Ζώδια: Δίδυμε, σήμερα είσαι κοινωνικός αλλά παράλληλα και υποκειμενικός στην κρίση σου, καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τις καθημερινές σου δραστηριότητες…

Δείτε αναλυτικά τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια

Αποχαιρετούμε τον Αύγουστο και κατ’ επέκταση το καλοκαίρι, με τη Σελήνη στον Λέοντα να μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση και να μας δημιουργεί την εντύπωση ότι αν θέλουμε, όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ο αέρας του νικητή, η υπερηφάνεια, η τόλμη μας, το φλογερό ταπεραμέντο, αλλά και η ξεχωριστή παρουσία μας θα μας κάνουν ι να τραβήξουμε την προσοχή.

Συναισθηματικά, βγάζουμε μια απλοχεριά, αδιαφορούμε για τα μέτρια, ξεχνάμε τα μίζερα, θέλουμε τα καλύτερα για εμάς και τους δικούς μας ανθρώπους και τίποτα δε φαίνεται ικανό να αναμετρηθεί μαζί μας, αν έχουμε σιγουριά και πιστεύουμε στον εαυτό μας και τις ικανότητές του.

 

 

Κριός

Με την Σελήνη να έχει περάσει στο ζώδιο του Λέοντα στον 5ο σου, ξαναβρίσκεις την ενέργεια , την κοινωνικότητα, την εξωστρέφεια, την θέληση σου να ασχοληθείς με την πάρτη σου και ότι σου κάνει κέφι και την διάθεση να ασχοληθείς με πράγματα που αφορούν τα παιδιά σου και τον ερωτικό σου σύντροφο. Θα θελήσεις να βγεις, να διασκεδάσεις, να βρεθείς με πολύ κόσμο και κυρίως να ερωτευτείς και να αισθανθείς σαν μικρό παιδί. Θα το ρίξεις στο καμάκι, θα γίνεις παράτολμος/η και με σιγουριά και αυτοπεποίθηση θα διεκδικήσεις το αντικείμενο του πόθου σου. Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα έχεις ερωτικές περιπτύξεις με το ταίρι σου και διάθεση να βγείτε έξω. Ακόμη και αν δεν βγείτε, θα το ρίξετε στα επιτραπέζια ή τυχερά παιχνίδια με εσένα να είσαι αρκετά πιο ανταγωνιστικός/η.

 

Ταύρος

Με την Σελήνη στον 4ο σου επηρεάζεται άμεσα ο οικογενειακός τομέας, το σπίτι και οι προσωπικές σου υποθέσεις. Θα νιώθεις ανασφαλής, συναισθηματικά ευάλωτος/η με αποτέλεσμα να κλειστείς στον εαυτό σου, να αποφεύγεις να πάρεις πρωτοβουλίες και να είσαι εξαρτημένος/η από τα πολύ κοντινά σου πρόσωπα. Στην θετική της έκφραση αυτή η διέλευση θα σε ωθήσει να καλέσεις κόσμο στο σπίτι σου, να τον φιλοξενήσεις και να τον φροντίσεις. Στην αρνητική της εκδοχή, θα είσαι κυκλοθυμικός/η, θα θυμάσαι παρελθοντικές στιγμές που είχες πληγωθεί και θα γίνεις εύθικτος/η με αποτέλεσμα να παραπονιέσαι και να γκρινιάζεις. Προσπάθησε να διατηρήσεις την αυτοκυριαρχία σου, να μην προσκολλάσαι στην οικογένεια σου για να μην γίνεις φορτικός/η και κουραστικός/η με την στάση σου.

 

Δίδυμοι

Μια αρκετά επικοινωνιακή και δραστήρια ημέρα θα έχεις με την Σελήνη να έχει περάσει στο ζώδιο του Λέοντα στον 3ο σου. Θα είσαι αεικίνητος/η, περίεργος/η, παντού και σε όλα μέσα, θα βαριέσαι εύκολα, θα αναζητάς διαρκώς καινούριες δραστηριότητες και θα έχεις αυξημένες δοσοληψίες, συναλλαγές και μετακινήσεις. Θα έχεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις με κάθε είδους μορφή επικοινωνίας, θα είσαι κοινωνικός/η αλλά παράλληλα και υποκειμενικός/η στην κρίση σου. Καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τις καθημερινές σου δραστηριότητες, να βγεις βόλτα με αδερφικά ή συγγενικά πρόσωπα, ή αν δεν εργάζεσαι σήμερα, να κανονίσεις μια εκδρομή στην θάλασσα. Σε κάθε περίπτωση, πρόσεχε να μην λειτουργείς επιφανειακά για να μην μπερδέψεις τα σημαντικά από τα ασήμαντα και φρόντισε να μετριάσεις την κουτσομπολίστικη διάθεσή σου.

 

Kαρκίνος

Με την Σελήνη να έχει περάσει στο ζώδιο των Διδύμων στον 12ο σου, δίνεις ρεπό στον εαυτό σου από εργασίες που χρειάζονται κόπο και απορροφούν την ενέργεια σου, που ούτως ή άλλως την νιώθεις ανύπαρκτη. Θα νιώθεις την ανάγκη να απομακρυνθείς απ’ όλα και να μείνεις μόνος/η με τον εαυτό σου για να επεξεργαστείς τα συναισθήματά σου. Χωρίς να συμβεί κάτι σημαντικό, θα είσαι κακόκεφος/η, φοβικός/η και φευγάτος/η στις σκέψεις σου. Θα είσαι δεκτικός στα εξωτερικά ερεθίσματα του περιβάλλοντος με αποτέλεσμα να επηρεάζεσαι και να παρασύρεσαι εύκολα, γι’ αυτό φρόντισε να μην παρασυρθείς από ανθρώπους που έχουν ισχυρή θέληση, είναι ριψοκίνδυνοι ή απαισιόδοξοι. Ίσως χρειαστεί σήμερα να φροντίσεις κάποιον/α που θα έχει την ανάγκη σου. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να μην αφήσεις την φαντασία σου να οργιάσει.

 

 

Λέων

Με την Σελήνη στο ζώδιο σου στον 1ο σου και μάλιστα χωρίς όψεις, θα φροντίσεις να κάνεις αισθητή την παρουσία σου προκειμένου να επιδείξεις την δύναμη και την κυριαρχία σου. Θα έχεις ισχυρή θέληση, πείσμα και ισχυρογνωμοσύνη και ως επί των πλείστων πρώτα θα ασχολείσαι με την πάρτη σου και αν μείνει καθόλου χρόνος, τότε μπορεί να ασχοληθείς και με τα προβλήματα ή τις ανάγκες των άλλων. Οτιδήποτε προκύψει θα το αντιμετωπίσεις δυναμικά και θα σου δοθεί η ευκαιρία να προβάλλεις την προσωπικότητα σου και να εκφραστείς ελεύθερα, αν και σε γενικές γραμμές θα είσαι υποκειμενικός/η, σε ότι αφορά εσένα προσωπικά. Ενδέχεται να προκύψουν κάποια προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αν δεν μετριάσεις τον εγωισμό και τον εγωκεντρισμό σου.

 

Παρθένος

Με την Σελήνη να περνά στο ζώδιο του Λέοντα στον 12ο σου, δεν θα είσαι σε κοινωνικό φεγγάρι, αντίθετα θα έχεις τις κλειστές σου και θα θέλεις να απομονωθείς μακριά από τον κόσμο και τα φώτα της πόλης. Θα είσαι κακόκεφος/η, μελαγχολικός/η και θα έχεις φοβίες, αναστολές και ανασφάλειες. Δύσκολα θα ικανοποιείσαι και εύκολα θα απογοητεύεσαι. Από την άλλη πλευρά δεν αποκλείεται να θελήσεις να μείνεις μόνος/η για να επεξεργαστείς τα συναισθήματά σου, ή για να ασχοληθείς με παρασκηνιακές δραστηριότητες. Δεν θα αποκαλύπτεις σχέδια και πλάνα που έχεις στο μυαλό σου από φόβο και καχυποψία. Θα κάνεις διάφορα σενάρια, θα νιώθεις ευάλωτος/η και θα είσαι συναισθηματικά φορτισμένος/η. Φρόντισε να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους χαρούμενους, αισιόδοξους και φωτεινούς που θα σε επηρεάσουν θετικά.

 

Zυγός

Μια αρκετά καλή, κοινωνική και χαρούμενη ημέρα θα έχεις με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα στον 11ο σου. Μάλιστα δεν αποκλείεται σήμερα να συνειδητοποιήσεις την σπουδαιότητα που έχουν κάποιοι άνθρωποι στην ζωή σου, που σε εκτιμούν και σε στηρίζουν. Το πιθανότερο είναι να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να δημιουργήσεις νέες γνωριμίες με σημαντικούς ανθρώπους που μελλοντικά θα αποβούν αρκετά υποστηρικτικοί σε τυχόν αποφάσεις και σχέδια σου. Με ιδιαίτερη ευαισθησία θα αντιμετωπίζεις τυχόν προβλήματα φιλικών σου προσώπων και η ημέρα ανήκει στους/ις φίλους/ες και στις κοινωνικές επαφές και γνωριμίες. Μπορεί να θέσεις νέους στόχους και οράματα κυρίως αν ασχολείσαι με τα κοινά. Μια φιλική γνωριμία ενδέχεται να μετατραπεί σε ερωτική και το αντίθετο, μια ερωτική σχέση δηλαδή, να αντιληφθείς πως την βλέπεις φιλικά.

 

Σκορπιός

Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα στον 10ο σου, θέλοντας και μη, θα σε απασχολήσουν έντονα, κοινωνικά ζητήματα και κοινωνικές υποχρεώσεις. Αν βρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση θα φροντίσεις να κρατήσεις τους τύπους για να μην δώσεις κανένα δικαίωμα σχολιασμού. Αν εργάζεσαι, το πιθανότερο είναι να είσαι αρκετά δημοφιλής, κοινωνικός/η, εργατικός/η, συνεπής, δραστήριος/α, ωστόσο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η στον τρόπο συμπεριφοράς σου και σύμφωνα με ποιον/α έχεις μπροστά σου να συμπεριφέρεσαι αναλόγως για να μην σχηματίσουν λανθασμένες εντυπώσεις για το άτομο σου. Μπορεί να έρθεις σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους κύρους και εξουσίας και να βάλεις σε δεύτερη μοίρα προσωπικές και οικογενειακές υποθέσεις κυρίως αν τώρα είσαι στην φάση που ξεκινάς ή εδραιώνεις την καριέρα σου.

 

Tοξότης

Περνώντας η Σελήνη στον Λέοντα στον 9ο σου, βρίσκεις κατά κάποιον τρόπο την ανάλαφρη και αισιόδοξη φύση σου. Η οπτική με την οποία θα βλέπεις πρόσωπα και καταστάσεις θα σε βοηθήσει να κάνεις πράγματα διαφορετικά και μέσα από αυτά να αναζωογονηθείς, πολύ περισσότερο αν έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που έχουν διαφορετική κουλτούρα από την δική σου και πνευματική καλλιέργεια. Αν είσαι σπουδαστής/στρια, θα ασχοληθείς με κάποια διαδικαστικά, μπορεί να ταξιδέψεις, ενώ γενικότερα θα έχεις την διάθεση να φύγεις μακριά. Ακόμη και αν πρέπει σήμερα να διεκπεραιώσεις κάποιες υποχρεώσεις γιατί δεν θα μπορέσεις να τις αποφύγεις, θα φιλοσοφήσεις τα πράγματα χωρίς να σε πάρει από κάτω και να χαλάσει η διάθεσή σου. Θα είσαι αρκετά κοινωνικός/η και ιδιαίτερα ενεργός/η στα μέσα μαζικής δικτύωσης.

 

Αιγόκερως

Με κάπως βαριά ψυχολογία θα είσαι σήμερα που η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και στον 8ο σου. Θα έχεις ισχυρή διαίσθηση και αν από φύση είσαι θετικός/η άνθρωπος θα μπορέσεις να επαναξιολογήσεις κάποια θέματα και να ελαφρύνεις την ψυχή σου. Στην αντίθετη περίπτωση μπορεί να νιώσεις αδικημένος/η και να μπλεχτείς σε πάθη, εμπάθειες και σχέδια εκδίκησης. Σε πρακτικό επίπεδο, μπορεί να ασχοληθείς με ένα δάνειο, μια αποζημίωση και γενικότερα με χρηματοοικονομικές υποθέσεις. Οι ανασφάλειες σου θα είναι τονισμένες και μπορεί να ξεσπάσεις στο ταίρι σου, κάνοντας σκηνές ζήλειας και δημιουργώντας εμπάθειες και αρνητικό κλίμα μεταξύ σας. Παρόλα αυτά η σεξουαλικότητα σου θα είναι αυξημένη μιας και με αυτό τον τρόπο θα προσπαθήσεις να καλύψεις εσωτερικές ελλείψεις και φοβίες.

 

 

Υδροχόος

Με την Σελήνη να έχει περάσει στο ζώδιο του Λέοντα στον 7ο σου, θα τονιστεί ο κοινωνικός και αισθηματικός τομέας. Θα επιθυμείς την παρουσία ανθρώπων γύρω σου και θα είσαι μαζί τους γενναιόδωρος/η και δοτικός/η. Θα διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, θα προσπαθείς να συνεργάζεσαι αρμονικά με τους/ις άλλους/ες και πάνω απ’ όλα θα προσπαθήσεις να είσαι ο/η τέλειος/α σύντροφος, δείχνοντας με την στάση και συμπεριφορά σου την αγάπη και την εκτίμηση που τρέφεις στο ταίρι σου. Στην χειρότερη της εκδοχή, αυτή η διέλευση μπορεί να φέρει εξαρτήσεις και έλλειψη πρωτοβουλιών, προκειμένου να μην χαλάσεις την ατμόσφαιρα και δημιουργήσεις αρνητικές εντυπώσεις. Το πιθανότερο είναι σήμερα να θελήσεις να βγεις έξω ή να περάσεις τις ώρες σου με τον/η αγαπημένο/η σου.

 

 

Ιχθύες

Θέλοντας και μη, με την Σελήνη να κινείται στον 6ο σου, αυξάνονται οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σου και αναγκάζεσαι να προσφέρεις και να εξυπηρετήσεις ανθρώπους και καταστάσεις που μπορεί και να μην επιθυμείς. Γενικότερα παρότι χαοτικός/η από φύση, σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να βάλεις σε τάξη κάποια πράγματα. Από εσένα εξαρτάται αν αυτό γίνει αβίαστα ή μέσα από ψυχαναγκασμό. Μπορείς πάντως να εκτονώσεις την ενέργεια σου με δουλειές που είναι δημιουργικές, με χειρωνακτικές εργασίες, με την υγιεινή του κατοικίδιου σου ή ακόμη να ασχοληθείς με τις δραστηριότητες των παιδιών σου κάνοντας πράγματα από κοινού. Ωστόσο δεν αποκλείεται να αισθανθείς κόπωση, εξάντληση και να χρειαστεί να ασχοληθείς με τις υποχρεώσεις που έχεις απέναντι στον εαυτό σου, ώστε να διατηρήσεις την πνευματική και σωματική σου ενέργεια και ευεξία.

 

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε επίσης:

 

Γηροκομειό: Ολοκληρώνονται οι καθαρισμοί, κλιμάκιο γεωλόγων τη Δευτέρα για αναγνώριση κινδύνων

Φαραντούρης από την Πάτρα: «Οσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι νορμάλ»

Νεκρά ψάρια στο Βόλο: Κατάσταση έκτακτης ανάγκης και παραλίες σε καραντίνα – Αφόρητη η δυσοσμία

Πιο έντονα τα φαινόμενα Σάββατο, ποιες περιοχές θα επηρεαστούν – Live η πορεία της κακοκαιρίας

Τραγωδία στην Εύβοια: Ο 20χρονος που σκοτώθηκε είχε χάσει τον πατέρα του προ ημερών επίσης σε τροχαίο ΦΩΤΟ