«Ολυμπιονίκης» ήταν ο Αίολος Αγυιάς, διπλό πρόκρισης με Πανελλήνιο

Ο Αίολος Αγυιάς μπήκε με το δεξί στις επίσημες φετινές του υποχρεώσεις, καθώς επικράτησε επί του Πανελληνίου, εκτός έδρας, στο ξεκίνημα του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αίολος Αγυιάς Ο Αίολος Αγυιάς απέδρασε με ιστορικό διπλό στο Κύπελλο από το κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου

Ο Αίολος Αγυιάς θα συνεχίσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς πέτυχε ένα μεγάλο και ιστορικό για τον πατρινό Οργανισμό διπλό μέσα στο κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου επί του συλλόγου των Ολυμπιονικών με σκορ 61-52.

Διαιτητές: Ξυλάς-Κουτσοδήμος-Μπαβέλας. Τα 10λεπτα: 12-17, 23-29 (ημ.), 42-37, 52-61.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Σορώτος): Σγουρός 1, Κουροσβίλι, Κοψιάς 2, Λιβανός 2, Λιαράκος 2, Παπαζήσης 5 (1), Δρίτσας 6 (1), Καραχάλιος 3, Κουγιουμτζής, Κατιάκος 5, Ζαρκαδούλας 20 (4), Μιχαήλ 6 (1).

ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ (Παπαδημητρίου): Χατζόπουλος 7, Λαγογιάννης, Χονδρόπουλος 2, Μαντίκος 10 (2), Νιφόρας 5, Σίψας, Φραντζής 12 (3), Κ. Αθανασόπουλος, Μπαρδάκας 12, Οικονομίδης 2, Οικονομόπουλος 11 (3), Θ. Αθανασόπουλος.

Ο Αίολος Αγυιάς θα παίξει πάλι στο Κύπελλο το Σάββατο 14/9 στις 17:00 με αντίπαλο τον Αμύντα στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο της Παναγίας Αλεξιώτισσας και αν νικήσει και πάλι, τότε θα παίξει την Τετάρτη 18/9 με αντίπαλο ομάδα της Elite League στην Πάτρα.

Ο προπονητής του Αίολου Αγυιάς, Ανδρέας Παπαδημητρίου δήλωσε τα εξής: «Το Κύπελλο είναι για εμάς ένα επίσημο φιλικό. Σίγουρα μας ικανοποιεί η νίκη γιατί ο Πανελλήνιος είναι πολύ ενισχυμένος και πάντοτε μία νίκη δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα.  Το σημαντικό για εμάς είναι να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο και πάλι τον Πανελλήνιο. Αυτή η νίκη θα έχει αξία. Τώρα θα δουλέψουμε να φανούμε καλύτεροι με τον Αμύντα το Σάββατο στην έδρα μας. Θέλουμε τον κόσμο μας στο πλευρό μας».