Η πρώτη αντίδραση του Ανδρέα Γεωργίου στο τουρκικό «μπλόκο» για το Famagusta στο Netflix

Ο Ανδρέας Γεωργίου έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, έπειτα από τις αντιδράσεις της Τουρκίας για τη σειρά «Famagusta».

Famagusta

Με μια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απάντησε ο παραγωγός της σειράς Famagusta Ανδρέας Γεωργίου στην ανακοίνωση του Ανώτατου Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου της Τουρκίας ότι συμφώνησε με το Netflix να μην προβληθεί η σειρά σε καμία άλλη χώρα πλην της Ελλάδας.

Famagusta
«Στέλια, Ίσλα και Αντριάνα! Οι δυο ανιψιές μου, η Στέλια και η Αντριάνα, και η κόρη της παιδικής μου φίλης, Ίσλα, είναι όλες Κύπριες! Η Isla είναι Τουρκοκύπρια και οι ανιψιές μου Ελληνοκύπριες. Τις μεγαλώνουμε και τις μαθαίνουμε να αγαπούν η μία την άλλη. Αυτό είναι και το μήνυμα της σειράς Famagusta, που δημιουργήθηκε από ανθρώπους που αγαπούν την ανθρωπότητα. Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να ζει και να αγαπά ελεύθερα… χωρίς σύνορα και περιορισμούς! Ελεύθερα!», έγραψε ο Ανδρέας Γεωργίου σε ανάρτησή του.

Αναλυτικά, η τουρκική πλευρά ανακοίνωσε πως η «Famagusta» θα προβάλλεται μόνο στην Ελλάδα «η εν λόγω παραγωγή θα συμπεριληφθεί στον κατάλογο του Netflix μόνο στη χώρα όπου μεταδόθηκε προηγουμένως (Ελλάδα) και δεν θα συμπεριληφθεί στον κατάλογο της Τουρκίας ή οποιασδήποτε άλλης χώρας».

Διαβάστε επίσης:

 

«Χρυσή» η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου στους Παραολυμπιακούς!

Αραχωβίτικα: Η… καμπάνα τούς καλεί να πάρουν τη δόση – Τρόμος κάθε βράδυ μετά τα μεσάνυχτα

Χανιά: «Θα με υπακούς, θα είμαι ο Θεός σου» – Τα εξοργιστικά λόγια του ιερέα που κατηγορείται ότι χτυπούσε και βίαζε την πρεσβυτέρα

Καθολική αποχή δικηγόρων στις 16 Σεπτεμβρίου

Τα 45 μέτρα που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη 88η ΔΕΘ

Η Lidl Ελλάς ανοίγει τις πόρτες του νέου υπερσύγχρονου καταστήματος στο Ίλιον ΦΩΤΟ