Ποτέ δεν κρίνεται ο τίτλος στην κλήρωση του πρωταθλήματος!

κλήρωση

Στις 6 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Super League 2 η Παναχαϊκή θα παίξει τέσσερις φορές στην Πάτρα. Το εάν αγωνιστεί και σε πόσα από αυτά τα παιχνίδια στη φυσική της έδρα στην Αγυιά θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα.

Στην πρεμιέρα θα παίξει με την ΑΕΚ Β’ στην Πάτρα. Επίσης εντός έδρας θα παίξει και τη 2η αγωνιστική, καθώς θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης Β’, ενώ την 3η αγωνιστική θα παίξει εκτός έδρας με την Ηλιούπολη. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τρία ντέρμπι. Την 4η αγωνιστική θα παίξει «εντός» με Κηφισιά, την 5η αγωνιστική «εκτός» με Καλαμάτα και την 6η «εντός» με Πανιώνιο.

Θεωρητικά το πρόγραμμα των «κοκκινόμαυρων» θεωρείται τέτοιο που προσφέρεται για νίκες και σούπερ ξεκίνημα στη σεζόν. Ομως ανεξάρτητα τι θα γίνει στην αρχή δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ποτέ καμία ομάδα δεν πήρε το πρωτάθλημα από την κλήρωση. Οι τίτλοι και οι στόχοι κρίνονται στη διάρκεια και στη συνέπεια, όχι μόνο στην αρχή ή σε ένα κομμάτι της σεζόν.

Και κάτι ακόμη, η κανονική περίοδος σαφώς και θα παίξει τον ρόλο της, αλλά μεγαλύτερο ρόλο θα παίξει η κατάσταση της Παναχαϊκής συνολικά στο πρωτάθλημα και ειδικά, όπως όλων των ομάδων, στο πως θα παρουσιαστεί στα play-offs.

Τέλος για όλους όσοι το έχουν ξεχάσει θα θυμίσουμε ότι οι βαθμοί από την κανονική περίοδο μεταφέρονται σε play-offs και play-outs μεταφέρονται., αλλά κατά το ήμισυ με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει…