Κερατσίνι: 4 χειροβομβίδες, ένα περίστροφο και 1 γκλοπ στο τσαντάκι που πέταξαν οι δράστες

Έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους

 

Συναγερμός

Νεότερη ενημέρωση: Τέσσερις χειροβομβίδες, ένα περίστροφο και ένα γκλοπ περιείχε το τσαντάκι που πέταξαν στον δρόμοι οι δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μετά από καταδίωξή τους από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ στο Κερατσίνι, το πρωί του Σαββάτου (30.8.24).

Αρχικά, είχε γνωστό ότι οι άγνωστοι πέταξαν τσαντάκι με τρεις χειροβομβίδες στο Κερατσίνι.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 10:00 το πρωί όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν σήμα να σταματήσει σε μια μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άτομα στο Κερατσίνι.

Πρώτη ενημέρωση: Δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού, πέταξαν στο οδόστρωμα τσαντάκι που περιείχε τρεις χειροβομβίδες μετά από σήμα αστυνομικών για έλεγχο.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Αναπαύσεως, στο Κερατσίνι, και οι άγνωστοι, αφού αγνόησαν το σήμα των αστυνομικών ανέπτυξαν ταχύτητα, πετώντας ταυτόχρονα στο οδόστρωμα το τσαντάκι που κρατούσαν.

Έχει εξαπολυθεί ανθρωποκηνυγητό για τον εντοπισμό τους.

Στην περιοχή έχει σπεύσει κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της αστυνομίας.

Οι δύο άνδρες αναζητούνται και γι’ αυτό έχουν κλείσει οι εξής δρόμοι στην περιοχή: Οδός Αναπαύσεως και Πλάτωνος. Αναπαύσεως και Ελ. Βενιζέλου. Πλάτωνος και Ελ. Βενιζέλου. Ανδριανού και Αγίου Παντελεήμονος και Πλάτωνος και Αθ. Μιαούλη.