Ο Αυστραλός Drez για ένα μοναδικό workshop στην Πάτρα στο πλαίσιο του ArtWalk 9 στις 14 Σεπτεμβρίου ΦΩΤΟ

Υπό την καθοδήγηση του Drez, οι συμμετέχοντες όλων των ηλικιών θα εισαχθούν στην χρήση χρώματος και στην δημιουργία χρωματικών διαβαθμίσεων με παράλληλη πρακτική, μετατρέποντας τους τοίχους σε δυναμικούς καμβάδες.

Πάτρα

Η Art in Progress είναι ενθουσιασμένη που ανακοινώνει μια συναρπαστική νέα προσθήκη στο 9ο Διεθνές Street Art Φεστιβάλ Πάτρας | ArtWalk 9: ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο υπό την καθοδήγηση του πολυδιάστατου και καταξιωμένου καλλιτέχνη Drez!

Ο Drez έρχεται από την Αυστραλία και αυτή τη στιγμή μεταμορφώνει τον τοίχο της οδού Αγ. Σαράντα 14 στην Πάτρα. Το έργο του εκτείνεται σε πίνακες ζωγραφικής, τοιχογραφίες και εγκαταστάσεις προβολής. Δημιουργεί καθηλωτικά περιβάλλοντα εφαρμόζοντας χρωματικές διαβαθμίσεις σε αστικές δομές, συνδυάζοντας την αφηρημένη τέχνη με το γκράφιτι.

Γιατί να παρευρεθείτε; Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια του ArtWalk 9 έχουν σχεδιαστεί για να παρουσιάσουν στους πολίτες της Πάτρας την έντονη κουλτούρα της τέχνης του δρόμου. Οι συμμετέχοντες όχι μόνο θα εξερευνήσουν τις ρίζες του γκράφιτι, αλλά και θα εξοικειωθούν με τεχνικές της τοιχογραφίας και θα δημιουργήσουν ακόμη και τα δικά τους αριστουργήματα street art. Είτε είστε λάτρης της τέχνης του δρόμου είτε απλά περίεργοι/ες να μάθετε περισσότερα, αυτή είναι η ευκαιρία σας να ασχοληθείτε άμεσα με αυτή τη μορφή τέχνης με πρακτικό τρόπο!

Υπό την καθοδήγηση του Drez, οι συμμετέχοντες όλων των ηλικιών θα εισαχθούν στην χρήση χρώματος και στην δημιουργία χρωματικών διαβαθμίσεων με παράλληλη πρακτική, μετατρέποντας τους τοίχους σε δυναμικούς καμβάδες. Πρόκειται για ένα τέλειο μείγμα δημιουργικότητας, πολιτισμού και κοινότητας που υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες!

Ημερομηνία: Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Ώρα:  10:30 – 12:00

Τοποθεσία: Ελ. Βενιζέλου & Αγ. Ιωάννη Πράτσικα
Συμμετέχοντες: 15 άτομα, όλων των ηλικιών

Περισσότερες πληροφορίες για τον Drez, θα βρείτε εδώ.

Πάτρα Πάτρα Πάτρα Πάτρα

 

Δηλώσεις Συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή για το εκπαιδευτικό εργαστήριο τηλεφωνικά στον τηλεφωνικό αριθμό: 6948098744, 10:00 π.μ. – 21:00 μ.μ., καθημερινά και μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: workshops.artinprogress@gmail.com

Λόγω του περιορισμού στον αριθμό συμμετεχόντων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος, οι ανήλικοι συμμετέχοντες θα πρέπει να συνοδεύονται από τον γονέα/κηδεμόνα τους.

Η τοιχογραφία του Drez στην Πάτρα για το ArtWalk 9 δημιουργείται με την ευγενική υποστήριξη της Αυστραλιανής Πρεσβείας στην Ελλάδα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε μαζί μας:

μέσω email στο patrartinprogress@gmail.com ή

μέσω τηλεφώνου στο 6948098744 ή

μέσω των social media: Facebook Art In Progress   ArtWalk, Instagram artinprogress.patras   artwalk festival.

Περισσότερες πληροφορίες για την Art in Progress και το έργο μας θα βρείτε εδώ: https://linktr.ee/artinprogress.patras