Nέα απάντηση του Ηρακλή Πατρών στην ΕΠΣ Αχαΐας

«Ο Ηρακλής Πατρών δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Δεν κάνει κυβιστήσεις κι αυτό το ξέρετε»

Ηρακλή

Από το ΔΣ του Ηρακλή Πατρών εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση- απάντηση προς την ΕΠΣ Αχαΐας:

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που το ΔΣ της ΕΠΣ Αχαΐας ανέτρεξε στην ιστορία του Γηπέδου των Προσφυγικών και διαπίστωσε – εκ των υστέρων – ότι ο Ηρακλής Πατρών αγωνιζόταν σε αυτό το γήπεδο επί 75 χρόνια. Τους το είπαν, άλλωστε, και δεκάδες παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και παράγοντες πολλών σωματείων της πόλης μας.

Διέλαθε, όμως, της προσοχής τους να μας απαντήσουν, γιατί δεν άφησαν φέτος την ομάδα να επιστρέψει στην φυσική της έδρα. Τυχαίο άραγε;

Στόχος κάθε Ένωσης πρέπει να είναι όλα τα Σωματεία της να αναπτύσσονται, δημιουργώντας κι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου. Έτσι πράξαμε κι εμείς, στις αρχές του καλοκαιριού, όταν τους επισκεφτήκαμε, τους ζητήσαμε προπονητικές ώρες και μας απάντησαν ότ,ι αφού στείλουμε το σχετικό αίτημα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, θα μας δώσουν τις ώρες που μας αναλογούν για τη δημιουργία Ακαδημίας στο Γήπεδο της Αγυιάς.

Στην προχθεσινή σύσκεψη, ο Εκπρόσωπος της ΕΠΣΑ, απολογούμενος, επικαλέστηκε ότι αργήσαμε κι ότι δεν είχαμε στείλει σχετικό email. Την επόμενη ημέρα, ω του θαύματος, μας απάντησε ο ίδιος ότι το email μας είχε πάει στα ανεπιθύμητα.

Όπως διαπιστώνουμε, όμως, το λάθος μας ήταν στις αρχές Αυγούστου, όταν, μέσω των Social Media του Σωματείου μας, ανακοινώσαμε ότι η μηνιαία συνδρομή θα είναι μόνο 15€. Μήπως το ότι η πρόθεσή μας να μην υπάρχει εμπορικό κέρδος στην μηνιαία συνδρομή ενόχλησε κάποιους; Το διερεύνησε αυτό το ΔΣ της ΕΠΣΑ;

Οι Διοικήσεις όλων των Ενώσεων εκλέγονται για να βρίσκουν λύσεις για όλα τα θέματα και μπορούν ακόμη και τώρα, γιατί υπάρχουν ώρες στο Γήπεδο της Αγυιάς, να συμπεριλάβουν και την Ακαδημία μας. Το μόνο που πέτυχαν είναι να μας αποκλείσουν και να απαγορεύσουν να μάθουν ποδόσφαιρο 46 μικρά παιδιά που δεν έχουν μεγάλες οικονομικές δυνατότητες κι έχουν εγγραφεί στην Ακαδημία μας.

Η τελευταία παράγραφος της απάντησής σας αποτελεί ομολογουμένως παγκόσμια πρωτοτυπία. Πέρα από το ότι μπερδεύετε τα ρήματα με τις μετοχές, αλλά αυτό το ξεπερνάμε, μας γνωστοποιείτε ότι θα ανακαλέσετε τη χρήση του Γηπέδου της Αγυιάς κάνοντας, μάλιστα, και Γενική Συνέλευση των Σωματείων.

Δεν έχουμε καμία αντίρρηση, συμφωνούμε απόλυτα με την πρότασή σας, και να είστε σίγουροι ότι θα αποκαλυφθεί η αλήθεια. Δεν θα ήταν άσχημο, όμως, να κάνετε κι ένα Λαϊκό Δικαστήριο και εμείς σας υποσχόμαστε, για το αδιάβλητο της διαδικασίας, να φέρουμε να προεδρεύσει σε αυτό ο γνωστός Γιαννάκης.

Ο Ηρακλής Πατρών δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Δεν κάνει κυβιστήσεις κι αυτό το ξέρετε. Αυτή η ομάδα που έχει θύματα στην Εθνική Αντίσταση (σχετικά ονόματα παικτών κοσμούν 40 χρόνια κάδρο στο γραφείο σας), εξορισθέντες και φυλακισθέντες παράγοντες και ποδοσφαιριστές από την Χούντα των Συνταγματαρχών κι έχοντας αντιμετωπίσει επιτυχώς μια νέα κατοχή της ομάδας το 2020, έχει ξαναβρεί το δρόμο της και συνεχίζει τη δημιουργική της πορεία.

Αφήσαμε για τελευταίο το ωραιότερο· Λέτε ότι με τίποτα δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Και πώς μην να είμαστε; Και τιμωρίες δεχθήκαμε κι απόπειρα έγινε να οριστεί το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας μας διαφορετική ημερομηνία από τα υπόλοιπα, και διαιτητή με βεβαρυμένο ποινικό μητρώο που έφεραν κάποιοι στην Πάτρα αποκαλύψαμε, και μπάλες με πούπουλα θα μας δώσετε, οπότε προς τί η έκπληξή σας;

Τα Σωματεία, οι Ποδοσφαιριστές κι οι Φίλαθλοι έχουν, πλέον, και μνήμη και γνώση και κρίση.

Υπάρχει χρόνος, έστω και τώρα, να διορθώσετε ένα λάθος σας. Δώστε μας ώρες, για να λειτουργήσει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ηρακλή Πατρών.

Να είστε βέβαιοι ότι θα είναι προς όφελος των πολλών κι όχι των ολίγων…»