Βόλος: Απειλούσε ότι θα σκοτώσει την γυναίκα του και θα αυτοκτονήσει, «Ήταν η κακιά η ώρα»

Το ζευγάρι που είναι μαζί πάνω από 30 χρόνια, αντιμετωπίζει συχνά προβλήματα στη σχέση του εδώ και αρκετό καιρό, καθώς ο 69χρονος καταναλώνει αλκοόλ.

Απειλούσε

Στον Εισαγγελέα του Αυτοφώρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου οδηγήθηκε χθες (30/08) ένας 69χρονος με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και ενδοοικογενειακή απειλή σε βάρος της γυναίκας του.

Το ζευγάρι που είναι μαζί πάνω από 30 χρόνια, αντιμετωπίζει συχνά προβλήματα στη σχέση του εδώ και αρκετό καιρό, καθώς ο 69χρονος καταναλώνει αλκοόλ. «Κοιμάται, ξυπνάει, πίνει» δήλωσε η 62χρονη σύζυγος του, στο δικαστήριο, σύμφωνα με το thenewspaper.gr.

Κατά το διήμερο 26-27/08/2024 η κατάσταση έγινε ανυπόφορη για την 62χρονη γυναίκα. Τότε πήρε την απόφαση και τον κατήγγειλε στην Αστυνομία, καθώς την απείλησε ότι «θα την σκοτώσει και μετά θα αυτοκτονήσει». Η σύζυγος συνέχισε την κατάθεση της λέγοντας ότι την ζηλεύει και ακούει καθημερινά βρισιές και προσβολές.

«Θα σε σκοτώσω, θα σε καθαρίσω, παλιοπ@@τ@ν@» φέρεται να της είπε. Στο παρελθόν η άτυχη γυναίκα φέρεται να έχει πέσει θύμα κακοποίησης από το σύζυγό της. Η ίδια δήλωσε στο δικαστήριο ότι δεν θέλει ο σύζυγος της να μπει φυλακή, αλλά να μην την ταλαιπωρεί και να μπει σε ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης.

Ο 69χρονος δήλωσε στο δικαστήριο πως: «ήταν η κακιά η ώρα, πάνω στην σούρα μου. Δεν θυμάμαι να την απείλησα. Δεν λέει ψέματα η σύζυγος όμως».

Τέλος, το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για τις κατηγορίες και τον καταδίκασε σε 12 μήνες φυλάκισης με τριετή αναστολή με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.