Ζώδια: Κριέ, θα έχεις αυξημένη ανασφάλεια – Απόφυγε βαριές δουλειές ή σημαντικές, μέχρι να νιώσεις έτοιμος

Δείτε αναλυτικά τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια

Με τον Ήλιο στην Παρθένο να κάνει αντίθεση με τον Κρόνο στους Ιχθύς, θα υπάρξουν σοβαρά ζητήματα που θα απαιτήσουν τη λύση τους και δεν παίρνουν αναβολή. Το κλίμα θα είναι μουντό, η ψυχολογία μας βαριά και οι πρακτικές ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν πολλές, κάνοντάς μας ψυχρούς και ρεαλιστές και στέλνοντας στη γωνία τα θέλω, αφού τα πρέπει είναι αυτά που προηγούνται.

Το συναίσθημα θα πάει… περίπατο, η καρδιά θα παγώσει, ενώ περιορισμοί, εξαναγκασμοί σε συμβιβασμούς και υποχρεώσεις θα φτάσουν κάποιους από μας σε απόγνωση. Ωστόσο, το μόνο που μας απομένει είναι να παραμείνουμε ψύχραιμοι, λογικοί και να κρατήσουμε το μέτρο.

 

Κριός

Με τον Ήλιο στον 6ο σου να σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 12ο σου, θα έχεις αυξημένη ανασφάλεια, φόβο απόρριψης με αποτέλεσμα να αποφύγεις να αναλάβεις ευθύνες, υποχρεώσεις και πρωτοβουλίες προκειμένου να ανταπεξέρθεις στις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Από την άλλη πλευρά δεν αποκλείεται να έχεις μειωμένη ζωτικότητα και να μην έχεις την ενέργεια να κάνεις το παραμικρό. Απόφυγε βαριές δουλειές ή σημαντικές, μέχρι να νιώσεις έτοιμος/η. Τις μεσημεριανές ώρες το εξάγωνο της Σελήνης στον 8ο σου με τον Ήλιο στον 6ο σου, θα προγραμματίσεις οικονομικές και πρακτικές υποχρεώσεις ενώ με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, θα νιώσεις πως αρχίζεις να ισορροπείς χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως θα αποζητήσεις την παρέα ανθρώπων γύρω σου.

 

 

Ταύρος

Με τον Ήλιο στον 5ο σου σε αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 11ο σου, είναι πιθανό να δημιουργηθεί ψυχρότητα με ένα φιλικό σου πρόσωπο, εξαιτίας της διάθεσής σου, να εστιάσεις στα ερωτικά σου και σε όλα όσα σε ευχαριστούν. Αν δεν μπορεί να αντιληφθεί την επιθυμία σου, τότε το πρόβλημα είναι ξεκάθαρο δικό του. Θα προσπαθήσει να σε κάνει να νιώσεις ενοχές και ως έναν βαθμό θα το πετύχει. Ευτυχώς για εσένα το εξάγωνο της Σελήνης στον 7ο σου με τον Ήλιο στον 5ο σου, θα σε βοηθήσει να μην μεταφέρεις το πρόβλημα στην σχέση σου, αφού θα νιώθεις καλά με τον/η αγαπημένο/η σου, ενώ με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, θα μπορέσεις να τα βρεις και με τον/η φίλο/η σου και αφού του/ης εξηγήσεις με ωριμότητα κάποια πράγματα.

 

Δίδυμοι

Με τον Ήλιο στον 4ο σου σε αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 10ο σου, η ημέρα σου τείνει να είναι καταθλιπτική, γεμάτη καθυστερήσεις, εμπόδια και αναποδιές. Θα υπάρχει ένα γενικότερο αίσθημα απαισιοδοξίας που θα σε δυσκολέψει στις σχέσεις σου. Αν εργάζεσαι σήμερα είναι πιθανό να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες απ’ ότι σου αναλογούν και να στερηθείς το σπίτι και την θαλπωρή του, προκειμένου να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις σου. Με την Σελήνη στον 6ο σου, σε εξάγωνο με τον Ήλιο από τον 4ο σου και τρίγωνο με τον Κρόνο, θα καταφέρεις να βρεις την χρυσή τομή ανάμεσα στις εξωτερικές υποχρεώσεις σε σχέση με της οικείας σου, θα κάνεις τις εξυπηρετήσεις σου και θα προσφέρεις βοήθεια. Στο τέλος της ημέρας το μόνο που θα σε νοιάζει θα είναι η ξεκούραση σου.

 

Kαρκίνος

Με την αντίθεση του Ήλιου στον 3ο σου σε αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο στον 9ο σου, το πιθανότερο είναι κατά την διάρκεια των μετακινήσεων σου, να παρουσιαστούν καθυστερήσεις ή αναβολές σε ραντεβού και να πάει όλο το πρόγραμμα σου πίσω. Μπορεί ακόμη να δεχτείς αρνητική κριτική και σχόλια και να αποφύγεις να εκφραστείς. Σε γενικές γραμμές με την Σελήνη να βρίσκεται στον 5ο σου, θα έχεις ερωτική διάθεση και θα επιλέξεις να βρεθείς με το ταίρι σου. Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και το τρίγωνο της με τον Άρη από τον 1ο σου, οι σχέσεις με το άλλο φύλο θα είναι αρκετά καλές και αν το θέλει το σύμπαν, είναι πολύ πιθανό αν είσαι μόνος/η αυτή την περίοδο, να ξεκινήσει ένα νέο ειδύλλιο.

 

Λέων

Είσαι από εκείνους/ες που δίνουν με την ψυχή τους, ωστόσο σήμερα με τον Ήλιο στον 2ο σου σε αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο από τον από τον 8ο σου, θα έχεις μεγάλες ανασφάλειες για χρέη, οφειλές του παρελθόντος καθώς και για τρέχοντα καθημερινά έξοδα. Απόφυγε να επηρεαστείς αρνητικά από τυχόν αποτυχίες και προβλήματα και φρόντισε να προγραμματίσεις να πληρωθούν οι άμεσες οφειλές. Η πραγματικότητα είναι πως με την Σελήνη στον 4ο σου και σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τρίγωνα με τον Άρη από τον 12ο σου, πως δεν θέλεις τίποτα να λείψει από το σπίτι σου και από την οικογένεια σου, με αποτέλεσμα να γίνεσαι υπερπροστατευτικός/η. Δεν θα έχεις διάθεση για πολύβουες καταστάσεις, αντίθετα θα επιδιώξεις να περάσεις καλά μέσα στο σπίτι με τους αγαπημένους σου.

 

Παρθένος

Με τον Ήλιο στον 1ο σου να δέχεται σήμερα αντίθεση από τον ανάδρομο Κρόνο στον 7ο σου, θα δοκιμαστούν οι προσωπικές σου σχέσεις. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην αισθηματική σου σχέση. Η ψυχρή, απόμακρη και σκληρή κριτική που θα σου ασκήσει ο/η αγαπημένος/η σου μπορεί να σε φέρει στα όρια της κατάθλιψης και να νιώσεις πιο μόνος/η από ποτέ. Ευτυχώς για εσένα η Σελήνη μέσα από τον 3ο σου σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τρίγωνο με τον Άρη από τον 11ο σου, θα σε βοηθήσει να βρεις διεξόδους. Τα πραγματικά σου συναισθήματα θα μπορέσεις να τα μοιραστείς με κάποιον/α από τον φιλικό σου περίγυρο και να βρεις την στήριξη που σου λείπει και να πάρεις τα επάνω σου.

 

 

Zυγός

Με τον Ήλιο να βρίσκεται στον 12ο σου σε αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 6ο σου, οι δυσκολίες και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας, σου φέρνουν κατάθλιψη και την διάθεση να απομονωθείς. Θα έχεις έντονο το αίσθημα της απόρριψης, θα νιώθεις ανασφαλής, ενδεχομένως να σε κατακλύσουν ενοχές για λάθη του παρελθόντος και να δυσκολευτείς επικοινωνήσεις με τον/η οποιοδήποτε. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να μείνεις μόνος/η, επειδή θα είσαι αδιάθετος/η, χωρίς καθόλου ενέργεια. Με την Σελήνη στον 2ο σου, σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τρίγωνο με τον Κρόνο, θα μπορέσεις να ξαναβρείς την αυτοκυριαρχία και αυτοπεποίθησή σου, ώστε να βάλεις σε τάξη τόσο τις δουλειές σου, όσο και τις οικονομικές σου υποχρεώσεις. Σε τάξη θα έχεις και τα συναισθήματά σου και αν βρεθείς με τον/η αγαπημένο/η σου, θα νιώθεις σιγουριά.

 

 

Σκορπιός

Είναι πιθανό με τον Ήλιο στον 11ο σου να δέχεται αντίθεση από τον ανάδρομο Κρόνο στον 5ο σου, να περιορίσεις διασκεδάσεις και ανάλαφρες στιγμές προκειμένου να πραγματοποιήσεις κάποια σχέδια. Ενδεχομένως ευθύνες και υποχρεώσεις που έχεις ως γονιός, να σε μπλοκάρουν, να έχεις πρόβλημα να τις διαχειριστείς ενώ αν είναι μεγαλύτερα τα παιδιά σου, θα δεχτείς την επικριτική τους συμπεριφορά αφού πρώτα θα έχουν φροντίσει να σε φορτώσουν με τα δικά τους προβλήματα και άγχη. Με την Σελήνη να βρίσκεται στον 1ο σου και να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο, θα βρεις τον χρόνο να μιλήσεις ή να συναντηθείς με έναν/μια φίλο/η, για να περάσει περισσότερα ευχάριστα η ημέρα σου. Με το τρίγωνο Σελήνης/Κρόνου, μπορεί να σε απασχολήσει μια ερωτική σχέση από το παρελθόν.

 

 

Tοξότης

Με τον Ήλιο στον 10ο σου να σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 4ο σου, θα έρθουν στο προσκήνιο ξανά οικογενειακές υποχρεώσεις και βάρη, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να εκφράσεις την κοινωνικότητα σου. Αν δεν εργάζεσαι είναι σχεδόν βέβαιο πως ο κλοιός στενεύει και το πιθανότερο είναι οι γονείς σου να σε πιέσουν και να σου βάλλουν όρια. Αν πάλι εργάζεσαι τα ζητήματα του σπιτιού, δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις και να εργαστείς χωρίς πιέσεις. Με την Σελήνη στον 12ο σου θα έχεις την ανάγκη να αποστασιοποιηθείς από πρόσωπα και καταστάσεις, ωστόσο με το εξάγωνο της με τον Ήλιο θα μπορέσεις να βγάλεις προς τα έξω τις επιθυμίες σου. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, με ψυχραιμία και ωριμότητα θα καταφέρεις να επικοινωνήσεις με κάποιους πολύ δικούς σου ανθρώπους.

 

Αιγόκερως

Με τον Ήλιο στον 9ο σου σε αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 3ο σου, μπορεί να αναβληθεί ένα ταξίδι ή γενικότερα να υπάρξουν καθυστερήσεις. Προβλήματα μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις με συγγενικά σου πρόσωπα και να δυσκολευτείς να εκφράσεις τις σκέψεις σου. Σε γενικές γραμμές θα είσαι αρκετά αυστηρός/η στην κριτική σου, αλλά μπορεί και το αντίθετο, να χρειαστεί δηλαδή να αντιμετωπίσεις αρνητική κριτική και σχόλια που δεν θα σου αρέσουν. Με την Σελήνη στον 11ο σου σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τρίγωνο με τον Κρόνο θα εστιάσεις σε κοινωνικούς σκοπούς ή διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις, θα είσαι ιδιαίτερα ενεργός/η με τα κοινά και γενικότερα θα θελήσεις να βρεθείς σε φιλικά και κοινωνικά περιβάλλοντα. Θα νιώθεις καλά ανάμεσα σε κόσμο και με την παρέα σου.

 

Υδροχόος

Είναι πιθανό με τον Ήλιο στον 8ο σου, να σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 2ο σου, να σε πιάσει μιζέρια και καρμιριά και να μην θέλεις να πληρώσεις για κάποια χρέη και οφειλές, εξαιτίας κυρίως της ανασφάλειας σου και όχι τόσο γιατί δεν έχεις χρήματα. Ωστόσο αν είσαι υποχρεωμένος/η, όσο και να τσινήσεις σαν μουλάρι δεν θα το αποφύγεις. Η αλήθεια είναι πως με την Σελήνη στον 10ο σου, δεν θα θέλεις να δώσεις δικαιώματα σε τρίτους και με το εξάγωνο της με τον Ήλιο και το τρίγωνο της με τον Κρόνο, αν παρευρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση, θα φροντίσεις να είσαι τυπικός/η και σωστός/η. Σε συναισθηματικό επίπεδο, μπορεί να προκύψει κάποιο ερωτικό θέμα, αφού το πιθανότερο είναι να μην έχεις διάθεση για σεξουαλική επαφή όσο για συναισθηματική.

 

 

Ιχθύες

Με τον Ήλιο στον 7ο σου να σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 1ο σου, νιώθεις πως έχεις επιφορτιστεί με περισσότερα απ’ όσα σου αναλογούν, με αποτέλεσμα να προσπαθήσεις να μεταθέσεις τις ευθύνες σε αυτούς/ες που τους αναλογούν. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να κλονιστούν κάποιες σχέσεις και κυρίως με συνεργάτες και τον/η σύντροφό σου. Θα είσαι καταπέλτης στην κριτική σου, ωστόσο με την Σελήνη στον 9ο σου, σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τρίγωνο με τον Κρόνο, θα φιλοσοφήσεις τις καταστάσεις και θα προσπαθήσεις να τις δεις με αισιοδοξία. Άλλωστε ούτε εσύ ο/η ίδιος/α θα έχεις διάθεση για υποχρεώσεις, παρά μόνο για τις απαραίτητες, ώστε να μην πάνε πίσω και μαζευτούν. Αν είσαι χωρίς σχέση αυτή την περίοδο είναι πιθανό να προκύψει μια νέα γνωριμία.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε επίσης:

 

«Χρυσή» η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου στους Παραολυμπιακούς!

Αραχωβίτικα: Η… καμπάνα τούς καλεί να πάρουν τη δόση – Τρόμος κάθε βράδυ μετά τα μεσάνυχτα

Χανιά: «Θα με υπακούς, θα είμαι ο Θεός σου» – Τα εξοργιστικά λόγια του ιερέα που κατηγορείται ότι χτυπούσε και βίαζε την πρεσβυτέρα

Καθολική αποχή δικηγόρων στις 16 Σεπτεμβρίου

Τα 45 μέτρα που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη 88η ΔΕΘ

Η Lidl Ελλάς ανοίγει τις πόρτες του νέου υπερσύγχρονου καταστήματος στο Ίλιον ΦΩΤΟ