Ανεμβολίαστος εργαζόμενος έκλεισε… κατάστημα στον Πύργο
Στον ιδιοκτήτη του καταστήματος επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματός του και στον εργαζόμενο διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ.
Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στον Πύργο, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ένας άνδρας, διότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και να έχει επιτρέψει σε εργαζόμενο να παρέχει υπηρεσίες με φυσική παρουσία εντός της εγκατάστασης δίχως να είναι πλήρως εμβολιασμένος η νοσήσας και χωρίς να έχει υποβληθεί ως προβλέπεται στην διενέργεια διαγνωστικού ελέγχου δύο φορές την εβδομάδα με την μέθοδο του μοριακού ελέγχου ( PCR) ή με την χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοιού (RAPID TEST).
Στον ιδιοκτήτη του καταστήματος επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματός του και στον εργαζόμενο διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μαγνήσιο: Το μέταλλο που «μικραίνει» την ηλικία του εγκεφάλου και προστατεύει από την άνοια
Τα Google Pixel 11 Pro και Pro XL φέρνουν Tensor G6, 3.600 nits, zoom 120x και νέο HiLight
Προεόρτια Ιερά Αγρυπνία στο ναό του Αγίου Δημητρίου Πατρών ΦΩΤΟ
6 τρόφιμα με πολλές θερμίδες που θα έπρεπε να τρώτε, σύμφωνα με τους διαιτολόγους
Το Google Pixel 11 μεταφράζει τη νοηματική σε κείμενο
Οι Θεομητορικοί ναοί της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ΦΩΤΟ
Είδατε κατσαρίδα την ημέρα; Τι σημαίνει για το σπίτι σας – Πώς θα τις διώξετε
Επιστήμονες βρήκαν τρόπο να εντοπίζουν πέντε χρόνια πριν τι θα γίνει επιτυχία
