Κέρκυρα: Ανήλικος τουρίστας χωρίς δίπλωμα χτύπησε κι εγκατέλειψε διανομέα

Όπως φαίνεται ο οδηγός του μαύρου τζιπ πατάει στη διπλή διαχωριστική γραμμή για να προσπεράσει το κόκκινο αμάξι και ρίχνει τον διανομέα που κινείται στο άλλο ρεύμα.

Κέρκυρα

Τουρίστας στην Κέρκυρα, που επιχείρησε αντικανονική προσπέραση, χτύπησε διανομέα και τον εγκατέλειψε στην άσφαλτο.

Σε βίντεο που δημοσιοποίησε το Mega, καταγράφεται καρέ καρέ το τροχαίο. Όπως φαίνεται ο οδηγός του μαύρου τζιπ πατάει στη διπλή διαχωριστική γραμμή για να προσπεράσει το κόκκινο αμάξι και ρίχνει τον διανομέα που κινείται στο άλλο ρεύμα.

Ο διανομέας ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ ο οδηγός συνελήφθη στο λιμάνι. Όπως αποκαλύφθηκε ήταν ανήλικος Ιταλός, που δεν είχε καν δίπλωμα. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για παράνομη προσπέραση, επικίνδυνη οδήγηση, εγκατάλειψη θύματος και αναμένεται να δικαστεί τον Δεκέμβρη, που θα συμπληρώσει τα 18 έτη.

 




«Δεν δέχθηκα τη συγγνώμη του»
Το θύμα μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό εξήγησε πως συνέβη το τροχαίο. «Μπαίνει στο δικό μου ρεύμα, πήγαινα προς το μαγαζί, μπαίνει στο δικό μου ρεύμα, με αγχώνει και με ρίχνει, όπως βλέπετε και στο βίντεο, και φεύγει και πηγαίνει για το καράβι στην Ηγουμενίτσα. Τον φέρνουνε στο τμήμα. Η ήταν ανήλικος, 17 χρονών, χωρίς δίπλωμα. Είπε ότι δεν κατάλαβε ότι με έριξε και όλα αυτά και ο λόγος που τρέχανε ήταν επειδή ένας φίλος του πόναγε»,

«Με 70 χλμ πήγαινε άνετα, σίγουρα 70 με 80 χιλιόμετρα άνετα πιστεύω. Μου είπε ένα συγγνώμη, εγώ δεν την δέχτηκα, γιατί… όχι από κάποια κακία, αλλά από τη λογική. Ότι χτυπάς κάποιον, εντάξει, έχεις δεν έχεις δίπλωμα μένεις εκεί πέρα, δεν φεύγεις», πρόσθεσε.

 

Διαβάστε επίσης:

Πολάκης: Επιστρέφει στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «Δεν είμαι παιδάκι να με διαγραφούν χωρίς ενημέρωση και μετά να με επαναφέρουν» δηλώνει ο ίδιος

Ουκρανία: 41 νεκροί στην Πολτάβα από ρωσική επίθεση με δύο βαλλιστικούς πυραύλους BINTEO

Αίγιο: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο γραφείο της σε δημόσια υπηρεσία

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε ιερέα που απείλησε την πρεσβυτέρα του ,τον ενόχλησε… επειδή μαγείρευε βράδυ

ΥΠΕΝ: Επιδοτήσεις Σεπτεμβρίου για τους οικιακούς καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας