Θρίλερ με 78χρονο που αγνοείται: Πήγε στην Κωνσταντινούπολη και εξαφανίστηκε ΦΩΤΟ

Η ανάρτηση της κόρης του.

Κωνσταντινούπολη

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες, στην Κωνσταντινούπολη, για τον εντοπισμό ενός Έλληνα, ηλικίας 78 ετών, από τα Σέρβια, ο οποίος φέρεται να έχει εξαφανιστεί από το απόγευμα της Πέμπτης (5/9), κοντά στην κεντρική πλατεία Ταξίμ, ενώ βρισκόταν σε εκδρομή με σύλλογο συνταξιούχων από την Κοζάνη.

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, ήδη έχει ενημερωθεί το ελληνικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη, ενώ έρευνες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές της πόλης, την ώρα που, στα Σέρβια, η οικογένεια του 78χρονου αγωνιά για την τύχη του.

Κωνσταντινούπολη

Όπως αναφέρει με ανάρτηση στο Facebook η κόρη του, Ντίνα: «Ο μπαμπάς μου εξαφανίστηκε στην Κωνσταντινούπολη κοντά στην πλατεία Ταξίμ την Πέμπτη το απόγευμα. Ονομάζεται Δημήτρης (Μήτσος) Παπαδημητρίου, είναι 78 χρονών και έχει ύψος 1,66. Την μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινη μπλούζα. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα 6945413113, 6980375424, 6932368071 ή στην αστυνομία! Σας παρακαλούμε κοινοποιήστε το για να το δει περισσότερος κόσμος. Έχουν ενημερωθεί όλες οι αρμόδιες αρχές».

Διαβάστε επίσης:

 

«Χρυσή» η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου στους Παραολυμπιακούς!

Αραχωβίτικα: Η… καμπάνα τούς καλεί να πάρουν τη δόση – Τρόμος κάθε βράδυ μετά τα μεσάνυχτα

Χανιά: «Θα με υπακούς, θα είμαι ο Θεός σου» – Τα εξοργιστικά λόγια του ιερέα που κατηγορείται ότι χτυπούσε και βίαζε την πρεσβυτέρα

Καθολική αποχή δικηγόρων στις 16 Σεπτεμβρίου

Τα 45 μέτρα που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη 88η ΔΕΘ

Η Lidl Ελλάς ανοίγει τις πόρτες του νέου υπερσύγχρονου καταστήματος στο Ίλιον ΦΩΤΟ