Πάτρα: Εφυγε από τη ζωή η Θέκλα Δρόσου ΦΩΤΟ

Η πολιτική κηδεία της θα γίνει την Παρασκευή 6/9/2024 και ώρα 14:30 στο Α΄ Νεκροταφείο Πατρών.

Θέκλα

Η ανακοίνωση του Παραρτήματος Αχαΐας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας αναφέρει:

Ως Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Αχαΐας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια της αγαπημένης συναδέλφου Θέκλης Δρόσου. Αποχαιρετούμε, δυστυχώς, μια εκλεκτή καθηγήτρια Μαθηματικών κι ένα δραστήριο μέλος του Παραρτήματος, που έφυγε από  τη ζωή την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024.

Η Θέκλη υπηρέτησε με αφοσίωση, ευσυνειδησία και υπευθυνότητα την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση μέχρι την συνταξιοδότησή της, ενώ η προσφορά της στο Παράρτημα Αχαΐας της ΕΜΕ υπήρξε πολύπλευρη και πολύτιμη. Εξαιρετική συνάδελφος, αγωνίστρια, δοτική φίλη, στοργική μάνα και γιαγιά, η απώλειά της αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό σε όλα τα πρόσωπα που την εκτιμούσαν και την αγαπούσαν.

Η πολιτική κηδεία της θα γίνει την Παρασκευή 6/9/2024 και ώρα 14:30 στο Α΄ Νεκροταφείο Πατρών.

Θέκλα

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της, ιδιαίτερα στον σύζυγό της ομότιμο καθηγητή του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών Κώστα Δρόσο, στα παιδιά και στα εγγόνια της.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Αχαΐας της ΕΜΕ αποφάσισε να καταθέσει χρηματικό ποσό σε Ίδρυμα της πόλης μας στη μνήμη της Θέκλης.