Δημήτρης Σταρόβας: Μίλησε για την κατάσταση υγείας του ΒΙΝΤΕΟ

«Ελπίζω να με θυμάστε!»

Δημήτρης Σταρόβας

Καλυτερεύει η κατάσταση υγείας του  Δημήτρη Σταρόβα!

Ο 61χρονος μουσικός λίγους μήνες μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το οποίο του άφησε σοβαρά κινητικά προβλήματα αλλά και πρόβλημα στην ομιλία του με νέο βίντεο στο κανάλι του στο Youtube αποκάλυψε πως με καλή διάθεση θα επιστρέψει τον Σεπτέμβρη δυναμικά στα μαθήματα κιθάρας που έκανε στο στούντιο!

Το νέο βίντεο του Δημήτρη Σταρόβα

«Γεια και χαρά σε όλους, ελπίζω να με θυμάστε. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί σε ό,τι αφορά την υγεία μου πάνε όλα προς το καλύτερο. Δεν έχω σχεδόν κανέναν κινητικό πρόβλημα, μένει να αποκατασταθεί η ομιλία. Όταν γίνει αυτό, θέλω να φτιάξω ένα βίντεο, ίσως και παραπάνω και θέλω να σας διηγηθώ όλη την περιπέτεια της υγείας μου από την αρχή μέχρι τώρα.

Σε αυτό το διάστημα των τριών μηνών συνέβησαν τόσα πολλά και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας, γιατί υπάρχει λόγος. Θα το διαπιστώσετε! Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να το κάνουμε αυτό, γιατί έχω να μοιραστώ πολλά μαζί σας. Θέλω να απευθυνθώ σε πολύ κόσμο, γιατί στη θέση που ήμουνα πιστεύω ότι υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που δεν προσέχει τον εαυτό του όπως κι εγώ. Ζω από τύχη, μόνο αυτό θα σας πω. Αυτό το βίντεο θα γίνει όταν μπορώ να μιλήσω καλύτερα.

Ένας άλλος λόγος που είμαι πολύ χαρούμενος είναι γιατί όπως βλέπετε είμαι στο στούντιο για να κάνουμε αυτό το βίντεο, αλλά κυρίως γιατί προετοιμαζόμαστε για τον Σεπτέμβρη και για τον χειμώνα γενικότερα. Όπου στις αρχές του Σεπτέμβρη θα αρχίσουν τα μαθήματα κιθάρας και δω στο στούντιο και τα διαδικτυακά και γενικότερα θα μπούμε σε μια ροή κανονική», ανέφερε, σύμφωνα με το youweekly, μεταξύ άλλων.

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Πατραϊκός δεν θέλει Αιολικό, ομόφωνο «όχι» στην ΠΔΕ – Μπλέτσας: «Η περιοχή είναι ήδη επιβαρυμένη»

Πάτρα: «Πρεμιέρα» για το νέο εμπορικό πάρκο στην πρώην ΑΒΕΞ, ποιος και πότε θα κόψει πρώτος κορδέλα

Καιρός: Καταιγίδα στην Αττική, διακοπές ρεύματος και κεραυνοί

Βόλος: Νέες εικόνες από την απομάκρυνση των νεκρών ψαριών, σε ποιες παραλίες πρέπει να αποφεύγεται η κολύμβηση ΒΙΝΤΕΟ

Θετική απάντηση για τον τεχνικό έλεγχο στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής: «Γιάννη ζεις, θα δικαιωθείς» φώναζαν οι φίλοι του 19χρονου