Το…παράθυρο για έξτρα ενίσχυση της Παναχαϊκής, φιλικό στο Άργος

Παναχαϊκής

Η Παναχαϊκή το «ψάχνει» για την έξτρα ενίσχυσή της στο μεταγραφικό παζάρι και σε αυτήν την προσπάθεια της έχει σύμμαχο την αλλαγή, που ισχύει φέτος, στις ημερομηνίες λήξης της μεταγραφικής περιόδου.

Μέχρι πέρυσι η μεταγραφική περίοδος ολοκληρωνόταν 31 Αυγούστου και απλώς για τους ελεύθερους παίκτες υπήρχε η δυνατότητα να αποκτηθούν έως 15 Σεπτεμβρίου.

Φέτος αυτό το καθεστώς άλλαξε!. Η θερινή μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα θα ολοκληρωθεί στις 11 Σεπτεμβρίου και οι ομάδες θα μπορούν να εντάξουν στο δυναμικό τους ελεύθερους παίκτες έως τις 30 Σεπτεμβρίου! Με δεδομένο ότι η Super League 2 θα ξεκινήσει στις 22 Σεπτεμβρίου, η Παναχαϊκή για παράδειγμα θα έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει κάποιον ελεύθερο παίκτη και μετά την πρεμιέρα.

ΤΙ «ΨΑΧΝΕΙ»

Στην Παναχαϊκή, σύμφωνα με πληροφορίες, προσανατολίζονται σε μία ίσως δύο ακόμη κινήσεις για να δυναμώσει περισσότερο την αμυντική της γραμμή (δοκιμάστηκε τις πριηγούμενες ημέρες Γκανέζος στόπερ), ενώ ήδη ανακοίνωσε την επιστροφή του Θεμη Πατρινού. Παράλληλα θα γίνουν και κάποιες αφαιρέσεις στο ρόστερ με τον Πέρεθ να είναι βασικός υποψήφιος για αποχώρηση.

ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ

Η Παναχαϊκή θα παίξει σήμερα στις 18.00 φιλικό στο Αργος με τον νεοφώτιστο στη Super League 2, Παναργειακό. Οι παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Γιάννης Τάτσης είναι οι Κολοβούρης, Οικονομάκης, Γεωργόπουλος, Πανάγου, Λυμπεράκης, Zαμόρα, Σμάλης, Μπαξεβάνος, Τσάκνης, Καραγιάννης, Zούκα, Καστεγιάνο, Πετράτος, Λεσάι, Νίλι, Πολέτο, Ρόβας, Κοζορώνης, Tραορέ, Ελευθεριάδης, Παπαηλιού και Ντε Τομάς. Σε σχέση με το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα «εκτός» έμειναν Μαντριγκάλ, Πέρεθ, Παντεκίδης.