλου και της παρόδου 7 (28ης Οκτωβρίου).

Κοινότητα Βραχνεΐκων: α) Ασφαλτόστρωση των οδών Μαραγκοπούλου, Οικονομοπούλου και Τιμ. Χρονίδου και τσιμεντόστρωση της οδού Αφων Ανδιόπουλου β) Κατασκευή πεζοδρομίων.

Κοινότητα Θεριανού: Ασφαλτόστρωση της οδού Κοιμήσεως Θεοτόκου και τσιμεντόστρωση της οδού Αγίου Γεωργίου.

Κοινότητα Καμινίων: Ασφαλτόστρωση των οδών Ναυαρίνου, 25ης Μαρτίου, Αγίου Κοσμά Αιτωλού και τσιμεντόστρωση των οδών Γκότση και Κωστή Παλαμά.

Κοινότητα Τσουκαλεΐκων: Ασφαλτόστρωση των οδών Γ. Νικολάου και Καμπούρη και τσιμεντόστρωση τμημάτων των οδών Κλαμπανά και Αγίου Αρτεμίου, Χριστοπούλου και Κλαμπανά και τμήματος της δού στη θέση Κακούδι.

Κοινότητα Μονοδενδρίου: Ασφαλτόστρωση των οδών Χατζοπούλου και Παλαιού Σταθμού και τσιμεντόστρωση της οδού Σωτηριάδου.