Peloponnisos FM 104,1: Ενημέρωση με υπογραφή από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου

Ο Peloponnisos FM 104,1 επιστρέφει ακόμη πιο δυνατός και με ανανεωμένο πρόγραμμα, τη Δευτέρα 16/09/2024. Ραντεβού στον «αέρα» με 17 δημοσιογράφους και 9 εκπομπές!

Peloponnisos FM 104,1

Η αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη του Peloponnisos FM 104,1 είναι, πλέον, γεγονός. Το ραδιόφωνο της εφημερίδας «Πελοπόννησος» επιστρέφει ανανεωμένο, αλλά πάντα σύγχρονο και παρεμβατικό, από την προσεχή Δευτέρα 16/9, με μια μεγάλη ομάδα 17 δημοσιογράφων και 9 συνολικά εκπομπών.

Το καθημερινό πρόγραμμα θα ανοίγει στις 8π.μ. ο συντονιστής του σταθμού Κώστας Λαμπρόπουλος με το πρωινό πολυμαγκαζίνο «Μαζί στον αέρα καλημέρα», το οποίο θα δίνει με ανάλαφρο τόνο το πρώτο στίγμα της ημέρας.

Στις 9π.μ. θα ακολουθεί ο διευθυντής Ενημέρωσης και Μέσων Ενημέρωσης της «Π» Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος με την «Πρώτη ενημέρωση», την αγαπημένη σας ενημερωτική εκπομπή με την παρουσία όλων των συντακτών του Ομίλου μας.

Το δίδυμο Μαρίνα Ριζογιάννη και Σωτήρη Παπανδρέου παραλαμβάνει τη σκυτάλη στις 10π.μ. σε μια εκπομπή… όνομα και πράγμα («Ολα λέγονται»), ενώ στις 11π.μ. ο Γιώργος Αναστασόπουλος παρουσιάζει, με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο και με τα καυστικά του σχόλια, την «Απόρρητη γραμμή», αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο και τις αθέατες πλευρές της επικαιρότητας.

Στις 12μ. ακολουθεί το δίδυμο Χρήστος Βεργανελάκης και Απόστολος Αναστασόπουλος με την εκπομπή «Χριστός και Απόστολος», που συνδυάζει ενημέρωση και σχολιασμό για την επικαιρότητα, ενώ στη 1μ.μ. η ενημέρωση παίρνει αθλητικό περιεχόμενο με την εκπομπή «Εντός-Εκτός Εδρας» του Προκόπη Κόγκου, ο οποίος θα μας μεταφέρει σε όλα τα γήπεδα με τη συμβολή και του Κώστα Λαμπρόπουλου.

Ο Παναγιώτης Ρηγόπουλος παίρνει τη σκυτάλη στις 2μ.μ. με τη νέα εκπομπή «Μέρα μεσημέρι», η οποία θα περιλαμβάνει και ενημέρωση και ψυχαγωγία, για να συνεχίσει στις 3μ.μ. η νέα μας «μεταγραφή», Αθανασία Ροδίτη με την ψυχαγωγική εκπομπή «Cosmo Highlights», σε ένα όμορφο μουσικό -και όχι μόνο- ταξίδι. Το πρόγραμμα κλείνει στις 4μ.μ. με την ψυχαγωγική εκπομπή «Sweet Escape» της Μιχαλίτσας Μελισσουργού, η οποία θα χαλαρώνει μουσικά τα απογεύματά σας.

Φυσικά, κάθε εκπομπή θα φέρει την ξεχωριστή πινελιά κάθε ραδιοφωνικού παραγωγού, συνθέτοντας έναν ζωντανό και πολυδύναμο ραδιοφωνικό σταθμό, που θα καλύπτει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά όλα τα γούστα των ακροατών μας. Στην εξίσωση θα πρέπει να προστεθεί και η μεγάλη δημοσιογραφική ομάδα του pelop.gr, η οποία θα είναι για μια ακόμη σεζόν σε ζωντανή σύνδεση για τη μετάδοση όλων των ειδήσεων σε πραγματικό χρόνο.

Αν σε όλα τα παραπάνω συνυπολογίσετε ότι το μενού θα περιλαμβάνει και ειδικές εκπομπές, διαγωνισμούς, κληρώσεις με πλούσια δώρα, πλούσιο μουσικό πρόγραμμα και κάλυψη αθλητικών αγώνων, θα διαπιστώσετε ότι φέτος η… βελόνα δεν θα ξεκολλάει από τους 104,1 στα FM.

Συντονιστείτε, λοιπόν, για ενημέρωση με υπογραφή από τη Δευτέρα 16/9!

Peloponnisos FM 104,1