Τέλος στο θρίλερ με τον άνδρα που απειλούσε να ανατιναχτεί με φιάλη υγραερίου

Ο 30χρονος είχε ανέβει σε μπαλκόνι του 6ου ορόφου και απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του.

άνδρα

Έληξε ο συναγερμός που σήμανε το πρωί της Τρίτης στην Αχαρνών με τον άνδρα που απειλούσε να ανατιναχτεί με μια φιάλη υγραερίου, καθώς συνελήφθη και οδηγείται στη ΓΑΔΑ.

Ο 30χρονος είχε ανέβει σε μπαλκόνι του 6ου ορόφου και απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 3 Αυγούστου ο -πιθανόν συριακή καταγωγής άνδρας- είχε ανέβει και πάλι στο μπαλκόνι σε διαμέρισμα 4ου ορόφου. Τότε, είχε συλληφθεί και είχε μεταφερθεί αρχικά στο ΑΤ Ομονοίας και στη συνέχεια στο ψυχιατρείο αλλά αφέθηκε ελεύθερος γιατί κρίθηκε ότι δεν συνέτρεχαν λόγοι για να κρατηθεί. Μάλιστα είχε τραυματίσει ελαφρά και έναν πολίτη.

Το χρονικό
Σήμερα, Τρίτη, όλα ξεκίνησαν όταν ο άντρας βγήκε στο μπαλκόνι διαμερίσματος του έκτου ορόφου στην Οδό Αχαρνών απειλώντας να αυτοκτονήσει με μαχαίρι. Αργότερα πήρε την φιάλη υγραερίου απειλώντας να ανατιναχθεί.

Στο σημείο από νωρίς βρέθηκαν δυο διαπραγματευτές που μιλούσαν μαζί του, ωστόσο, δεν υπάρχει καλή συνεννόηση. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές φοβούνται ότι ο άντρας ήταν υπό την επήρεια ουσιών, ενώ οι πυροσβέστες δεν μπορούν να πλησιάσουν τον έκτο όροφο τους διαμερίσματος καθώς φοβούνται για τον κίνδυνο έκρηξης.

Στο σημείο έσπευσαν στη συνέχεια τα ΕΚΑΜ και μπήκαν στο κτίριο.

πηγή: ethnos.gr