Ζώδια: Zυγέ, θα σου δοθεί η ευκαιρία να βρεθείς με κόσμο και να βάλεις μακροπρόθεσμους στόχους που θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τους ορίζοντες σου

Δείτε αναλυτικά τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια

Όμορφο ξεκίνημα μας επιφυλάσσει ο Σεπτέμβριος, με τη Σελήνη στον Λέοντα να κάνει το πρωί τρίγωνο με τον Δία στους Διδύμους, γεμίζοντας την Κυριακή με κέφι, χαρά και αισιοδοξία. Όλα τα στενόχωρα και τα μίζερα θα ξεχαστούν, πρακτικά ζητήματα και δουλειές θα πάνε για άλλη μέρα και το μόνο που θα μας απασχολήσει είναι το πού θα πάμε, ποιους θα δούμε και τι θα πάρουμε. Ψώνια, βόλτες, παρέες, ξόδεμα χρημάτων για την ευχαρίστησή μας και όσα πάνε κι όσα έρθουν.

Σε αυτό το mood συμβάλλει και η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή. Επιπλέον, θα εκφράσουμε συναισθήματα και σκέψεις μας, θα μιλήσουμε και θα συναντήσουμε κόσμο, γι’ αυτό και δεν αποκλείεται τη μισή μέρα να τη φάμε στους δρόμους ή τα τηλέφωνα. Ωστόσο, χρειάζεται κι ένα φίλτρο για να μην πούμε πράγματα που δεν πρέπει ή αν πρέπει, ας προσέξουμε τον τρόπο που θα τα παρουσιάσουμε. Πιθανόν είναι να κάνουμε και καινούργιες γνωριμίες ή μας γίνουν προτάσεις, είτε επαγγελματικές είτε για να διασκέδαση.

Καλό μήνα!

 

Κριός

Με την Σελήνη να εξακολουθεί να κινείται στον Λέοντα στον 5ο σου, συνεχίζεις να απολαμβάνεις τις μικρές χαρές που σου προσφέρει η ζωή. Το εξάγωνο της με τον Δία από τον 3ο σου, ευνοεί τις μετακινήσεις, τις εκδρομές και τις κοινωνικές επαφές. Θα είσαι ιδιαίτερα γενναιόδωρος/η και δοτικός/η και θα εκφράσεις με αυθορμητισμό τα συναισθήματα σου. Θα είσαι εκδηλωτικός/η, τρυφερός/η, εξωστρεφής με τάση για νέες γνωριμίες, φλερτ και ερωτικές περιπτύξεις με το αντίθετο φίλο. Με την σύνοδο της Σελήνης με τον Ερμή που πλέον έχει αναδρομήσει, θα έχεις έξυπνες ιδέες, και την ανάγκη να εκφράσεις τόσο τις απόψεις και αντιλήψεις σου, όσο και τα συναισθήματά σου. Θα εκλογικεύεις τα συναισθήματά σου, θα ασχολείσαι μόνο πράγματα που σου δίνουν χαρά και δεν σε σκοτίζουν.

 

 

Ταύρος

Για ακόμη μια ημέρα θα έχεις διάθεση να εστιάσεις στις προσωπικές υποθέσεις και σχέσεις και με το εξάγωνο της Σελήνης στον 4ο σου με τον Δία στον 2ο σου, θα είσαι αρκετά ευδιάθετος/η μέσα στο σπίτι με την οικογένεια σου. Θα είσαι ανοιχτοχέρης/α, εκδηλωτικός/η και θα φροντίσεις να μην τους λείψει το παραμικρό. Θα εκφράσεις με άνεση τα συναισθήματα σου και κάποιες στιγμές μπορεί να γίνεις υπερβολικός/η στις εκδηλώσεις σου. Με την σύνοδο της Σελήνης με τον Ερμή που πλέον έχει ορθοδρομήσει, θα συζητήσεις αρκετά με τους γονείς σου και με όποιον/α θεωρείς πως βρίσκεται κοντά σου. Μπορεί να μιλήσεις ακατάπαυστα στο τηλέφωνο, να εκμυστηρευτείς ιδέες, σχέδια, ανησυχίες ακόμη και τα συναισθήματά σου ενώ γενικότερα θα έχεις διάθεση για παρελθοντολογία.

 

 

Δίδυμοι

Για εσένα η παραμονή της Σελήνης στον 3ο σου, είναι σαν να ζεις ολόκληρη την ζωή σου σε μια ημέρα. Θα είσαι αεικίνητος/η, περίεργος/η, επιφανειακός, επιπόλαιος/η και με το εξάγωνο της με τον Δία από τον 1ο σου, θα έχεις εύνοια τύχης σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα σου και κοινωνικότητα σου. Θα είσαι χαρούμενος/η και καλοπροαίρετος/η με απίστευτο χιούμορ. Με την σύνοδο Σελήνης/Ερμή που πλέον έχει αναδρομήσει, δεν κρατιέσαι προκειμένου να συλλέξεις πληροφορίες, να μεταφέρεις λόγια και ειδήσεις. Θα είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός/η, ενεργός/η στα μέσα μαζικής δικτύωσης και ενώ θα προσπαθήσεις να εκλογικεύσεις τα συναισθήματά σου, θα είσαι άκρως υποκειμενικός/η για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Φρόντισε να διασκεδάσεις βγαίνοντας με συγγενείς και φίλους/ες ή κανόνισε μια εκδρομή για να περάσεις μια ξέγνοιαστη ημέρα.

 

 

Kαρκίνος

Με την Σελήνη να εξακολουθεί να κινείται στον 2ο σου και μάλιστα να σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία από τον 12ο σου, θα έχεις εύνοια τύχης στον οικονομικό τομέα μέσα από μυστικές πηγές εσόδων. Θα είσαι αρκετά γενναιόδωρος/η με τα χρήματα σου, ακόμη και με τα πράγματα σου, θα χαρίσεις ρούχα, πράγματα και ότι άλλο δεν χρειάζεσαι και θα νιώθεις συναισθηματικά και ψυχικά καλά και ασφαλής, ακόμη και αν οι τσέπες σου είναι άδειες. Με την σύνοδο της Σελήνης με τον Ερμή, θα ασχοληθείς με πολύ προσωπικές σου υποθέσεις, θα έχεις την ανάγκη να εκφράσεις τις ιδέες και τα σχέδια σου, ενώ δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να συλλέξεις πληροφορίες για μια αγορά ή επένδυση, που θα σου αποφέρει περισσότερα οφέλη.

 

Λέων

Θα νιώσεις ελεύθερος/η να εκφράσεις την προσωπικότητα σου με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο σου και στον 1ο σου μιας και θα είναι έντονα τα φυσικά χαρακτηριστικά σου, πολύ περισσότερο δε, που θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Δία από τον 11ο σου και θα υπάρχει μια δόση υπερβολής και αισιοδοξίας. Θα είσαι η ψυχή της παρέας, εξωστρεφής δυναμικός/η και ενθουσιώδης και θα έχεις τάση για μεγαλόπνοα σχέδια και οράματα που αφορούν τις προσωπικές σου επιθυμίες. Με την σύνοδο της Σελήνης με τον Ερμή, θα είσαι περισσότερο ομιλητικός/η, οτιδήποτε σκέφτεσαι θα το εκφράζεις αμέσως χωρίς δεύτερη κουβέντα, σαν να λέμε ανοιχτό βιβλίο. Θα αναλύεις τα συναισθήματά σου και θα εμμένεις στις απόψεις σου με πείσμα όσο και αν προσπαθήσεις να φανείς διαλλακτικός/η.

 

 

Παρθένος

Ενώ έχεις την ανάγκη με την Σελήνη στον 12ο σου να μείνεις μακριά απ’ όλους και από όλα, με το εξάγωνο της με τον Δία από τον 11ο σου, ένα φιλικό πρόσωπο, θα προσπαθήσει να σου αναπτερώσει το ηθικό και να σε ξεσηκώσει. Πράγματι η στήριξη του θα σε «αγγίξει» αφού θα νιώσεις να σε περιβάλλει με στοργή και τρυφερότητα και θα πάρεις τα επάνω σου. Θα πάρεις και θα δώσεις ηθική ενδεχομένως και υλική βοήθεια και θα δεις κάποια πράγματα περισσότερο αισιόδοξα. Με την σύνοδο της Σελήνης με τον Ερμή μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για θέματα που σε απασχολούν, αντίθετα προσπάθησε να συλλέξεις ακόμη περισσότερες πληροφορίες κάνοντας τις απαραίτητες έρευνες και αν χρειαστεί μίλησε με ανθρώπους της απολύτου εμπιστοσύνης σου προκειμένου να βοηθηθείς.

 

Zυγός

Ήδη έχει ξεκινήσει μια περίοδος που θα ομορφύνει η ζωή σου με την Αφροδίτη στον 1ο σου και ειδικά σήμερα θα περάσεις μια αρκετά ευχάριστη και ήρεμη ημέρα με την Σελήνη να βρίσκεται στον 11ο σου και να σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία από τον 9ο σου. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να βρεθείς με κόσμο, με φιλικά πρόσωπα, να παρακολουθήσεις μια παράσταση, μια συναυλία, έναν αγώνα κτλ. και γενικότερα να διασκεδάσεις και να βάλεις μακροπρόθεσμους στόχους που θα σε βοηθήσουν να επεκταθείς και να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Με την σύνοδο της Σελήνης με τον Ερμή θα έχεις αυξημένη κοινωνικότητα, θα είσαι επικοινωνιακός/η, ιδιαίτερα ενεργός/η στα μέσα μαζικής δικτύωσης ειδικά αν πρόκειται να καταθέσεις τις απόψεις σου για κοινωνικά ζητήματα.

 

Σκορπιός

Με την Σελήνη να κινείται και σήμερα στον 10ο σου, θα βρίσκεσαι εκτεθειμένος/η στην κριτική των άλλων, με αποτέλεσμα να πιέζεσαι να βγάλεις προς τα έξω μια καλή εικόνα. Ωστόσο με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία από τον 8ο σου, με ευκολία θα κρατάς τους τύπους και μάλιστα θα μπορέσεις να δείξεις μια πλευρά του εαυτού σου περισσότερο αισιόδοξη και δοτική. Με την σύνοδο της Σελήνης με τον Ερμή, θα είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός/η και θα βρεις την ευκαιρία να προβάλλεις και να συζητήσεις θέματα που αφορούν την καριέρα σου. Μπορεί να βρεθείς σε ένα επαγγελματικό ραντεβού και να εκφράσεις τις ιδέες σου, ή απλά να βγεις κάπου παρέα με συναδέλφους και παράγοντες του επαγγελματικού σου χώρου. Σε κάθε περίπτωση θα αποφύγεις να δώσεις δικαιώματα για αρνητικά σχόλια.

 

Tοξότης

Με την διάθεση που θα έχεις θα ελκύεις μόνο θετικά γεγονότα και θετικούς ανθρώπους, με την Σελήνη να εξακολουθεί να κινείται στον 9ο σου και να σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία από τον 7ο σου. Θα είσαι ανοιχτός σε φλερτ και νέες γνωριμίες, θα είσαι καλοπροαίρετος/η, με χιούμορ και καλή διάθεση και ευθύνες και υποχρεώσεις θα τις αφήσεις πίσω σου, προκειμένου να περάσεις καλά και να ξεφύγεις. Μπορεί με τον/η αγαπημένο/η σου, να οργανώσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ή να χρειαστεί να φύγεις ένα ταξίδι με συνεργάτες για επαγγελματικούς λόγους. Γενικότερα και με την σύνοδο της Σελήνης με τον Ερμή, θα είναι τονισμένη η ανάγκη να ταξιδέψεις και είναι η κατάλληλη ημέρα για να το κάνεις κυρίως αν πρέπει να φύγεις για σπουδές σε άλλη πόλη ή χώρα.

 

Αιγόκερως

Ενώ σε γενικές γραμμές με την Σελήνη στον 8ο σου, έχεις πεσιμιστική διάθεση, τις ώρες που θα σχηματιστεί το εξάγωνο της με τον Δία από τον 6ο σου, θα αναπτερωθεί το ηθικό σου και κάποιες καταστάσεις θα τις δεις περισσότερο θετικά και αισιόδοξα. Είναι προφανές πως ανησυχείς για οικονομικά ζητήματα και πως θα μπορέσεις να ανταπεξέρθεις στις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου, όμως θα μπορέσεις να βρεις λύσεις και ειδικά με την σύνοδο της Σελήνης με τον Ερμή, θα κατεβάσεις αρκετές ιδέες προκειμένου να διευκολυνθείς. Στον αισθηματικό τομέα καλό είναι να προσπαθήσεις να εκφράσεις τα συναισθήματα σου, να τα αναλύσεις όσο μπορείς ώστε να αποφύγεις παρεξηγήσεις και αντιδράσεις από μέρους του/η συντρόφου σου. Αν πάλι σε απογοητεύει με την στάση του/ης, προσπάθησε να ανακαλύψεις τους λόγους που συμπεριφέρεται έτσι.

 

 

Υδροχόος

Για μια ακόμη ημέρα η κοινωνικότητα σου αγγίζει «ταβάνι» με την Σελήνη να κινείται στον 7ο σου και να σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία από τον 5ο σου. Ημέρα χαράς, ξεγνοιασιάς, συντροφικότητας και πνεύμα καλής συνεργασίας. Μάλιστα δεν αποκλείεται μαζί με το ταίρι σου να δραστηριοποιηθείτε για έναν κοινό σκοπό, ενώ αν υπάρχουν παιδιά, θα περάσεις μαζί τους δημιουργικό και ψυχαγωγικό χρόνο. Θα είσαι πολύ εκδηλωτικός/η, στοργικός/η και γενναιόδωρος/η και με την σύνοδο της Σελήνης με τον Ερμή θα μοιραστείς σκέψεις και συναισθήματα. Καλή ημέρα για να βρεθείς με συνεργάτες, με φίλους/ες, γνωστούς/ες και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο μέσα από νέες γνωριμίες. Αν είσαι ελεύθερος/η αυτή την εποχή φρόντισε σήμερα να μην μείνεις μέσα στο σπίτι να κλαις την μοίρα σου, αλλά να βγεις και να διασκεδάσεις.

Ιχθύες

Ενώ το σύμπαν κάνεις ότι μπορεί για να είναι μια ξέγνοιαστη ημέρα η σημερινή, εσύ με την Σελήνη να κινείται στον 6ο σου, ασχολείσαι με υποθέσεις ρουτίνας και την φασίνα του σπιτιού σου, ή του εργασιακού σου χώρου, αν εργάζεσαι σήμερα. Ειδικά με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία από τον 4ο σου, θα φροντίσεις να διακοσμήσεις το σπίτι σου, να βελτιώσεις τις συνθήκες διαβίωσης, ή να εξυπηρετήσεις και να βοηθήσεις τους γονείς σου στην διαμόρφωση του χώρου σας, ή της επιχείρησής σας αν διαθέτετε. Μάλιστα με την σύνοδο της Σελήνης με τον Ερμή δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να βρεις τρόπους να βελτιωθούν τα επαγγελματικά σου, αφού θα έχεις πετυχημένες ιδέες και θα περιεργάζεσαι τα πάντα σχολαστικά. Απόφυγε να γίνεις μίζερος/η και βαρετός/η, με λεπτομέρειες που θα κουράσουν αν αποφασίσεις να εκφράσεις τα συναισθήματά σου.

 

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε επίσης:

 

Λειψυδρία: Πέφτει η στάθμη στον Μόρνο, αναδύονται τα σπίτια από το βυθισμένο χωριό Κάλλιο

Kερατσίνι: Βίντεο ντοκουμέντο της καταδίωξης των δραστών που κουβαλούσαν χειροβομβίδες

Τώρα πληρώνεται η πεζοδρόμηση της Μαιζώνος: 40 λεπτά αιχμαλωσία στην Κανακάρη

Πάτρα: «Πρεμιέρα» για το νέο εμπορικό πάρκο στην πρώην ΑΒΕΞ, ποιος και πότε θα κόψει πρώτος κορδέλα

«Φαρμάκι» ο καφές από αύριο: Έρχονται νέες αυξήσεις τον Σεπτέμβριο – Πόσο θα κοστίζει ο εσπρέσο

Βίντεο-ντοκουμέντο από το σημείο-καρμανιόλα που συνέβη το τραγικό τροχαίο στην Εύβοια