Επίσκεψη του Χρήστου Τσερεντζούλια, στην πόλη Alba Iulia της Ρουμανίας

Η πόλη έχει αδελφοποιηθεί με την Αιγιάλεια

Επίσκεψη

Στην όμορφη πόλη Alba Iulia της Ρουμανίας, που έχει αδελφοποιηθεί με τον τότε Δήμο Αιγίου και νυν Δήμο Αιγιαλείας, βρέθηκε ο βοηθός δημάρχου Αιγιαλείας κ. Χρήστος Τσερεντζούλιας, ο οποίος συναντήθηκε με τον αναπληρωτή δημάρχου της πόλης κ. Emil Popescu, εκπροσωπώντας τον κ. Καλογερόπουλο και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Επίσκεψη

Η συνάντηση έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα αναθέρμανσης των σχέσεων μεταξύ των δύο πόλεων αλλά και συζήτησης για μελλοντική συνεργασία και ανταλλαγή απόψεων κυρίως σε ζητήματα τουρισμού, κουλτούρας και αθλητισμού.

Επίσκεψη

Στο Δημαρχείο της Alba Iulia ήταν παρόντες ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων κ. Dorin Sava, που μίλησε με πολύ θερμά λόγια για τη φιλοξενία του Δήμου Αιγίου όταν ο ίδιος ήταν μέλος της ρουμανικής αποστολής για την αδελφοποίηση, όπως και ο αθλητής Virgil Hulea, που βρέθηκε στην Αιγιάλεια το περασμένο καλοκαίρι για διακοπές. Ο κ. Τσερεντζούλιας μετέφερε τους εγκάρδιους χαιρετισμούς των Αιγιαλέων και απηύθυνε επίσημη πρόσκληση προς τους Ρουμάνους αδελφούς για φιλοξενία και ωφέλιμη συνεργασία.

Επίσκεψη