Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς της…Παναχαϊκής με το «δεξί» στην Εθνική

Γιοβάνοβιτς

Ιδανικό το ντεμπούτο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας, ο οποίος οδήγησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην ευρεία νίκη με 3-0 επί της Φινλανδίας στο Γ. Καραϊσκάκης στην πρεμιέρα του φετινού Nations League 2024-25. Δύο γκολ πέτυχε ο εξαιρετικός Φώτης Ιωαννίδης (23’, 76’) ενώ ενδιάμεσα είχε σημειώσει αυτογκόλ ο Κάλμαν (37’).

Θυμίζουμε ότι ο Γιοβάνοβιτς είχε καθίσει στο παρελθόν στον πάγκο της Παναχαϊκής και παραιτήθηκε τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν 2005-2006. Ακολούθως ο Ελληνοποιημένος Σέρβος τεχνικός διέγραψε μία ξεχωριστή διαδρομή εντός και εκτός Ελλάδας, ενώ η Παναχαϊκή…απέχει 22 χρόνια από την Κατηγορία των μεγάλων του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σε ότι έχει να κάνει με την Εθνική μας στο άλλο παιχνίδι του Ομίλου η Αγγλία νίκησε 2-0 την Ιρλανδία στο Aviva Stadium του Δουβλίνου. Αύριο η Ελλάδα θα παίξει εκτός έδρας με την Ιρλανδία.

Στη φωτογραφία διακρίνεται ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της Παναχαϊκής με τον Κώστα Σωτηρόπουλο δίπλα του και τους Νίκο Λέση, Γιώργο Βαϊτση σε δεύτερο πλάνο.