Αίγιο: Σήμερα το «αντίο» στη Στάμω Ζαπάντη, βρέθηκε νεκρή στο γραφείο της

Η Προϊσταμένη της Αγροτικής Οικονομίας Αιγιαλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Στάμω Ζαπάντη, εντοπίστηκε νεκρή στο γραφείο της, στο Αίγιο.

Ζαπάντη

Η ξαφνική απώλεια της 62χρονης Στάμως Ζαπάντη, προϊσταμένης της Αγροτικής Οικονομίας Αιγιαλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, βύθισε στο πένθος την οικογένειά της, συναδέλφους και όλους όσοι τη γνώριζαν και συνεργάστηκαν μαζί της.

Εντοπίστηκε νεκρή, όπως έγραψε η «Πελοπόννησος», δίπλα στο γραφείο της, στο κτίριο στην οδό Κορίνθου 116, στο Αίγιο, νωρίς το πρωί της Τρίτης, από υπάλληλο της υπηρεσίας.

Η Στάμω Ζαπάντη

Η ΚΗΔΕΙΑ

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα στις 11π.μ από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου. Η σορός θα είναι στον ναό από τις 10:30π.μ. Ο σύζυγός της Δημήτρης Αλεξόπουλος, οι κόρες τους Ελένη και Παναγιώτα, η μητέρα και τα αδέλφια της θα πουν το τελευταίο «αντίο».

Το θλιβερό άγγελμα του θανάτου της, προκάλεσε θλίψη και συγκίνηση.

Η Πανελλήνια Ενωση Γεωπόνων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΠΕΓΔΥ) σε συλλυπητήρια ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: «Ολοι έχουν να πουν τα καλύτερα λόγια για το ήθος, την εντιμότητα, την εργατικότητά της, την προσήλωση στις ιδέες και τα ιδανικά της και κυρίως για τη σημαντική συνεισφορά της στην ανάδειξη του γεωπονικού κλάδου».

Ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Ανδρέας Φίλιας, εκφράζοντας τα ειλικρινή συλλυπητήριά του, μιλώντας στην «Π», δήλωσε: «Τη γνώριζα προσωπικά, όπως γνώριζα πως επί χρόνια ήταν εξαιρετική υπάλληλος. Η απώλειά της είναι σημαντική για την Περιφέρεια και το Αγροτικό Τμήμα Αιγιάλειας».

Ο γενικός διευθυντής Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Σάββας Βλάχος δήλωσε: «Η Στάμω Ζαπάντη υπήρξε πολύτιμο υπηρεσιακό στέλεχος της Περιφέρειάς, καθώς διακρινόταν για την εργατικότητα, την εντιμότητα και την αποτελεσματικότητά της».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Επί διήμερο γεωλόγοι στο Γηροκομειό, τι θα εξετάσουν

Αίγιο: Σήμερα το «αντίο» στη Στάμω Ζαπάντη, βρέθηκε νεκρή στο γραφείο της

Ζάκυνθος: Υπόθεση bullying, βίας και ληστείας σε βάρος 14χρονου από συνομήλικούς του ερευνά η αστυνομία

Από πνιγμό ο θάνατος του δημοσιογράφου Παύλου Γερακάρη

Ξεκινούν έλεγχοι από την «ράμπο» της ΑΑΔΕ, ποιες επιχειρήσεις και επαγγελματίες μπαίνουν στο στόχαστρο

ΟΠΕΚΑ: Ξεκινά η διανομή των αδιάθετων vouchers για προγράμματα τουρισμού και θεαμάτων, ποιοι οι δικαιούχοι

Τζόρτζια: 14χρονος μαθητής ο δράστης των πυροβολισμών με 4 νεκρούς σε σχολείο