23ο Motor Festival: Παγκόσμιο τουρνουά Drift RC και ο ιστορικός Γύρος του Θανάτου στη μεγάλη γιορτή

Tο μεγαλύτερο μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης, καθώς ο επισκέπτης του μπορεί να ζήσει χωρίς όρια και περιορισμούς, δεκάδες δρώμενα happenings και shows των 2 και 4 τροχών σε συνδυασμό με ειδικά εφέ Led Show,

23ο Motor Festiva

Tο Motor Festival επιστρέφει στο MEC Παιανίας για το 23ο ραντεβού του με την ιστορία, το τριήμερο 20-22 Σεπτεμβρίου και είναι έτοιμο να δημιουργήσει εποχή και να αφήσει για ακόμη μία φορά πολύτιμη κληρονομιά στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και του χώρου της μηχανοκίνησης.

Το Motor Festival είναι το μεγαλύτερο μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης, καθώς ο επισκέπτης του μπορεί να ζήσει χωρίς όρια και περιορισμούς, δεκάδες δρώμενα happenings και shows των 2 και 4 τροχών σε συνδυασμό με ειδικά εφέ Led Show, φωτιές, πυροτεχνήματα δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που σε περνά σε μια άλλη διάσταση.Οι συμμετοχές από επαγγελματίες οδηγούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, εγγυώνται τη μέγιστη αδρεναλίνη, στιγμές χαράς, διασκέδασης και απόδρασης.

Στο 23 Motor Festival, που διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Παιανίας, για πρώτη φορά στην πορεία της διοργάνωσης, θα στηθεί μια τόσο πολυθεματική αρένα με κερκίδες, που θ’ ανεβάσει κατακόρυφα τον πήχη.

Motor Festival ο Νο.1 λόγος απόδρασης για μικρούς και μεγάλους!

Με πρωταγωνιστές τα πιο τρανταχτά ονόματα απ’ όλους τους χώρους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, το Motor Festival εγγυάται ένα φαντασμαγορικό θέαμα που θα απολαύσουν μικροί και μεγάλοι.
Για πρώτη φορά στο MEC Παιανίας, ακριβώς δίπλα στην έκθεση και την αρένα, θα βρίσκεται ο Γύρος του Θανάτου (!), το πιο εντυπωσιακό ακροβατικό της μηχανοκίνησης, που έχει γράψει ιστορία στις μνήμες όλων μας κι αποτελεί πόλο έλξης και θαυμασμου για μικρούς και μεγάλους.
Ο ιστορικός Γύρος του Θανάτου, με τον Σπύρο Βερούτη, άλλη μια δωρεάν παροχή για τους επισκέπτες του 23ου Motor Festival.
Επίσης παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το 23o Motor Festival με ένα πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της διοργάνωσης τουρνουά Drift RC.
Η διοργάνωση του πρώτου τουρνουά Drift RC στην Αθήνα με παγκόσμιες συμμετοχές! Η κορυφαία γιορτής της μηχανοκίνησης ακόμη θα περιλαμβάνει εκατοντάδες επαγγελματίες του χώρου της μηχανοκίνησης στο εκθεσιακό κέντρο του MEC Παιανίας.
Ο επισκέπτης θα μπορεί να ζήσει και να βρει συγκεντρωμένους εκατοντάδες εκθέτες, κλασικά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, νέα μοντέλα, επαγγελματίες που έχουν να κάνουν με τον χώρο της βελτίωσης και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.
Επίσης εκθέτες από τον χώρο των αξεσουάρ, περιποίησης και ανταλλακτικών, εξοπλισμού, εργαλεία, αγωνιστικού εξοπλισμού, ένδυσης, προστασίας και εκθέτες με Service, καύσιμα, λιπαντικά και όλοι αυτοί μαζί με προϊόντα και υπηρεσίες σε μοναδικές τιμές και με μεγάλες εκπτώσεις.
Είναι πραγματικά ένα μεγάλο γεγονός για τον κόσμο της μηχανοκίνησης το 23 Motor Festival Success Start With You, το τριήμερο 20-22 Σεπτεμβρίου στο MEC Παιανίας.
Μια έκθεση που θα συγκεντρώσει χιλιάδες φίλους της μηχανοκίνησης με σκοπό, να ενωθούμε, να γνωριστούμε και να προβάλλουμε όλες τις δράσεις και την απύθμενη αγάπη μας για τον κόσμο της μηχανοκίνησης.

Τι θα περιλαμβάνει το 23o Motor Festival

*Drift Show
*Drag Show
*Stunt Show
*Truck Show
*Kart
*Off Road 4X4
*Έκθεση επαγγελματιών από το χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας
*Γύρος του Θανάτου
*Happenings
*Dancer
*Παγκόσμιο τουρνουά Drift RC
*Fire Show
*LED Show
*Music
*Δώρα
*Celebrities
…και πολλές εκπλήξεις ακόμα

«Στο Motor Festival τα ζεις όλα»
«Τα ζεις όλα» είναι το σλόγκαν μας και το ερώτημα είναι ένα. «Εσύ πού θα είσαι;» αναφέρει στο μήνυμά του ο διοργανωτής του Motor Festival, Μιχάλης Κοντιζάς.
Είναι ο άνθρωπος που φροντίζει συνεχώς να εξελίσσει το event, που δικαίως έχει χαρακτηριστεί ως η κορυφαία γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα.
23o Motor Festival από τις 20 έως και τις 22 Σεπτεμβρίου στο MEC Παιανίας και απλά… τα ζεις όλα.

Το πρόγραμμα του Motor Festival

Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18:00 το απόγευμα με ένα Grand opening party
Το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου η έκθεση για το κοινό θα είναι ανοιχτή από τις 11 το πρωί, μέχρι τις 11 το βράδυ, με τα shows να διαδέχεται το ένα το άλλο!