Μεσολόγγι: Εξιχνιάστηκαν πέντε κλοπές σε οχήματα, αγρόκτημα και εταιρεία, ανήλικοι οι 2 από τους 4 δράστες

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τεσσάρων ανδρών και σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος τους για κλοπές

Μεσολόγγι

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, πέντε κλοπές σε οχήματα, αγρόκτημα και εταιρεία στο Μεσολόγγι.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκαν δικογραφίες για διάπραξη κλοπών σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών ανδρών, (οι δυο ανήλικοι ηλικίας, 17 και 16 ετών), τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι από τον Ιούνιο του 2024 έως τις 27-7-2024, διέπραξαν τις παρακάτω κλοπές:

• Τον Ιούνιο του 2024 ο ένας ενήλικος κατηγορούμενος αφαίρεσε από αγρόκτημα ημεδαπής γυναίκας μεγάλο αριθμό ξυλείας (ελαιόδεντρα).

• Στις 22/6/2024 ο 16χρονος ενεργώντας από κοινού με τον έτερο ενήλικο κατηγορούμενο διέρρηξαν εταιρεία, με σκοπό την κλοπή, χωρίς να αφαιρέσουν κάτι.

• Από τις 10/7/2024 έως 11/7/2024 ο 17χρονος αφαίρεσε από δυο οχήματα τέσσερις τραπεζικές κάρτες, έγγραφα και κλειδιά, ενώ με την μια από τις κλεμμένες κάρτες αποπειράθηκε να πραγματοποιήσει συναλλαγές σε καταστήματα του Μεσολογγίου.

• Στις 27/7/2024 ο 17χρονος ενεργώντας από κοινού με τον 16χρονο διέπραξαν μια κλοπή σε φορτηγό όχημα, αφαιρώντας δυο τραπεζικές κάρτες και έγγραφα.

Για τη διερεύνηση των περιστατικών, διενεργήθηκαν εμπεριστατωμένες έρευνες από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, με αποτέλεσμα την εξιχνίαση των υποθέσεων και την ταυτοποίηση των κατηγορουμένων.

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των κατηγορούμενων θα υποβληθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.