Απίστευτες εικόνες στη Λάρισα: Τζιπ τούμπαρε αφού προσέκρουσε σε κιγκλιδώματα και εκσκαφέα-ΦΩΤΟ

Τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στη Λάρισα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός ενός αυτοκινήτου και να χρειαστεί να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Λάρισα

Τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στη Λάρισα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός ενός αυτοκινήτου και να χρειαστεί να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

 

Σύμφωνα με το onlarisa, το συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τις 11:00 στο τέρμα της οδού Ιωαννίνων και λίγο πριν τον κυκλικό κόμβο, όταν, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει αρχικά στα προστατευτικά κιγκλιδώματα του δρόμου και έπειτα σε μικρό εκσκαφέα από παρακείμενα οδικά έργα, να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί.

 

Λάρισα: Τραυματίστηκε ελαφρά ο 65χρονος οδηγός -Γλίτωσαν οι εργάτες

Από την ανατροπή του αυτοκινήτου τραυματίστηκε ο οδηγός, ένας άνδρας 65 περίπου ετών, ενώ και οι εργάτες των οδικών έργων γλίτωσαν, καθώς το όχημα διέγραψε πορεία πολύ κοντά στο σημείο όπου εργάζονταν.

 

Άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον τραυματία στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ώστε να λάβει τις πρώτες βοήθειες, ενώ δυνάμεις της Αστυνομίας ανέλαβαν την έρευνα για τα ακριβή αίτια του περιστατικού.

 

Λάρισα Λάρισα Λάρισα

Διαβάστε επίσης:

Μεγάλη ημέρα για την προστασία του Ρίου: Σήμερα οι υπογραφές στο έργο των 9,6 εκατ. ευρώ

Επιστρέφει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης

Αίγιο: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο γραφείο της σε δημόσια υπηρεσία

Από το Αγρίνιο ο 19χρονος νεκρός του τροχαίου στη Λευκάδα

Προ των πυλών νέος «Τειρεσίας» για τα απλήρωτα ενοίκια, τι προβλέπεται