Ζώδια: Ταύρε, θα έχεις εξαιρετική διαίσθηση και ένστικτο, έντονα συναισθήματα’ πρόσεχε μονάχα εκείνα που θα σε ελκύουν!

Δείτε αναλυτικά τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στον Τοξότη και κάνοντας τετράγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο θα μας δημιουργήσει μια συναισθηματική ένταση αλλά και αδυναμία να εκφράσουμε ό,τι νιώθουμε. Κάποιες στιγμές, μάλιστα, μπορεί να νιώσουμε ανασφάλεια για τους γύρω μας και το κατά πόσο μας καταλαβαίνουν ή φόβο ότι πάνε να μας εκμεταλλευτούν, αντιλαμβανόμενοι την καλοπιστία μας και την έλλειψη στρατηγικών.

Αργότερα, θα κάνει αντίθεση με τον Δία στους Διδύμους, που –αν μη τι άλλο- θα μας κάνει πιο επιπόλαιους και χωρίς μέτρο. Θα μας βγει το «αχόρταγο» και να θέλουμε διαρκώς κι άλλα κι άλλα και τίποτα δε θα μας αρκεί. Πιθανό είναι και να το παρακάνουμε με τις βόλτες, τα ξενύχτια, αλλά και την απροθυμία να ασχοληθούμε με οποιαδήποτε δουλειά ή υποχρέωση, ενώ υπάρχει κι η περίπτωση να… κρεμάσουμε κόσμο, αφού θα ξεχάσουμε υποσχέσεις και καθήκοντα.

 

 

Κριός

Θα έχεις αρκετά καλή διάθεση με την Σελήνη να βρίσκεται στον Τοξότη στον 9ο σου, θα εκφράζεσαι και θα κάνεις πράγματα με ελευθερία κινήσεων, χωρίς περιορισμούς. Η τάση σου να αποφύγεις οτιδήποτε κοινό και τετριμμένο θα είναι έντονη, ωστόσο τις πρωινές ώρες που θα σχηματιστεί το τετράγωνό της με τον Ήλιο από τον 6ο σου, άλλα θα επιθυμεί η ψυχή σου και άλλα θα πρέπει να κάνεις προκειμένου να ξεμπερδέψεις με γραφειοκρατικές υποθέσεις και καθημερινές υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετηθούν. Κατά τ’ άλλα η ημέρα θα κυλήσει ομαλά, με όνειρα και σχέδια για το μέλλον και ανάγκη να βρεθείς με ανθρώπους που έχουν υψηλό πνευματικό επίπεδο. Μπορεί ακόμη να χρειαστεί να ασχοληθείς με νομικές διαδικασίες και υποθέσεις που εκκρεμούν.

 

Ταύρος

Με την Σελήνη να κινείται στον Τοξότη στον 8ο σου, τείνεις στην εσωστρέφεια καθώς και σε σενάρια και καχυποψίες για κάποιες συναναστροφές σου, κυρίως αν εμπλέκονται οικονομικά ζητήματα. Θα έχεις εξαιρετική διαίσθηση και ένστικτο, έντονα συναισθήματα αλλά τις πρωινές ώρες που θα σχηματιστεί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον 5ο σου, δεν ευνοούνται τα οικονομικά ανοίγματα και οι επενδύσεις. Δύσκολα θα μπορέσεις να πάρεις σωστές αποφάσεις και να βρεις τι είναι ακριβώς εκείνο που σε ικανοποιεί, οπότε προκειμένου να κάνεις λάθη, άσε το πρωινό να περάσει, κάνοντας μόνο έρευνα. Κατά τ’ άλλα θα παρασύρεσαι εύκολα από τα πάθη σου, θα σε ελκύουν απαγορευμένες ερωτικές σχέσεις, γι’ αυτό ίσως είναι προτιμότερο πριν κινηθείς, να αναλογιστείς αν πραγματικά υπάρχει ανταπόκριση από την άλλη πλευρά ή απλώς νομίζεις.

 

Δίδυμοι

Το ενδιαφέρον σου με την Σελήνη στον Τοξότη στον 7ο σου εξακολουθεί να είναι στραμμένο σε σχέσεις και συνεργασίες και δεν αποκλείεται να κλείσεις ένα ραντεβού με κάποιον ειδικό για συμβουλές, κυρίως αν σκοπεύεις να κινηθείς δικαστικά για μια προσωπική υπόθεση. Τις πρωινές ώρες που θα σχηματιστεί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον 4ο σου, θα έχεις υπερένταση, ενδεχομένως προβλήματα με την πατρική σου οικογένεια και έντονες εναλλαγές στην διάθεση, με αποτέλεσμα να τονίζεται ακόμη περισσότερο η διπλή σου φύση και να μοιάζεις με διχασμένος/η. Αργότερα θα είσαι πολύ καλύτερα, αν και η διάθεσή σου θα είναι ανάλογη με των ανθρώπων που θα συναναστρέφεσαι και κυρίως με του/ης συντρόφου σου. Θα έχεις γενικότερα κατανόηση και την ανάγκη να βρίσκεσαι με παρέα και όχι μόνος/η.

 

Kαρκίνος

Με την Σελήνη στον Τοξότη στον 6ο σου, θα νιώθεις καλά προσφέροντας τις υπηρεσίες σου εντός και εκτός επαγγελματικού χώρου και είναι μια καλή ευκαιρία να βάλεις κάποια πράγματα σε τάξη ή να ασχοληθείς με την πνευματική και σωματική σου ευεξία. Πολλά τα καθήκοντα σου και θα πιάσεις τον εαυτό σου αρκετές στιγμές να βαριέται και να θέλει να κάνει άλλα πράγματα, αλλά η αίσθηση της φροντίδας και της υπηρεσίας, θα σε φέρνει στο φιλότιμο. Πάντως τις πρωινές ώρες που θα σχηματίσει η Σελήνη τετράγωνο με τον ήλιο από τον 3ο σου, θα έχεις αρκετή νευρικότητα, ευμετάβλητη διάθεση και συμπεριφορά και θα αντιμετωπίσεις προβλήματα στην επικοινωνία σου με τους άλλους, αν και παροδικά. Το πιθανότερο είναι το βράδυ να νιώθεις κατάκοπος/η, χωρίς ενέργεια και κουράγια και να θελήσεις να ξεκουραστείς νωρίς.

 

Λέων

Ακόμη και αν όλα πηγαίνουν στραβά, με την Σελήνη να βρίσκεται στον 5ο σου, εσύ θα νιώθεις καλά, αισιόδοξος/η και έτοιμος/η να δράσεις και να ανταπεξέρθεις στις απαιτήσεις της ημέρας, που θα φροντίσεις να μην είναι πολλές, ώστε να μείνει ελεύθερος χρόνος να απολαύσεις χόμπι και πράγματα που σου αρέσουν. Παρόλα αυτά τις πρωινές ώρες με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον 2ο σου, θα πρέπει να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες ή να έρθεις σε αντιπαράθεση για οικονομικούς λόγους τόσο με συνεργάτες, όσο με τα παιδιά σου ή τον/η ερωτικό/η σου σύντροφο και παροδικά να χαλάσει η διάθεσή σου. Κατά τ’ άλλα, θα έχεις κοινωνική, αισιόδοξη διάθεση, τάση για παλιμπαιδισμό, φλερτ και νέες ερωτικές γνωριμίες που θα τονώσουν τον εγωισμό σου.

 

Παρθένος

Οι προσωπικές και οικογενειακές υποθέσεις, με την Σελήνη στον 4ο σου, είναι εκείνες που θα σε απασχολήσουν έντονα, θα σου προκαλέσουν εσωτερική αναστάτωση αφού το πιθανότερο είναι να προκύψουν μικροπροβληματάκια. Θα έχεις εσωστρέφεια και θα είσαι προστατευτικός/η με τα μέλη της οικογενείας σου και αυτό ίσως φέρει προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο. Ιδιαίτερα προσεκτικός/η θα πρέπει να είσαι τις πρωινές ώρες που θα σχηματιστεί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον 1ο σου, διότι εκείνες τις ώρες δεν θα ξέρεις τι θέλεις. Θα έχεις αρκετές εναλλαγές στην διάθεση, γκρίνιες και θα έρθουν σε σύγκρουση οι επιθυμίες και ανάγκες σου με αυτές την οικογένειας και του σπιτιού. Θα έχεις την τάση να αναμοχλεύεις το παρελθόν και να χάνεσαι στις αναμνήσεις με αποτέλεσμα να μην μπορείς να συγκεντρωθείς στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις.

 

Zυγός

Με την Σελήνη στον 3ο σου, θα είσαι αρκετά δεκτικός/η και ευαίσθητος/η σε ό,τι ακούς και θα κρίνεις συναισθηματικά αλλά και καλοπροαίρετα, γιατί θα έχεις κοινωνική και επικοινωνιακή διάθεση, ακόμη και νοσταλγική, αν συναντήσεις ανθρώπους από την παλιά σου γειτονιά ή ανθρώπους που για κάποιο μεγάλο χρονικό διάστημα συνηθίζατε να κάνετε πράγματα μαζί κατά το παρελθόν. Τις πρωινές ώρες που θα σχηματιστεί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον 12ο σου, θα μπεις στο πειρασμό να αποκαλύψεις κάποια μυστικά, που δεν είσαι σίγουρος/η αν πρέπει να μαθευτούν και θα διχαστείς. Είναι προτιμότερο αν δεν είσαι σίγουρος/η, να μην μιλήσεις. Κατά τ’ άλλα θα έχεις μια δραστήρια και κινητική ημέρα, με πολλές συναντήσεις και υποχρεώσεις καθώς και τάση για κουβεντούλες και κουτσομπολιά.

 

Σκορπιός

Η μεταβλητότητα που θα υπάρχει στην διαχείριση των οικονομικών σου με την Σελήνη στον Τοξότη στον 2ο σου, θα σε προβληματίσει έντονα, με αποτέλεσμα να γίνεις περίεργα σπάταλος/η ή και το αντίθετο, ανάλογα την ιδιοσυγκρασία σου. Θα φοβάσαι τα ανοίγματα και καλώς θα κάνεις, γιατί τις πρωινές ώρες με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον 11ο σου, είναι πιθανό να μην έχεις υπομονή, να εκνευρίζεσαι εύκολα και να κάνεις λάθη σε πληρωμές και αγορές. Μπορεί ακόμη να χρειαστεί να δώσεις χρήματα σε ένα φιλικό άτομο ενώ στην πραγματικότητα θα ζοριστείς να το κάνεις και να μην μπορέσεις να αρνηθείς. Επειδή η διάθεση σου γενικότερα σήμερα είναι εξαρτημένη από την οικονομική σου κατάσταση, ακόμη και η σχέση σου με το άλλο φύλο θα επηρεαστεί.

 

Tοξότης

Η ημέρα σου δεν ξεκινά πολύ καλά με το τετράγωνο της Σελήνης στον 1ο σου σε τετράγωνο με τον Ήλιο από τον 10ο σου. Είναι πιθανό η ανάγκη για εργασία που έχεις και σε σχέση με τον τομέα που βρήκες να μην σου ταιριάζει απόλυτα και να διχαστείς. Θα έχεις εκνευρισμό, μπορεί να συμπεριφέρεσαι επιθετικά και εγωιστικά και να έχεις έντονες εναλλαγές στην διάθεση, αναπτυξιακές κρίσεις και προβλήματα ταυτότητας. Αργότερα που θα περάσει η επήρεια του τετραγώνου, θα έχεις την διάθεση να κάνεις πολλά και διάφορα πράγματα για τον εαυτό σου. Πράγματι θα είσαι κεφάτος/η, αισιόδοξος/η αλλά και λίγο επιπόλαιος/α και αρχομανής. Θα έχεις έντονη την διάθεση να προβάλλεις την προσωπικότητά σου αλλά και τις εγωιστικές επιδιώξεις σου και υπάρχει ο κίνδυνος να υπάρξει προστριβή με τον/η σύντροφό σου.

 

Αιγόκερως

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Τοξότη στον 12ο σου, θα γίνεις περισσότερο εσωστρεφής απ’ ό,τι είσαι και δεν θα θέλεις επαφές με κόσμο, παρά μόνο για τα βασικά. Τάσεις μελαγχολίας αλλά και διάθεση να σκεφτείς πως θα χειριστείς προβλήματα και διλλήματα που αντιμετωπίζεις καθημερινά. Το τετράγωνο Σελήνης με τον Ήλιο στον 9ο σου, δεν θα βοηθήσει να κοιτάξεις κατάματα φόβους και ανασφάλειες, αντίθετα θα εντείνει την κατάσταση, αφού θα σε μπερδέψει ακόμη περισσότερο και θα σου φέρει εσωτερικό αναβρασμό και μελαγχολικές σκέψεις. Θα θελήσεις χώρο και χρόνο για να ταξινομήσεις σκέψεις και συναισθήματα. Προκειμένου να αποφύγεις δυσάρεστες και στρεσογόνες καταστάσεις, προσπάθησε να καταπιαστείς με δραστηριότητες που σε χαλαρώνουν. Γενικότερα, θα έχεις ευαισθησία και δεκτικότητα στον πόνο των άλλων και θα είσαι ευάλωτος/η συναισθηματικά.

 

Υδροχόος

Με την Σελήνη στον Τοξότη στον 11ο σου, θα είσαι αρκετά αισιόδοξος/η και θα βρίσκεις ολοένα καινούριους στόχους και σχέδια για να εκφράσεις την διαφορετικότητά σου. Ωστόσο, τις πρωινές ώρες με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον 8ο σου, θα έχεις συναισθηματικές μεταπτώσεις, ανασφάλειες και έντονο το αίσθημα της αποτυχίας, με αποτέλεσμα να μπλοκάρεις εσύ ο/η ίδιος/α τα σχέδια σου. Απόφυγε εκείνες τις ώρες να πάρεις δραστικές αποφάσεις, άλλωστε η διάθεση σου αργότερα θα βελτιωθεί αισθητά. Η φιλική και κοινωνική διάθεση που θα έχεις μπορεί να παρερμηνευτεί και να παρεξηγηθεί, γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός/η αν βρεθείς ανάμεσα σε ζευγάρια. Αν δεν είσαι σε κάποια σχέση αυτή την περίοδο, νιώθεις πως εξαιτίας των οικονομικών σου, δεν βελτιώνεται η αισθηματική σου ζωή.

 

Ιχθύες

Περίεργη η σημερινή ημέρα για εσένα μιας και δεν σου ταιριάζει η φύση της Σελήνης από τον Τοξότη στον 10ο σου. Ωστόσο, θα σου δώσει την ευκαιρία ακόμη και αν είσαι αγχωμένος/η ή κακοδιάθετος/η, να προβάλλεις τις επαγγελματικές δεξιότητες σου και να προωθήσεις την καριέρα σου, αλλά όχι τις πρωινές ώρες που θα σχηματιστεί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον 7ο σου. Εκείνες τις ώρες είναι πιθανό να έρθεις σε προστριβές με συνεργάτες, να μην καταλαβαίνεις τι θέλουν να σου πουν και το αντίστροφο, γιατί εκείνοι/ες θα δίνουν σημασία σε λεπτομέρειες που εσένα θα σου διαφεύγουν. Παρόλα αυτά, θα φροντίζεις να έχεις σωστή συμπεριφορά, να είσαι συνεπής, εργατικός/η και να μην δώσεις δικαίωμα να σε κριτικάρουν αρνητικά.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε επίσης:

 

Χρήστος Σταϊκούρας: Θέμα χρόνου η Πατρών-Πύργου, αλλά τίποτα για το τρένο

Αύξηση στο φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Ποιοι και πότε θα το λάβουν

Ανοίγουν τα σχολεία: Οι 11 αλλαγές που πρέπει να γνωρίζετε με το πρώτο κουδούνι

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος προσωρινός πρόεδρος της ΕΡΤ ,το «ευχαριστώ» Μαρινάκη στον Ζούλα