Δολοφονική επίθεση στο Ρέθυμνο: Στο «μικροσκόπιο» η οικογένεια που είχε διαφορές με τον 69χρονο ,ζητούν να «ανοίξει» το κινητό του πατέρα

Η φρικιαστική υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία

επίθεση

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη που πυροβόλησε και έκοψε τη γλώσσα του 69χρονου κτηνοτρόφου στο Ρέθυμνο συνεχίζονται. Η φρικιαστική υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση, έχουν ζητήσει εισαγγελική διάταξη για να «ανοίξει» το κινητό του πατέρα της οικογένειας με την οποία το θύμα φέρεται να είχε διαφορές. Θέλουν να εξακριβώσουν τυχόν τελευταίες επαφές ή συνομιλίες που μπορεί να έχει και αν αυτές σχετίζονται με την απόπειρα δολοφονίας του 69χρονου κτηνοτρόφου.

 

Η αγριότητα της πράξης με τον ακρωτηριασμό της γλώσσας ίσως δείχνει ότι αυτή είχε και τιμωρητικό χαρακτήρα. Δηλαδή, τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από αυτή την επίθεση να επιδίωκαν να κόψουν την γλώσσα του κτηνοτρόφου λόγω των σκληρών λεγόμενων του σε προηγούμενη διένεξη που μπορεί να υπήρχε.

 

Ορισμένοι συνδέουν τη δολοφονική επίθεση εναντίον του 69χρονου μέσα στο ποιμνιοστάσιό του με εκείνη σε βάρος του γιου του με καυστικό υγρό φέτος τον Ιούλιο στον Κουμπέ Ρεθύμνου. Βέβαια ο πατέρας της οικογένειας που θεωρείται ύποπτη φαίνεται να έχει άλλοθι, ενώ ο ένας γιος είναι στη φυλακή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως η επίθεση να έγινε από τρίτο πρόσωπο, το οποίο έλαβε σχετική εντολή.

Στο μεταξύ, ο κτηνοτρόφος συνεχίζει να νοσηλεύεται στην μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει βίντεο που έχει καταγράψει την επίθεση σε βάρος του άτυχου 69χρονου, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη από την αστυνομία. Στο βίντεο φέρεται να εμφανίζεται ένας εύσωμος άνδρας που φοράει κάλτσα στο κεφάλι του. Επίσης δεν φαίνεται το όχημα διαφυγής που χρησιμοποίησε ο δράστης.

 

Τι κατέγραψε η κάμερα μέσα στη στάνη

Η αστυνομία μέσα από ντοκουμέντα που έχει στην διάθεσή της φαίνεται να έχει δει τι έγινε μέσα στη στάνη. Ο δράστης εισβάλλει στη στάνη, πυροβολεί το θύμα και μετά σκύβει και με ψαλίδι του κόβει την γλώσσα. Σύμφωνα με τον γιο του κτηνοτρόφου, ο δράστης του έκοψε την γλώσσα του 69χρονου επειδή φώναζε.

«Ο πατέρας μου τώρα αυτή τη στιγμή, του “έκατσαν” τώρα εκεί πέρα, τον βρήκα εγώ… τουλάχιστον δύο πυροβολισμούς είχε “φάει” και του έκοψαν και τη γλώσσα. Επειδή φώναζε, μου λέει ”φώναζα και μου έκοψαν τη γλώσσα”», δήλωσε ο γιος του κτηνοτρόφου.

«Τον πατέρα μου πρώτα τον πυροβόλησαν 4 φορές στο σώμα και τα πόδια και μετά του έκοψαν την γλώσσα, στο τέλος. Εμείς δεν έχουμε πειράξει πότε άνθρωπο. Γιατί τέτοιο μίσος; Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να γίνει καλά ο πατέρας μου και να πληρώσουν οι ένοχοι για αυτό που έκαναν. Εμείς δεν έχουμε βλάψει ποτέ άνθρωπο, δεν έχουμε βεντέτα με κανέναν. Να συλλάβει η αστυνομία αυτούς που έκαναν κακό στον πατέρα μου. Να μην χυθεί άλλο αίμα», συμπλήρωσε η κόρη του κτηνοτρόφου.

επίθεση

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Με …«ομπρέλες» οι ασθενείς στην Α’ Παθολογική στο Ρίο εξαιτίας της «Atena», η απάντηση Μπάκου στο pelop.gr

Κακοκαιρία «Atena»: Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες, δείτε live την πορεία της

Άνδρας σε κατάσταση αμόκ στο κέντρο της Αθήνας απειλεί με φιάλη προπανίου: «Θα σας ανατινάξω»

Βούλα Κεχαγιά: Παραιτήθηκε από εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

ΕΛΑΣ: Πώς θα λειτουργεί το panic button για τους ανήλικους και τους μαθητές