Μαρίνα Σπανού: Ποιος πασίγνωστος ηθοποιός είναι ο πατέρας της

Από που πήρε την καλλιτεχνική της φλέβα η Μαρίνα Σπανού.

Μαρίνα Σπανού

Η Μαρίνα Σπανού έγινε ευρέως γνωστή με την επιτυχία της «Ταξίδι» το οποίο αυτή τη στιγμή μετρά 11.295.501 ακροάσεις στην μουσική πλατφόρμα Spotify.

Η τραγουδίστρια έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω της τα βλέμματα με την φωνή της, ωστόσο αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν είναι πως η Μαρίνα Σπανού κληρονόμησε την καλλιτεχνική της φλέβα από την οικογένειά της και πιο συγκεκριμένα από τον πατέρα της ο οποίος έχει πρωταγωνιστεί σε πασίγνωστες σειρές στην ελληνική τηλεόραση.

Λόγος γίνεται φυσικά για τον Χρήστο Σπανό ο οποίος έχει συνεργαστεί με κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της τηλεόρασης και του θεάτρου, όπως με τον Γιάννη Μπέζο, τον τηλεοπτικό του πατέρα στην δημοφιλή σειρά «Άκρως Οικογενειακόν».

Μαρίνα Σπανού
Μάλιστα σε πρόσφατες δηλώσεις της η κόρη του Χρήστου Σπανού, Μαρίνα, αποκάλυψε πως δεν έχει δει ποτέ την σειρά με την οποία ο πατέρας της ουσιαστικά συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό.

«Δεν έχει τύχει ποτέ να δω το Άκρως Οικογενειακόν. Τα μεσημέρια τρώω και κάνω τα μαθήματά μου», δήλωσε η Μαρίνα στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον».

 

«Οι γονείς μου δεν έγιναν ποτέ παρεμβατικοί. Δεν έχω ακούσει ποτέ «κάνε» ή «μην κάνεις» αλλά υπάρχει ένα καθιερωμένο συμβούλιο των τριών μας για μεγάλες αποφάσεις. Αυτό συμβαίνει όποτε υπάρχει ανάγκη και γίνεται στο σαλόνι του σπιτιού μας. Τα τελευταία χρόνια έχει να κάνει με την επαγγελματική ανάγκη, γιατί συνεργαζόμαστε με τον πατέρα μου», είπε.

Συνεχίζοντας η Μαρίνα Σπανού για τη σχέση με τον πατέρα της είπε: «Παίρνουμε μαζί κάποιες αποφάσεις σε σχέση με τη μουσική πορεία μου. Υπάρχει μία κοινή προσέγγιση, χωρισμένη σε δύο ματιές η οποία μπορεί να φέρει πολλές εντάσεις γιατί είμαστε έντονοι άνθρωποι. Ο μπαμπάς μου είμαι εγώ στο θηλυκό. Είμαστε και οι δύο πολύ έντονοι χαρακτήρες κι αυτό μας φέρνει συχνά σε τσακωμούς αλλά πάντα με πολύ μεγάλη θέληση να συμφωνήσουμε».

Διαβάστε επίσης:

 

Εγγραφές πρωτοετών φοιτητών 2024: Βήμα βήμα η διαδικασία ,τι πρέπει να γνωρίζετε

Υπουργείο Παιδείας: Τη Δευτέρα ξεκινούν οι Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις , ολόκληρο το πρόγραμμα

Σχολεία: Πρώτο κουδούνι με 11 αλλαγές ,τι θα ισχύσει για τα κινητά, τις απουσίες

Χωρίς ταξί η Αθήνα τη Δευτέρα ,σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι οδηγοί