Θάνατος 19χρονου σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική:Την Πέμπτη απολογείται η Δήμαρχος Κασσάνδρας, Tι υποστηρίζει

Ενώπιον πταισματοδίκη κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά.

λούνα

Ενώπιον πταισματοδίκη κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διεξάγεται για το δυστύχημα στο λούνα παρκ, στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος.

Αντικείμενο της ποινικής έρευνας – μίας εκ των τριών που παρήγγειλε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πολυγύρου αναφορικά με το δυστύχημα του περασμένου μήνα – είναι να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ευθύνες των δημοτικών αρχών και υπηρεσιών για τις συνθήκες λειτουργίας και αδειοδότησης του συγκεκριμένου λούνα παρκ.

Η δήμαρχος ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί σήμερα στον πταισματοδίκη αλλά μέσω συνηγόρου ζήτησε ολιγοήμερη προθεσμία- αίτημα που έγινε δεκτό, οπότε και θα απολογηθεί την Πέμπτη. Η ίδια, κατά πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, φέρεται να διατείνεται ότι δεν φέρει καμία ευθύνη, υπενθυμίζοντας ότι για την υπόθεση έχει διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση.

 

Διαβάστε επίσης:

Πολάκης: Επιστρέφει στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «Δεν είμαι παιδάκι να με διαγραφούν χωρίς ενημέρωση και μετά να με επαναφέρουν» δηλώνει ο ίδιος

Πάτρα: Ξεκινάει το μεγάλο έργο αποκατάστασης της παράκτια ζώνης Ρίου – Αγ. Βασιλείου

Αίγιο: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο γραφείο της σε δημόσια υπηρεσία

Αυτό είναι ο 19χρονος Αγρινιώτης που έχασε τη ζωή του στη Λευκάδα: Θρήνος για τον θάνατου του Κώστα

Προ των πυλών νέος «Τειρεσίας» για τα απλήρωτα ενοίκια, τι προβλέπεται