Φωτιά στα Χανιά: «112» για εκκένωση του Πλατανιά – Κοντά σε οικισμό οι φλόγες ΒΙΝΤΕΟ

H πυρκαγιά βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τον οικισμό ενώ συναγερμός έχει σημάνει για τρεις μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες που βρίσκονται στην περιοχή.

Χανιά

Εκτός ελέγχου η φωτιά στον Πλατανιά Χανιών με το 112 να στέλνει μήνυμα εκκένωσης το απόγευμα της Τετάρτης. Συγκεκριμένα ενημερώνει όσους βρίσκονται στην πλατεία Πλατανιά Χανίων και δυτικά απομακρυνθείτε δυτικά προς Γεράνι μέσω Παλαιάς Εθνικής Οδού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τον οικισμό ενώ συναγερμός έχει σημάνει για τρεις μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες που βρίσκονται στην περιοχή. Μέχρι στιγμής έχουν κινητοποιηθεί 29 πυροσβέστες με 11 οχήματα ενώ επιχειρούν από αέρος και 2 Πυροσβεστικά ελικόπτερα.

Παράλληλα οι Αρχές έδωσαν εντολή να εκκενωθούν οι ξενοδοχειακές μονάδες που βρίσκονται στην περιοχή.

Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις
Η κατάσβεση της πυρκαγιάς συνεχίζεται με ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων, επίγειων και εναέριων, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Μαζί με τα 11 πυροσβεστικά που έσπευσαν στο σημείο έχουν κινητοποιηθεί επιπλέον 19 οχήματα από όμορες Περιφερειακές Ενότητες. Επίσης μεταβαίνουν δυο ομάδες δασοκομαντος και άλλη μια εναέρια ομάδα δασοκομαντος με ένα ελικόπτερο. Συνολικά επιχειρούν τρία ελικόπτερα στο πύρινο μέτωπο.

Χανιά

 

Διαβάστε επίσης:

Σχολικά είδη: Πού κυμαίνονται οι τιμές στην αγορά της Πάτρας

Κακοκαιρία: Υποχωρεί η «Atena» και έρχεται νέα τύπου «Π», πόσο θα επηρεάσει τη Δυτική Ελλάδα

Σοβαρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη ,ανδρόγυνο μαζί με το μωρό του παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα – Διασωληνώθηκαν οι γονείς

Πάτρα: Νέα απάτη σε βάρος ηλικιωμένης, πώς την έπεισαν να τους δώσει 40.000 ευρώ!

Είχε συλληφθεί για σοβαρό επεισόδιο και στα Κατεχόμενα ο 36χρονος που μπούκαρε με το αυτοκίνητο στην Τουρκία