Ο Χ. Μπονάνος συμμετείχε στο τουρνουά 3on3

Μπονάνος

O Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Χαράλαμπος Μπονάνος συμμετείχε για μια ακόμα χρονιά στο τουρνουά μπάσκετ 3on3 που έγινε το τριήμερο 6-8 Σεπτεμβρίου 2024, στην Πλατεία Γεωργίου της Πάτρας.

Πρόκειται για μια διοργάνωση στην οποία επί τρεις μέρες συμμετείχαν 900 παιδιά, αριθμός – ρεκόρ που δείχνει και την ανοδική πορεία του αθλήματος στην Αχαΐα.

Συνολικά συμμετείχαν 170 ομάδες από την Πάτρα, τον Πύργο, το Αγρίνιο και άλλες περιοχές, που γεύτηκαν την χαρά του αθλητισμού, του συναγωνισμού και φυσικά την ευεξία που προσφέρει η άθληση.

Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που στηρίξαμε το τουρνουά μπάσκετ 3on3, το οποίο φέτος  ήταν αφιερωμένο στον «Νουρέγιεφ» του ελληνικού μπάσκετ, τον ανυπέρβλητο Κώστα Πετρόπουλο και ήταν υποχρέωση της Περιφέρειας να σταθούμε δίπλα στο πλευρό τέτοιων ανθρώπων που έφεραν το μπάσκετ στα σπίτια όλης της Αχαΐας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Μάκη Γιατρά, τον Γιάννη Δίπλαρο και όλους τους συνεργάτες τους, που όλοι μαζί δώσαμε την κατεύθυνση, ενθαρρύνοντας τα νέα παιδιά να αποκτήσουν συνήθειες που τα οφέλη τους θα τους ακολουθούν μια ζωή»