Αντάλλαξαν όρκους Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ – Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής,  το ζευγάρι έφτασε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας στο χώρο της τελετής ενώ λίγο νωρίτερα είχαν ξεκινήσει να καταφτάνουν οι προσκεκλημένοι τους.

Κασσελάκης

Όρκους αγάπης αντάλλαξαν το απόγευμα της Παρασκευής ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μάκμπεθ σε μια τελετή στον βοτανικό κήπο στην Κρήτη.

Στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής, όπως αναφέρει το flashnews.gr, το ζευγάρι έφτασε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας στο χώρο της τελετής ενώ λίγο νωρίτερα είχαν ξεκινήσει να καταφτάνουν οι προσκεκλημένοι τους.

Ένα περιπολικό της αστυνομίας βρισκόταν στην είσοδο του ιδιωτικού δρόμου που οδηγεί στο Βοτανικό Πάρκο εμποδίζοντας την είσοδο σε όσους δεν είχαν προσκληθεί στη γαμήλια εκδήλωση.

Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ Μακμπέθ μπήκαν και πάλι με ιδιωτικό αυτοκίνητο στον χώρο της τελετής, με σκοπό να αποφύγουν τις κάμερες.

Μετά τη σύντομη τελετή ακολούθησε δεξίωση για τους 130 καλεσμένους του ζευγαριού.

Οι καλεσμένοι του ζευγαριού απόλαυσαν δημιουργίες από την κουζίνα του Βοτανικού Πάρκου με τοπικές γεύσεις και εδέσματα βασισμένα σε τοπικά προϊόντα, σπιτική λεμονάδα με βότανα καθώς και ένα κοκτέιλ βασισμένο σε ελληνικό τζιν.

Θα ακολουθήσει δείπνο και πάρτι στον κήπο της πολυτελούς βίλας, Casa Scordilli, με θέα τον κόλπο της Σούδας.

Κασσελάκης Κασσελάκης Κασσελάκης

Διαβάστε επίσης:

Γηροκομειό: Ολοκληρώνονται οι καθαρισμοί, κλιμάκιο γεωλόγων τη Δευτέρα για αναγνώριση κινδύνων

Αχαΐα: Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Κάλφα από κεραυνό, μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Καιρός: Καταιγίδα στην Αττική, διακοπές ρεύματος και κεραυνοί

Βόλος: Νέες εικόνες από την απομάκρυνση των νεκρών ψαριών, σε ποιες παραλίες πρέπει να αποφεύγεται η κολύμβηση ΒΙΝΤΕΟ

Θετική απάντηση για τον τεχνικό έλεγχο στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής: «Γιάννη ζεις, θα δικαιωθείς» φώναζαν οι φίλοι του 19χρονου