Ο Ανδρέας Ντόι ανανέωσε με τον Ολυμπιακό

Ο Ανδρέας Ντόι και ο Ολυμπιακός θα συνεχίσουν από κοινού, με τον διεθνή Έλληνα αμυντικό να υπογράφει νέο συμβόλαιο στους «ερυθρόλευκους» και θα μείνει κάτοικος Πειραιά για τα επόμενα χρόνια

Ντόι

Ο Ανδρέας Ντόι ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν γνωστή την συγκεκριμένη είδηση.

Ο Ανδρέας Ντόι και ο Ολυμπιακός θα συνεχίσουν από κοινού, με τον διεθνή Έλληνα αμυντικό να υπογράφει νέο συμβόλαιο στους «ερυθρόλευκους» και θα μείνει κάτοικος Πειραιά για τα επόμενα χρόνια. Ο Ντόι που αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του συλλόγου έχει αγωνιστεί σε 56 επίσημα παιχνίδια με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, έχοντας σκοράρει 4 φορές.

Μάλιστα πέρα από κεντρικός αμυντικός, ο Ντόι μπορεί να παίξει και στα χαφ, με τον ίδιο να αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Το προηγούμενο συμβόλαιο του 21χρονου ποδοσφαιριστή έληγε το καλοκαίρι του 2025, με το νέο να έχει διάρκεια έως το 2028.

Με την «ερυθρόλευκη» φανέλα ο Ντόι έχει πανηγυρίσει μόλις ένα τίτλο και αυτός δεν είναι άλλος από το Conference League της σεζόν 2023/24.