Η Εθνική πόλο K19 με 4+1 Πατρινούς στην Βουλγαρία

Εθνική

Το μεσημέρι της Παρασκευής (30/8) ταξίδεψε για το Μπουργκάς της Βουλγαρίας (μέσω Σόφιας) η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών (Κ19) προκειμένου να μετάσχει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας, που γίνεται εκεί 1-7 Σεπτεμβρίου.

Στην αποστολή συμμετέχουν 5 πατρινοί, οι αθλητές Μπιτσάκος, Λυκούδης, Γεωργαράς και Αγγελόπουλος, ενώ αρχηγός αποστολής είναι ο αντιπρόεδρος του ΝΟΠ Μάκης Γεωργαράς.

Συνολικά στην αποστολή μετέχουν οι εξής 15 αθλητές: Δημήτρης Παρτσόγλου, Κωνσταντίνος Κανδανολέων, Γιώργος Νικολαΐδης, Σεμίρ Σπάχιτς, Θωμάς Κωνσταντόπουλος, Χρήστος Λεβαντής, Γιάννης Τόττης, Απόστολος Γεωργαράς, Ανδρέας Μπιτσάκος, Άλι Σάλεχ, Χρήστος Λασκαρίδης, Σπυθολέων Καρατζάς, Σπύρος Λυκούδης, Χρήστος Σιαμάς, Ηλίας Αγγελόπουλος.

Τους συνοδεύουν, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ηλίας Μαχαίρας, ο συνεργάτης του Φώντας Μαρκόπουλος, ο φυσικοθεραπευτής Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος και ο αρχηγός αποστολής Μάκης Γεωργαράς. Μαζί τους και ο διεθνής διαιτητής Γιώργος Πολυχρονόπουλος.

Η Ελλάδα έχει κληρωθεί στον Β’ όμιλο της διοργάνωσης και θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή (1/9) στις 17:45 κόντρα στη Σερβία. Στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει, τη Δευτέρα (2/9) στις 16:00 τη Γερμανία και την Τρίτη (3/9) στις 14:15 την Ιταλία.