Πάτρα: Μάγεψαν τα «Κίτρινα Ποδήλατα» το βράδυ της Πέμπτης στην πλατεία Γεωργίου ΦΩΤΟ

Η πλατεία πλημμύρισε από «μουσικές… ακροβασίες»

Πάτρα

Μουσική και τραγουδιστική σκηνική ενέργεια, χιούμορ και διάδραση κυριάρχησαν το βράδυ της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, με τα «Κίτρινα Ποδήλατα» να προσφέρουν στο κοινό ένα μουσικό «παζλ» γεμάτο από τη «φωτιά» που πηγάζει μόνο μέσα από αληθινά τραγούδια.

Ο Αλέξανδρος και Γιώργος Παντελιάς στο μουσικό τους ταξίδι στην Πάτρα, ένωσαν με τη μουσική και τα τραγούδια τους παρέες αληθινών φίλων, κάνοντας τις δικές τους μουσικές «ακροβασίες» στην κεντρική πλατεία της πόλης η οποία γι’ αυτό το λόγο μετατράπηκε σε μία open μουσική σκηνή.

Πάτρα Πάτρα Πάτρα Πάτρα Πάτρα

Όλα αυτά, διατηρώντας πάντα την ιδανική ισορροπία ανάμεσα στις σημαντικότερες στιγμές της 24χρονης πορείας τους καθώς και σε επιλεγμένες αναφορές και αφιερώματα σε αγαπημένους καλλιτέχνες της εγχώριας και ξένης σκηνής.

Το εντυπωσιακό live-rock συγκρότημα πρόσφερε σε όλους όσοι βρέθηκαν – και ήταν πολλοί – στην πλατεία Γεωργίου μια ξεχωριστή συναυλιακή βραδιά στην οποία κυριάρχησαν η μουσική, το χαμόγελο και τα «ανοικτά» μηνύματα για μια φωτεινή επόμενη μέρα.

Πάτρα Πάτρα Πάτρα Πάτρα Πάτρα

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε από την αντιδημαρχία Πολιτισμού και ήταν είναι ενταγμένη στις τετραήμερες δράσεις LOUXGNC3on3 που διοργανώνει από τις 5 έως τις 8 Σεπτεμβρίου η αντιδημαρχία αθλητισμού του Δήμου Πατρέων.

Την εκδήλωση παρακολούθησε ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Παναγιώτης (Τάκης Πετρόπουλος) ο οποίος και την προλόγισε, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αποστόλης Αγγελής, δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι.

Πάτρα Πάτρα Πάτρα Πάτρα Πάτρα Πάτρα