Δοκιμές σχημάτων και συστημάτων με Περιστέρι για Προμηθέα – Φωτογραφίες

Ενα πολύ χρήσιμο φιλικό για τον Προμηθέα ήταν αυτό που έπαιξε σήμερα στο «Τόφαλος» η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου με αντίπαλο το Περιστέρι.

Προμηθέα Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δίνει οδηγίες στους παίκτες του Προμηθέα

Δοκιμές, σχήματα και συστήματα. Δεν θα μπορούσε να έχει άλλη χρησιμότητα το – κεκλεισμένων των θυρών – φιλικό παιχνίδι του Προμηθέα με το Περιστέρι στο «Τόφαλος». Το τελικό σκορ (59-69) δεν έχει τόση σημασία, όσο το γεγονός ότι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου κατέγραψε αδυναμίες και δυνατά σημεία για την ομάδα του, μοιράζοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, ελλείψει του τραυματία Τζαβίν Ντελόριε (στον πάγκο με πολιτικά) κι εν αναμονή του Τζόρντον Βαρνάντο, ο οποίος αναμένεται στην Πάτρα και θα ανακοινωθεί.

Προμηθέα Προμηθέα Προμηθέα

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Κόνιαρη, Πέρι, Ιβούντου, Χρυσικόπουλο και Καραγιαννίδη, για να κάνει στη συνέχεια rotation και να δοκιμάσει διάφορα σχήματα, όπως π.χ. με Λούντζη, Ανταμς και Κένι Γουίλιαμς στην περιφέρεια και τον Κέι Τζέι Γουίλιαμς στη ρακέτα. Στο τελευταίο 10λεπτο χρησιμοποιήθηκαν και οι μικροί Πρέκας και Λάγιος.

Στα αξιοσημείωτα του φιλικού, η μικρή διαφωνία που είχαν οι δυο φίλοι και παλιοί συνεργάτες προπονητές των δύο ομάδων Ηλίας Παπαθεοδώρου και Γιώργος Λημνιάτης για ένα φάουλ, η οποία κατέληξε σε χαμόγελα.

Διαιτητές: Μαρινάκης-Λογοθέτης-Γεράνιος. Για την ιστορία τα 10λεπτα είχαν ως εξής: 17 14, 24-30 (ημ.), 42-47, 59-69.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Παπαθεοδώρου): Πέρι 10 (2), Κένι Γουίλιαμς, Κόνιαρης 1, Μπαζίνας, Παπαγιάννης 2, Λάγιος 2, Άνταμς 9, Χρυσικόπουλος 7 (1), Πρέκας, Ιβούντου 6, Καραγιαννίδης 12 (2), Κέι Τζέι Γουίλιαμς 6, Λούντζης 4.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Λημνιάτης): Σταυρακόπουλος 5 (1), Κάρμπερι, Σταυρακόπουλος, Κόφεϊ 1, Χάρις 9 (2), Ζούγρης 3, Πάπας 10 (2), Πουλιανίτης 3, Αβδάλας 7, Εντι 11 (3), Τσουργιάννης 1, Πάττον 2, Κάρμπερι 13 (2), Ζαν Λουί 4.

Προμηθέα Προμηθέα Προμηθέα Προμηθέα ΠρομηθέαΠρομηθέα

Το φιλικό παιχνίδι παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Προμηθέας Χρήστος Μήλας.

ΠρομηθέαΠρομηθέα  Προμηθέα

Την Πέμπτη το απόγευμα ακολουθεί το επίσημο φιλικό του Προμηθέα με το Περιστέρι, το οποίο θα είναι ανοικτό για τους φίλους του μπάσκετ.