Μάρκος Σεφερλής κατά Σεργουλόπουλου: «Κορόιδευε τον Χρήστο Σαντικάι, εκείνος δεν στενοχωριόταν τότε;»

Μια νέα κόντρα φαίνεται πως ξέσπασε ανάμεσα στον Μάρκο Σεφερλή και τον Φώτη Σεργουλόπουλο, με αφορμή το σκετς που παρουσιάζει ο πρώτος με το Nemo στο Δελφινάριο.

Μάρκος

Μια νέα κόντρα φαίνεται πως ξέσπασε ανάμεσα στον Μάρκο Σεφερλή και τον Φώτη Σεργουλόπουλο, με αφορμή το σκετς που παρουσιάζει ο πρώτος με το Nemo στο Δελφινάριο.
«Το Δελφινάριο δεν είναι μία αρένα να βάζεις θηρία να τρώνε ανθρώπους» ήταν η ατάκα του παρουσιαστή στον αέρα της εκπομπής του, «Πρωίαν σε είδον» στην ΕΡΤ, η οποία προκάλεσε την αντίδραση του αγαπημένου ηθοποιού.

«Το Δελφινάριο είναι θέατρο και κάνει σάτιρα, αυτή τη σάτιρα που κάθε χρόνο έρχονται χιλιάδες θεατές και τη βλέπουν και γελάνε με την ψυχή τους. Και επειδή είσαι και ηθοποιός, ξέρεις πώς γίνεται η σάτιρα από αρχαιοτάτων χρόνων. Γι’ αυτό, κάνε εσύ τη δουλίτσα σου να κάνω κι εγώ τη δική μου δουλειά, αυτή που κάνω με επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια, την οποία βέβαια ποτέ δεν έχεις δει. Παρ’ όλα αυτά έχεις άποψη. Τα συμπεράσματα δικά σας» τόνισε χθες ο ηθοποιός κατά του Φώτη Σεργουλόπουλου.
Πριν λίγες ώρες, μάλιστα, ο Μάρκος Σεφερλής έδωσε συνέχεια στην κόντρα, ανεβάζοντας δύο νέα βίντεο του Φώτη Σεργουλόπουλου, στα οποία σατίριζε τον Χρήστο Σαντικάι και τους Κύπριους σε παλαιότερη εκπομπή του στο Star.
«Εδώ ο Φώτης Σεργουλόπουλος “κοροϊδεύει” ένα μικρό παιδί, τον Χρήστο Σαντικάι! Αυτό το μικρό παιδί δεν στεναχωριότανε τότε;» έγραψε στη λεζάντα του πρώτου βίντεο ο Μάρκος Σεφερλής.
«Εδώ ο Φώτης Σεργουλόπουλος “κοροϊδεύει” τους Κύπριους! Οι Κύπριοι δεν στεναχωριούνταν τότε;» πρόσθεσε για το δεύτερο βίντεο ο Μάρκος Σεφερλής.

 

Διαβάστε επίσης:

Ανω-κάτω η Άνω Πόλη! Η «Π» στα εγκαταλελειμμένα έργα του Δήμου Πατρέων, στο φως η δραματική επιστολή γονέων στο Δήμαρχο ΦΩΤΟ

Πάτρα: Με …«ομπρέλες» οι ασθενείς στην Α’ Παθολογική στο Ρίο εξαιτίας της «Atena», η απάντηση Μπάκου στο pelop.gr

Άνδρας σε κατάσταση αμόκ στο κέντρο της Αθήνας απειλεί με φιάλη προπανίου: «Θα σας ανατινάξω»

Βούλα Κεχαγιά: Παραιτήθηκε από εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Κακοκαιρία «Atena»: Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες, δείτε live την πορεία της