Ισραήλ: «Πλήξαμε υψηλόβαθμους διοικητές της Χαμάς στη Γάζα»

«Αυτοί οι τρομοκράτες είχαν άμεση ανάμειξη στην εκτέλεση της Σφαγής της 7ης Οκτωβρίου και πρόσφατα δραστηριοποιούνταν για τη διεξαγωγή τρομοκρατικών δραστηριοτήτων».

Λωρίδα της Γάζας

Ο ισραηλινός στρατός έπληξε υψηλόβαθμους διοικητές της Χαμάς που δραστηριοποιούνταν σε αρχηγείο που είχαν εγκαταστήσει σε καθορισμένη ανθρωπιστική περιοχή στη νότια πόλη Χαν Γιούνις στη Λωρίδα της Γάζας.

«Αυτοί οι τρομοκράτες είχαν άμεση ανάμειξη στην εκτέλεση της Σφαγής της 7ης Οκτωβρίου και πρόσφατα δραστηριοποιούνταν για τη διεξαγωγή τρομοκρατικών δραστηριοτήτων», ανέφερε ο ισραηλινός στρατός σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Σύμφωνα με το newsbeast, σε αυτήν προσθέτει ότι ο αριθμός των απωλειών που ανακοινώθηκε από τις αρχές της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας «δεν συμφωνεί με τις πληροφορίες που έχουν οι IDF (Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις), τα πυρομαχικά ακριβείας που χρησιμοποιήθηκαν και την ακρίβεια του πλήγματος».

Σε αυτούς που στοχοθετήθηκαν στο πλήγμα περιλαμβάνονται οι επικεφαλής της εναέριας μονάδας της Χαμάς και του τμήματος παρατήρησης και στόχων του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος, σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό.

 

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Με …«ομπρέλες» οι ασθενείς στην Α’ Παθολογική στο Ρίο εξαιτίας της «Atena», η απάντηση Μπάκου στο pelop.gr

Κακοκαιρία «Atena»: Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες, δείτε live την πορεία της

Άνδρας σε κατάσταση αμόκ στο κέντρο της Αθήνας απειλεί με φιάλη προπανίου: «Θα σας ανατινάξω»

Βούλα Κεχαγιά: Παραιτήθηκε από εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

ΕΛΑΣ: Πώς θα λειτουργεί το panic button για τους ανήλικους και τους μαθητές