Ζώδια: Υδροχόε, θα έχεις καλή διάθεση, αυξημένη κοινωνικότητα και την τάση να κάνεις όνειρα για το μέλλον – Λίγο… μπερδεμένα τα αισθηματικά σου

Δείτε αναλυτικά τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια

Η Σελήνη θα βρίσκεται σήμερα στον Τοξότη και μακριά από… κακές παρέες, οπότε η ημέρα μας θα είναι γεμάτη κέφι και ευχάριστες στιγμές. Θα ξαναβρούμε τον ενθουσιασμό, την παιδικότητα και το χιούμορ μας, θα αρχίσουμε τις πλάκες και τα αστεία και θα αποβάλλουμε τη μιζέρια, αφήνοντας πίσω σκοτούρες και βάσανα. Θα φροντίσουμε να ξεχάσουμε όσα μας ρίχνουν ψυχολογικά, να χαρούμε με την ψυχή μας και θα ριχτούμε σε νέες περιπέτειες.

 

Κριός

Αλλάζει θέση η Σελήνη και παράλληλα η διάθεσή σου. Από σήμερα περνά στον Τοξότη στον 9ο σου και ξαναβρίσκεις την κοινωνικότητα και αισιοδοξία σου. Βλέπεις πρόσωπα και καταστάσεις με άλλα μάτια, φιλοσοφείς τα πράγματα και νιώθεις την ανάγκη να ξεφύγεις από την καθημερινότητα σου και οτιδήποτε σε στενοχωρεί ή σε δεσμεύει. Ακόμη και αν δεν παρουσιαστεί καμία ευκαιρία για να κάνεις διαφορετικά πράγματα, τουλάχιστον οτιδήποτε προκύψει θα το αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείς με νομικά ζητήματα που εκκρεμούν, με μαθήματα και σεμινάρια, με κοινωνικές επαφές και εκδηλώσεις και κυρίως με την καλλιέργεια του πνεύματος σου. Θα έχεις ανάγκη για νέες περιπέτειες και εμπειρίες και θα είσαι ιδιαίτερα ενεργός/η στα μέσα μαζικής δικτύωσης.

 

Ταύρος

Περνώντας η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη στον 8ο σου, στρέφεις την προσοχή σου σε θέματα συναισθηματικά και επί πρακτικού, σε οικονομικά, φορολογικά, τυχόν αποζημιώσεις από ασφάλειες, επιδόματα κτλ. Σε συναισθηματικό επίπεδο, θα έχεις κάπως βαριά ψυχολογία, διαίσθηση και τάση να διεισδύεις στο μυαλό των άλλων προκειμένου να ανακαλύψεις τι σκέφτονται και αν, υπάρχουν απώτερα κίνητρα στην συμπεριφορά τους. Οτιδήποτε κρυφό και μυστηριώδες θα σε ελκύει, θα είσαι καχύποπτος/η και κτητικός/η, με αποτέλεσμα να προκαλείς με τις ζήλειες σου το ταίρι σου. Χαλάρωσε λίγο, απελευθερώσου από προκαταλήψεις, φόβους και ανησυχίες και μοιράσου τα συναισθήματά σου, χωρίς να περιορίζεις τις ελευθερίες του/ις συντρόφου σου. Σε ένα άλλο πιο μεταφυσικό επίπεδο, θα έχεις υπαρξιακές απορίες και μπορεί να σε πιάσει μανία με την έρευνα.

Δίδυμοι

Με την Σελήνη να έχει περάσει στο ζώδιο του Τοξότη στον 7ο σου, τονίζεται το ενδιαφέρον προς τους/ις άλλους/ες, βλέπεις τα πράγματα από την δική τους πλευρά και προσπαθείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις, με την φιλοσοφική και συντροφική σου διάθεση. Λειτουργείς ως ειρηνοποιό στοιχείο και οτιδήποτε προκύψει το αντιμετωπίζεις με σκεπτικισμό και δείχνεις αναποφάσιστος/η. θα είσαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος/η τόσο με ανθρώπους του κοινωνικού σου περίγυρου, όσο και με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό, ενδεχομένως, με κάποιους συγγενείς. Μια νομική υπόθεση θα πάει αρκετά καλά ενώ γενικότερα θα είναι ευχάριστο το κλίμα και στον αισθηματικό τομέα αφού θα νιώθεις έντονο ψυχικό δέσιμο με τον/η αγαπημένο/η σου. Καλή ημέρα για να επισκεφτείς, τον δικηγόρο, τον γιατρό σου, τους/ις φίλους/ες σου και κόσμο γενικότερα.

 

Kαρκίνος

Με την Σελήνη να έχει περάσει στο ζώδιο του Τοξότη στον 6ο σου, θα πρέπει να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα, υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου και να ασχοληθείς με προσοχή, δίνοντας σημασία στις λεπτομέρειες στον επαγγελματικό σου χώρο. Είναι ημέρα ζήτησης και προσφοράς και θα είσαι το κατάλληλο άτομο γι’ αυτή την δουλειά. θα προσαρμόζεσαι με ευκολία και οι σχέσεις με συναδέλφους και πελάτες θα είναι αρκετά καλές και γενικά, θα δείχνεις ένα ευχάριστο και αισιόδοξο πρόσωπο προκειμένου να εξυπηρετήσεις. Καλή ημέρα για να ασχοληθείς με την καθαριότητα και τακτοποίηση του χώρου σου, ή για να ασχοληθείς με ιατρικές εξετάσεις ρουτίνας που τυχόν έχεις αμελήσει. Ένα τσεκ απ πάντα χρειάζεται και σε οποιαδήποτε ηλικία, άλλωστε η πρόληψη είναι πάντα προτιμότερη.

 

 

Λέων

Με την Σελήνη να έχει περάσει στον Τοξότη στον 5ο σου, θα αλλάξει τελείως η κακή διάθεση των τελευταίων ημερών. Θα αδιαφορήσεις για οτιδήποτε χαλάει την αυτοέκφραση σου και στέκεται εμπόδιο στις επιθυμίες και ανάγκες σου. Γενικά θα έχεις την διάθεση να φλερτάρεις, θα είσαι ρομαντικός/η, στοργικός/η και χαρούμενος/η σαν μικρό παιδί, οπότε είναι πιθανό να προκύψει κάποια ερωτική γνωριμία. Αν είσαι δεσμευμένος/, σήμερα όλο το βάρος σου, πέφτει στα παιδιά και τον ερωτικό σου σύντροφο. Γενικότερα θα έχεις αισιοδοξία, αυξημένη δημιουργικότητα και τάση να αναδείξεις τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα. Καλή ημέρα για να ασχοληθείς με ένα σπορ, ή να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι. Θα έχεις τάση για ρίσκα, γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός/η, αν αποφασίσεις να το ρίξεις στον τζόγο και στα τυχερά παιχνίδια.

 

Παρθένος

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη στον 4ο σου, το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στην οικογένεια και το σπίτι. Το γεγονός πως πρέπει να ασχοληθείς με τεχνικές λεπτομέρειες μπορεί να σε κουράζει και να σε κάνει να βαριέσαι ενώ η διάθεσή σου θα είναι περισσότερο τρυφερή, πρόσχαρη και αισιόδοξη. Θα έχεις τάση να μείνεις στο σπίτι, να αποφύγεις τις πολλές κοινωνικότητες και τον κόσμο. θα είσαι έντονα ευαισθητοποιημένος/η με τις ανάγκες των γονιών σου και θα τους βοηθήσεις με πρακτικά ζητήματα που τους απασχολούν. Γενικότερα θα έχεις την τάση να παρελθοντολογείς και είναι πολύ πιθανό να καλέσεις στο σπίτι κάποια πολύ κοντινά σου πρόσωπα για να περάσετε ευχάριστα τον χρόνο σας, ακόμη και να τα φιλοξενήσεις.

 

Zυγός

Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη στον 3ο σου, θα αυξήσει την ανάγκη σου για περισσότερη επικοινωνία και επαφές. Ωστόσο οι απόψεις σου θα είναι αρκετά υποκειμενικές αν και θα προσπαθείς με λογικά κριτήρια να πείσεις για το αντίθετο. Θα έχεις αισιόδοξες σκέψεις, θα φιλοσοφείς πρόσωπα και καταστάσεις και θα έχεις την επιθυμία να εκφράσεις τα συναισθήματά σου τόσο στον/η ερωτικό/η σου σύντροφο, όσο και στα παιδιά σου. θα είσαι εξαιρετικός/η στις δημόσιες σχέσεις, τις εμπορικές συναλλαγές και δοσοληψίες, θα έχεις αυξημένες μετακινήσεις για τις καθημερινές σου επαγγελματικές υποχρεώσεις ενώ, τον ελεύθερο χρόνο σου είναι πιθανό να θελήσεις να τον περάσεις με αδερφικά και συγγενικά πρόσωπα προκειμένου να μοιραστείτε τα νέα σας. Ένα επαγγελματικό ταξίδι, σχετικά κοντινό, είναι πολύ πιθανό.

 

Σκορπιός

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Τοξότη στον 2ο σου, θα εστιάσεις κυρίως στις οικονομικές και συναισθηματικές σου κτήσεις, μιας και θα έχεις την ανάγκη να νιώσεις ασφαλής και να επιβεβαιωθείς μέσω αυτών. Θα είσαι αρκετά καλός/η στις διαπραγματεύσεις και δεν αποκλείεται να κλείσεις νέες εμπορικές συναλλαγές που θα σου αποφέρουν κέρδη, κυρίως αν πρόκειται για την αγοραπωλησία ενός ακινήτου. Γενικότερα θα έχεις την ανάγκη να σταθεροποιήσεις τα οικονομικά σου, αξίες και αρχές . Θα νιώσεις συναισθηματικά ασφαλής, με αυτοπεποίθηση και είναι πιθανό να προσπαθήσεις να σταθεροποιήσεις και τα ερωτικά σου αρκεί να αποφύγεις τις κτητικές διαθέσεις. Αν δεν διατηρείς καμία ερωτική σχέση αυτή την περίοδο, θα έχεις διάθεση για καλοπέραση, φιγούρα και επίδειξη, έτσι για να μπεις και το μάτι μερικών μερικών.

 

Tοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στο δικό σου ζώδιο και στον 1ο σου και θέλεις να νιώσεις ελεύθερος/η να εκφράσεις τον εαυτό σου και την προσωπικότητα σου. Θα έχεις την ευκαιρία να προβληθείς και θα υπάρξουν στιγμές που θα γίνεις εγωκεντρικός/η και υποκειμενικός/η. Μπορεί να υπάρξει αστάθεια στις επιθυμίες σου, ωστόσο θα προσαρμόζεσαι αρκετά καλά σε όλες τις καταστάσεις, αρκεί να περιστρέφονται γύρω από εσένα. Κι ενώ εκφράζεις μια χαρά τις επιθυμίες και ανάγκες σου, οι σχέσεις σου γενικότερα και ειδικότερα οι αισθηματικές, ενδέχεται να παρουσιάσουν παροδικά κρίση. Στα μάτια των άλλων θα φαίνεσαι ατομιστής/στρια και αδιάφορος/η. Γενικότερα είναι προτιμότερο σήμερα να βρεθείς με ανθρώπους που εκ προοιμίου γνωρίζεις πως θα σε φροντίσουν και θα προσπαθήσουν να ικανοποιήσουν τα κέφια σου.

 

Αιγόκερως

 

Με την Σελήνη να έχει περάσει στον Τοξότη στον 12ο σου, θα αρχίσεις να αποστασιοποιείσαι από ανθρώπους και καταστάσεις. Ημέρα εσωτερικότητας, ανάγκης να απομονωθείς, να επεξεργαστείς τα συναισθήματά σου, να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Η ενέργεια σου θα είναι αρκετά πεσμένη, γι’ αυτό φρόντισε να μην ασχοληθείς με κοπιαστικές εργασίες και λεπτομέρειες στις οποίες δεν θα μπορείς να συγκεντρωθείς. Θα νιώθεις συναισθηματικά ευάλωτος/η, και μπορεί να υπάρξουν διάφορες συναισθηματικές μεταπτώσεις. Γενικότερα θα έχεις κάποια διλήμματα, ενδεχομένως ανασφάλειες και φοβίες που θα δυσκολευτείς να διαχειριστείς γι’ αυτό και είναι προτιμότερο να μιλήσεις σε ανθρώπους αφενός που εμπιστεύεσαι, αφετέρου που είναι αισιόδοξοι και μπορούν να σε τραβήξουν από τα σκοτάδια της ψυχής σου. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να βασίζεσαι στο ένστικτο και διαίσθησή σου.

 

Υδροχόος

Με την Σελήνη να έχει περάσει στο ζώδιο του Τοξότη στον 11ο σου, θα έχεις καλή και αισιόδοξη διάθεση και το πιθανότερο είναι να θελήσεις να βρεθείς με φίλους/ες και να περάσεις όμορφες στιγμές. Θα έχεις, αυξημένη κοινωνικότητα και την τάση να κάνεις όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Θα είσαι καλοπροαίρετος/η και εγκάρδιος/α ειδικά με ανθρώπους που είναι αρκετά καλλιεργημένοι και φιλοσοφημένοι. Μπορεί να ενδιαφερθείς για τα κοινά και δεν αποκλείεται να θελήσεις να οργανώσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Γενικότερα οτιδήποτε ομαδικό και συλλογικό, θα τραβάει το ενδιαφέρον σου και ενδέχεται να φλερτάρεις με την ιδέα να γίνεις μέλος μιας ομάδας. Στον αισθηματικό τομέα, ενδέχεται να περιπλέξεις κάπως τα πράγματα και να αναρωτιέσαι αν τα συναισθήματα σου είναι φιλικά ή ερωτικά για κάποιον/α από την παρέα σου.

 

Ιχθύες

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Τοξότη στον 10ο σου, η προβολή των ικανοτήτων σου στον χώρο της καριέρας θα είναι ο πρωταρχικός σου σκοπός. Το ενδιαφέρον σου θα στραφεί αποκλειστικά στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις και θα εκφράσεις τις φιλοδοξίες και επιθυμίες σου. Θα έχεις ροπή στις επιχειρηματικές συναλλαγές και θα είσαι αρκετά καλός/η στις οικονομικές διαπραγματεύσεις. Καλή ημέρα για να έρθεις σε επαφή με νέους ανθρώπους κύρους και εξουσίας, για να βελτιώσεις τις ήδη υπάρχουσες και να αυξήσεις την φήμη σου σήμερα που θα είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής. Φρόντισε να μην φανείς επιπόλαιος/α αλλά έτοιμος/η να προσαρμοστείς όπου και αν χρειαστεί. Θέματα οικογενειακά και αισθηματικά περνούν σε δεύτερη μοίρα ενώ για το βράδυ δεν αποκλείεται να βρεθείς σε μια επαγγελματική συνάντηση ή μια κοινωνική υποχρέωση.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε επίσης:

 

ΣΥΡΙΖΑ: Πως μπορεί να σκέφτεται να κινηθεί ο Στέφανος Κασσελάκης; – Νέα διεκδίκηση ή νέο κόμμα;

Αχαΐα: Ηχησε το 112 για την κακοκαιρία Atena – Μέχρι πότε θα είμαστε σε «συναγερμό»

Πάτρα: Τώρα αρχίζει ο Γολγοθάς στο κυκλοφοριακό – Οι νέες κυκλοφοριακές συνθήκες σε εφαρμογή

Επίδομα παιδιού: Αναστέλλεται η λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας

ΥΠΟΙΚ: Ποιοι θα πάρουν το έκτακτο επίδομα των Χριστουγέννων

Ακίνητα: Οι προϋποθέσεις για τριετή απαλλαγή στο φόρο εισοδήματος για τους ιδιοκτήτες