Ανάβυσσος: Καρέτα καρέτα διέκοψε γυρίσματα ταινίας πορνό – Δάγκωσε τον πρωταγωνιστή

Ένα ευτράπελο περιστατικό που έλαβε χώρα στην Ανάβυσσο, με πρωταγωνίστρια μία χελώνα καρέτα καρέτα έφερε στο «φως» η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

γυρίσματα

Ένα ευτράπελο περιστατικό που έλαβε χώρα στην Ανάβυσσο, με πρωταγωνίστρια μία χελώνα καρέτα καρέτα έφερε στο «φως» η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, το συμπαθές ζώο είχε εγκλωβιστεί στα σκοινιά μίας βάρκας, μέχρι που έγινε αντιληπτό από κινηματογραφικό συνεργείο, το οποίο βρισκόταν στο σημείο για γυρίσματα.

Ανάβυσσος: Πήγε να βοηθήσει τη χελώνα και εκείνη τον δάγκωσε στα οπίσθια

Το περιστατικό συνέβη σε παραλία της Αναβύσσου, και ενώ στο σημείο πραγματοποιούνταν γυρίσματα ταινίας… ερωτικού περιεχομένου, τα οποία διεκόπησαν μόλις έγινε αντιληπτή η χελώνα, με τον πρωταγωνιστή να σπεύδει να τη βοηθήσει.

Ωστόσο, όταν ο νεαρός άνδρας βούτηξε στη θάλασσα, και ενώ προσπαθούσε να την απεγκλωβίσει, η χελώνα τού επιτέθηκε, δαγκώνοντάς τον στα οπίσθια.




Ο άνδρας βγήκε αμέσως έξω από το νερό φωνάζοντας από τον πόνο, ενώ το συμβάν είχε ευτυχή κατάληξη για τη χελώνα, αφού άλλα μέλη του συνεργείου κατάφεραν τελικά να την απεγκλωβίσουν.

Διαβάστε επίσης:

Νέο έκτακτο για την κακοκαιρία Atena: Κεραυνοί χαλάζι και έντονες καταιγίδες, στο στόχαστρο 9 περιοχές

Πάτρα: Με …«ομπρέλες» οι ασθενείς στην Α’ Παθολογική στο Ρίο εξαιτίας της «Atena», η απάντηση Μπάκου στο pelop.gr

Τα νεότερα στοιχεία για τον άνδρα στον μπαλκόνι 6ου ορόφου στην Αχαρνών που απειλεί να ανατινάξει φιάλη υγραερίου

Ανω-κάτω η Άνω Πόλη! Η «Π» στα εγκαταλελειμμένα έργα του Δήμου Πατρέων, στο φως η δραματική επιστολή γονέων στο Δήμαρχο ΦΩΤΟ

Μητσοτάκης: «Προτεραιότητα η άμεση υλοποίηση του προγράμματος των δωρεάν απογευματινών χειρουργείων»