Ο Αυστραλός Drez για ένα μοναδικό workshop στην Πάτρα στο πλαίσιο του ArtWalk 9 στις 14 Σεπτεμβρίου ΦΩΤΟ
Υπό την καθοδήγηση του Drez, οι συμμετέχοντες όλων των ηλικιών θα εισαχθούν στην χρήση χρώματος και στην δημιουργία χρωματικών διαβαθμίσεων με παράλληλη πρακτική, μετατρέποντας τους τοίχους σε δυναμικούς καμβάδες.
Η Art in Progress είναι ενθουσιασμένη που ανακοινώνει μια συναρπαστική νέα προσθήκη στο 9ο Διεθνές Street Art Φεστιβάλ Πάτρας | ArtWalk 9: ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο υπό την καθοδήγηση του πολυδιάστατου και καταξιωμένου καλλιτέχνη Drez!
Ο Drez έρχεται από την Αυστραλία και αυτή τη στιγμή μεταμορφώνει τον τοίχο της οδού Αγ. Σαράντα 14 στην Πάτρα. Το έργο του εκτείνεται σε πίνακες ζωγραφικής, τοιχογραφίες και εγκαταστάσεις προβολής. Δημιουργεί καθηλωτικά περιβάλλοντα εφαρμόζοντας χρωματικές διαβαθμίσεις σε αστικές δομές, συνδυάζοντας την αφηρημένη τέχνη με το γκράφιτι.
Γιατί να παρευρεθείτε; Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια του ArtWalk 9 έχουν σχεδιαστεί για να παρουσιάσουν στους πολίτες της Πάτρας την έντονη κουλτούρα της τέχνης του δρόμου. Οι συμμετέχοντες όχι μόνο θα εξερευνήσουν τις ρίζες του γκράφιτι, αλλά και θα εξοικειωθούν με τεχνικές της τοιχογραφίας και θα δημιουργήσουν ακόμη και τα δικά τους αριστουργήματα street art. Είτε είστε λάτρης της τέχνης του δρόμου είτε απλά περίεργοι/ες να μάθετε περισσότερα, αυτή είναι η ευκαιρία σας να ασχοληθείτε άμεσα με αυτή τη μορφή τέχνης με πρακτικό τρόπο!
Υπό την καθοδήγηση του Drez, οι συμμετέχοντες όλων των ηλικιών θα εισαχθούν στην χρήση χρώματος και στην δημιουργία χρωματικών διαβαθμίσεων με παράλληλη πρακτική, μετατρέποντας τους τοίχους σε δυναμικούς καμβάδες. Πρόκειται για ένα τέλειο μείγμα δημιουργικότητας, πολιτισμού και κοινότητας που υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες!
Ημερομηνία: Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024
Ώρα: 10:30 – 12:00
Τοποθεσία: Ελ. Βενιζέλου & Αγ. Ιωάννη Πράτσικα
Συμμετέχοντες: 15 άτομα, όλων των ηλικιών
Περισσότερες πληροφορίες για τον Drez, θα βρείτε εδώ.

Δηλώσεις Συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή για το εκπαιδευτικό εργαστήριο τηλεφωνικά στον τηλεφωνικό αριθμό: 6948098744, 10:00 π.μ. – 21:00 μ.μ., καθημερινά και μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: workshops.artinprogress@gmail.com
Λόγω του περιορισμού στον αριθμό συμμετεχόντων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος, οι ανήλικοι συμμετέχοντες θα πρέπει να συνοδεύονται από τον γονέα/κηδεμόνα τους.
Η τοιχογραφία του Drez στην Πάτρα για το ArtWalk 9 δημιουργείται με την ευγενική υποστήριξη της Αυστραλιανής Πρεσβείας στην Ελλάδα.
Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε μαζί μας:
μέσω e–mail στο patrartinprogress@gmail.com ή
μέσω τηλεφώνου στο 6948098744 ή
μέσω των social media: Facebook Art In Progress ArtWalk, Instagram artinprogress.patras artwalk festival.
Περισσότερες πληροφορίες για την Art in Progress και το έργο μας θα βρείτε εδώ: https://linktr.ee/artinprogress.patras
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γιατί δεν πρέπει να βάζεις ΠΟΤΕ μαχαίρι σε καρπούζι αν δεν κάνεις πρώτα αυτή την κίνηση
Το Matrix επιστρέφει: Πότε βγαίνει η 5η ταινία και η ταινία έκπληξη της Warner με τον Jim Carrey
Ελένη Βουλγαράκη: Ξεσπά μετά τις φήμες χωρισμού με τον Φώτη Ιωαννίδη
Τι σημαίνουν οι καφέ άκρες στα φυτά – Το λάθος με το πότισμα
Δέκα χρόνια προόδου με ένα μοντέλο ΑΙ – η ανακάλυψη της Google DeepMind
Ακύλας για τη 10η θέση στη Eurovision: Σίγουρα αδικηθήκαμε, σε καμία περίπτωση δεν το αξίζαμε
«Φίλτρο» της ΑΑΔΕ στις τραπεζικές καταθέσεις: Πότε το χαρτζιλίκι και οι αναλήψεις θεωρούνται κρυφή δωρεά
Το GTA 6 αποκαλύπτεται και το Netflix το δείχνει πρώτο
