Αίτημα της Παναχαϊκής να παίξει Δευτέρα με την Καλαμάτα, σήμερα κληρώνει

Παναχαϊκής

Να παίξει στη φυσική της έδρα στην Αγυιά το παιχνίδι Κυπέλλου με την Καλαμάτα θέλει η Παναχαϊκή. Μάλιστα ήδη δρομολογήθηκε το σχετικό αίτημα στην ΕΠΟ και αναμένεται πλέον τις επόμενες ημέρες η οριστική απάντηση της Ομοσπονδίας. Θυμίζουμε ότι ο αρχικός σχεδιασμός προβλέπει τα παιχνίδια της συνέχειας του Κυπέλλου να διεξαχθούν το σαββατοκύριακο 14-15 Σεπτεμβρίου.

Όμως το Σάββατο στο γήπεδο της Παναχαϊκής στην Αγυιά έχει προγραμματιστεί η μεγάλη συναυλία Ρέμου-Βανδή και την Κυριακή λόγω της συναυλίας είναι σχεδόν απίθανο να διεξαχθεί εκεί το ματς.

Αυτό που θέλει η Παναχαϊκή είναι να οριστεί το παιχνίδι τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου προκειμένου να είναι το γήπεδό στην Αγυιά έτοιμο και να διεξαχθεί εκεί η αναμέτρηση.

ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΗΡΩΝΕΙ,
Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΡΡΑ

Για σήμερα στις 16.30 στο Holiday Inn Athens Airport θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League 2, στην οποία καταρχήν

θα γίνει ο διαχωρισμός των Ομίλων και στις 19.00 θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος. Στον Ομιλο του Βορρά θα τοποθετηθεί ο Διαγόρας, που μάλιστα κατέθεσε σχετικό αίτημα στη Λίγκα. Η Παναχαϊκή θα είναι κατά 99% στον Ομιλο του Νότου μαζί με Χανιά, Πανιώνιο, Κηφισιά, Καλαμάτα, Ηλιούπολη, Αιγάλεω, Παναργειακό, ΑΕΚ Β’ και Αστέρα Τρίπολης Β.

Στον Βορρά θα είναι εκτός του Διαγόρα, ΑΕ Λάρισας, Ηρακλής, ΠΑΣ Γιάννινα, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, Καβάλα, Νίκη Βόλου, ΠΑΟΚ Β’, Καμπανιακός και Μακεδονικός.

ΤΟ ΔΙΠΛΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ»

Με ανακοίνωσή της η Παναχαϊκή ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό Βόλου για τη φιλοξενία και την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας για την άψογη διεξαγωγή του αγώνα και την απρόσκοπτη μετακίνηση των «κοκκινόμαυρων».