Ρέθυμνο: Εσπευσμένα στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ ο κτηνοτρόφος που πυροβόλησαν, ποια η κατάσταση της υγείας του

Ο κτηνοτρόφος που πυροβόλησαν και του έκοψαν τη γλώσσα στο Ρέθυμνο υποβλήθηκε σε χειρουργείο

Ρέθυμνο

Ο 69χρόνος κτηνοτρόφος ο οποίος το πρωί της Παρασκευής, δέχθηκε επίθεση με πυροβολισμούς, στο ποιμνιοστάσιο του που βρίσκεται στο Βιλανδρέδο Ρεθύμνου, μεταφέρθηκε αργά χθες στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Η κατάσταση του 69χρονου κτηνοτρόφου από το Ρέθυμνο που φέρει τραύματα από όπλο, στα άκρα και τη σπονδυλική στήλη κρίνεται σοβαρή και έχει παρουσιάσει επιδείνωση, ενώ στο ΠΑΓΝΗ αμέσως μόλις έφτασε, υπεβλήθη σε επέμβαση για να σταματήσει η αιμορραγία από τη μηριαία αρτηρία.

Ο 69χρονος κτηνοτρόφος αντιμετωπίζει επίσης τραύμα στη στοματική κοιλότητα, καθώς ο δράστης ή οι δράστες που του επιτέθηκαν, του προκάλεσαν πιθανότατα τραύματα με ψαλίδι στη γλώσσα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία ερευνά μαρτυρίες και οπτικό υλικό από το ποιμνιοστάσιο, ενώ είναι σχεδόν βέβαιο ότι η δολοφονική επίθεση σχετίζεται με επίθεση σε βάρος του γιου του με καυστικό υγρό φέτος τον Ιούλιο στον Κουμπέ Ρεθύμνου.

Οι άγνωστοι έστησαν καρτέρι θανάτου στον 69χρονο, μέσα στην κτηνοτροφική του μονάδα, κοντά στο χωριό Βιλανδρέδο.

Φορώντας κουκούλες περίμεναν τον 69χρονο στο ποιμνιοστάσιο του και μόλις τον είδαν να μπαίνει, τον ακινητοποίησαν, τον βασάνισαν και ύστερα άρχισαν να τον πυροβολούν.

Του έκοψαν τη γλώσσα για να σταματήσει να φωνάζει κι ύστερα τον γάζωσαν. Τον πυροβόλησαν δύο φορές στο δεξί του πόδι, μία στο αριστερό ενώ στην προσπάθειά του να προφυλαχτεί, δέχτηκε άλλη μια σφαίρα στο χέρι, η οποία διαπέρασε τον θώρακα και κατέληξε στη σπονδυλική του στήλη.