Εθιμοτυπική συνάντηση του Χ. Μπονάνου με τη νέα Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ

Τόνισε την αμέριστη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με σκοπό η συνεργασία των δύο φορέων να αποφέρει θετικά αποτελέσματα, στο δύσκολο και απαιτητικό χώρο της υγείας.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΟΝΑΝΟΣ

Εθιμοτυπική συνάντηση στα γραφεία της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, είχε με το νέο Διοικητή της κ. Ηλία Θεοδωρόπουλο, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Χαράλαμπος Μπονάνος, σήμερα, Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024.

Μπονάνου

Στη συνάντηση που διεξήχθη παρουσία του Υποδιοικητή κ. Γεωργίου Δέντσικα και του Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας της 6ης Υ.ΠΕ κ. Αντωνίου Ραγκαβά, ο κ. Μπονάνος ευχήθηκε καλή επιτυχία και ευόδωση στο έργο της νέας διοίκησης, καθώς οι προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει είναι πολλές και σημαντικές. Παράλληλα βεβαίως, τόνισε την αμέριστη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με σκοπό η συνεργασία των δύο φορέων να αποφέρει θετικά αποτελέσματα, στο δύσκολο και απαιτητικό χώρο της υγείας.

Κατά τη συζήτηση που ακολούθησε, οι δύο πλευρές επεσήμαναν τις προοπτικές αλλά και τις αδυναμίες του Εθνικού Συστήματος Υγείας στην περιοχή μας και συμφώνησαν να συνεχίσουν από κοινού την προσπάθεια για διαρκή βελτίωση των υποδομών, του εξοπλισμού και εν γένει των δυνατοτήτων των νοσηλευτικών ιδρυμάτων και των άλλων υπηρεσιών που παρέχουν υπηρεσίες υγείας στους συμπολίτες μας, στο πλαίσιο και της νέας προγραμματικής περιόδου 2021 – 2027.

Διαβάστε επίσης:

«Κινητό στην Τσάντα»: Τέλος στην χρήση τους στα σχολεία, οι 11 αλλαγές στη νέα σχολική χρονιά

Καιρός: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες, μπουρίνια και χαλαζοπτώσεις μέχρι το Σάββατο, ποιες περιοχές θα επηρεαστούν – Έκτκατο Δελτίο Επιδείνωσης

Συνελήφθη 18χρονη για τον βιασμό 20χρονου στη Θεσσαλονίκη

Οσα μας μαθαίνει ο κατακερματισμός του ΣΥΡΙΖΑ: Ενώνονται τα χίλια κομμάτια της κεντροαριστεράς;

Βόλος: Μαζεύτηκαν 95 τόνοι νεκρά ψάρια από την παραλία και η επιχείρηση συνεχίζεται