Ηρακλής Πατρών: «Ξέρουμε ότι είμαστε ανεπιθύμητοι»

Σκληρή ανακοίνωση από τον Ηρακλή Πατρών με την οποία επιτίθεται στην ΕΠΣΑ

Πατρών

Από το ΔΣ του Ηρακλή Πατρών εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

»Σε λίγες ημέρες, ο Ηρακλής Πατρών συμπληρώνει 94 χρόνια ζωντανής παρουσίας στο τοπικό ποδόσφαιρο.
Συμβαίνουν, όμως, πράγματα ανεξήγητα που δεν τα χωρά ο ανθρώπινος νους. Το καλοκαίρι ζητήσαμε να επιστρέψει η ομάδα στην φυσική της έδρα, τα Προσφυγικά, μας το αρνήθηκαν, με το επιχείρημα ότι ο Ηρακλής ουδέποτε είχε ως έδρα το Γήπεδο των Προσφυγικών.

Τους διαψεύδουν, όμως, όχι μόνο οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του, αλλά κι ο οποιοσδήποτε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και φίλαθλος ερωτηθεί πού αγωνιζόταν για 80 χρόνια ο Γηραιός.

Αναγκαστήκαμε να επιστρέψουμε στο Γήπεδο της Αγυιάς. Τι πιο δημιουργικό για μια ομάδα να ζητήσει στο γήπεδο αυτό να αναπτυχθεί κι η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της;

Από τις αρχές Ιουλίου έχει ξεκινήσει η καμπάνια ενημέρωσης για τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media) κι η αποδοχή της, που αποτυπώνεται από τις σχετικές εγγραφές νεαρών παικτών στην Ακαδημία, είναι εντυπωσιακή. Μας πρότειναν να τους στείλουμε και σχετικό αίτημα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, κάτι το οποίο και πραγματοποιήθηκε στις 5 Αυγούστου 2024.

Χθες το βράδυ έγινε συνάντηση των Σωματείων που χρησιμοποιούν το γήπεδο κι ο υπεύθυνος της ΕΠΣΑ μας απάντησε ότι δεν μας παραχωρεί προπονητικές ώρες, καθώς δεν έχουμε υποβάλει σχετικό αίτημα. Αντιδράσαμε ως οφείλαμε.

Γνωριζόμαστε καλά σε αυτήν την πόλη και ξέρουμε ότι για αυτούς είμαστε ανεπιθύμητοι.

Πριν από λίγο, μας ενημέρωσαν εκ νέου από την ΕΠΣΑ ότι το σχετικό email είχε πάει στα Spam. Προφανώς, επειδή είμαστε ανεπιθύμητοι, ή έβαλε το χέρι του ο διάβολος του διαδικτύου ή στην ΕΠΣΑ δεν γνωρίζουν ότι πρέπει να ελέγχουν καθημερινά και τα ανεπιθύμητα emails.

Περιμένουμε να αποκαταστήσουν την αδικία σε βάρος του Ηρακλή, να μας παραχωρήσουν προπονητικές ώρες για την Ακαδημία στο Γήπεδο της Αγυιάς, όπως πολύ καλώς συμβαίνει και με τις άλλες ομάδες.
Εμείς, όπως και να ‘χει, στις 16 Σεπτέμβρη, ξεκινάμε τις προπονήσεις των νεαρών ποδοσφαιριστών στο Γήπεδο της Αγυιάς. Μέχρι τότε πρέπει να πρυτανεύσει η λογική και κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους».