Ζώδια: Tοξότη, θα σου δοθεί η ευκαιρία να επεκτείνεις τα επαγγελματικά σου σχέδια, θα είσαι συνεργάσιμος και επικοινωνιακός

Δείτε αναλυτικά τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια

Η μέρα αν και θεωρητικά έχει «εύκολες» όψεις χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται και να μην εκτεθούμε άσκοπα. Γρήγορους ρυθμούς και κίνηση θα μας δώσει το εξάγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Άρη στον Καρκίνο. Μπορεί να μας βγει η γλώσσα έξω από το τρέξιμο, όμως θα καταφέρουμε να διεκπεραιώσουμε με επιτυχία διάφορα θέματα της καθημερινότητας ή τεχνικές εργασίες. Η ευστροφία και τα άμεσα αντανακλαστικά θα μας βγάλουν από οποιαδήποτε δύσκολη θέση.

Ό,τι έχουμε να πούμε, θα το πούμε ευθέως και αυθόρμητα, όποια δύσκολη απόφαση μας βασάνιζε, θα την πάρουμε στο φτερό, χωρίς δισταγμό, ωστόσο, ας είμαστε πιο προσεκτικοί στα λόγια και γενικότερα τη συμπεριφορά μας.

Από την άλλη, έχουμε τον Δία στους Διδύμους να κάνει τετράγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο, που δίνει ζωντάνια, ενθουσιασμό, ανεμελιά, χαρά, αισιοδοξία, ευκολίες και λύσεις από το πουθενά, ωστόσο, ο υπερβολικός ενθουσιασμός και η έλλειψη μέτρου οδηγούν σε επιπολαιότητες και ανευθυνότητα. Η ανωριμότητα, επίσης, σε αποφάσεις ή κινήσεις αλλά και η μεγάλη σιγουριά για τις ικανότητες ή την εξυπνάδα μας, που ενδεχομένως να μας χαρακτηρίζει, ενδέχεται να οδηγήσουν σε γκάφες.

 

Κριός

Με το εξάγωνο του Ερμή στον 6ο σου με τον Άρη στον 4ο σου, θα πάρεις πρωτοβουλίες και θα σχεδιάσεις, με αυτοπεποίθηση τα επαγγελματικά σου σχέδια και τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου. Είναι κατάλληλη ημέρα, για να επιλύσεις τις όποιες διαφορές, δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά, ενώ επί πρακτικού μπορείς να ασχοληθείς με επισκευές και επιδιορθώσεις του σπιτιού σου. Θα έχεις πνευματική διαύγεια, θα παίρνεις δραστικές αποφάσεις και μέσα από την συνεργασία θα έχεις πετυχημένα αποτελέσματα. Θα έχεις ταχύτητα στον τρόπο που θα διεκπεραιώνεις τις υποθέσεις σου κυρίως αν βρεθείς σε δημόσιους φορείς. Ευνοούνται οι διαπραγματεύσεις και η σύναψη συμφωνιών ενώ η ημέρα προσφέρεται για να ασχοληθείς και με τα θέματα της υγείας σου.

 

Ταύρος

Το εξάγωνο του Ερμή στον 5ο σου με τον Άρη στον 3ο σου ευνοεί την δημιουργικότητά σου, μέσα από την έκφραση των ταλέντων σου. Ενδέχεται να προκύψει ένα επαγγελματικό ταξίδι, το οποίο θα είναι καλά οργανωμένο και μελετημένο και δεν αποκλείεται να συνδυάσεις τις επαγγελματικές δραστηριότητες, με αρκετές ώρες ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Θα έχεις ευφράδεια λόγου, αυτοπεποίθηση και παράλληλα θα συναισθάνεσαι τις ανάγκες των άλλων, ώστε να δίνεις τις κατάλληλες συμβουλές. Συζητήσεις θα προκύψουν με συγγενείς και αδερφικά πρόσωπα και θα μπορέσεις να εκφραστείς με σαφήνεια. Παρόμοια διάθεση θα έχεις αν χρειαστεί να συζητήσεις θέματα που απασχολούν τα παιδιά σου. Θα έχεις κατανόηση και παράλληλα την λογική να εξετάσεις όλες τις παραμέτρους, ώστε να μπορέσεις να επέμβεις δραστικά.

 

Δίδυμοι

Με το εξάγωνο του Ερμή στον 4ο σου με τον Άρη στον 2ο σου, θα επικεντρωθείς στα οικονομικά θέματα της οικογένειας και του σπιτιού σου, ώστε να μπορέσεις να βάλεις προτεραιότητες, να οργανώσεις τις υποχρεώσεις σου και παράλληλα να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου. Θα επικοινωνείς αρκετά καλά με τους οικείους σου, ενώ είναι καλή ευκαιρία αν θέλεις να πουλήσεις ένα ακίνητο, να ασχοληθείς σήμερα με τις διαπραγματεύσεις, να υπογράψεις συμφωνίες, να βάλεις τους όρους σου και να προχωρήσει η πώληση. Μπορείς ακόμη, αν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σας να τις συζητήσεις, να εξετάσετε όλα τα ενδεχόμενα και με αποφασιστικότητα, καθαρό μυαλό και σαφήνεια να αποφασίσετε προς όφελος της οικογενείας σας. Γενικότερα θα κάνεις σχέδια, ενδεχομένως κάποιες αλλαγές και νέα ξεκινήματα μέσα στο σπίτι.

 

Kαρκίνος

Με τον Άρη να βρίσκεται στον 1ο σου και να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή στον 3ο σου, θα παίρνεις πρωτοβουλίες, θα εκφράζεις ελεύθερα τις απόψεις και τις ιδέες σου, χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Για όλα θα παίρνεις θέση, θα είσαι αποφασιστικός/η και με ταχύτητα θα διεκπεραιώνεις τα θέματα σου. Καλή ημέρα για διαπραγματεύσεις, για ουσιαστική επικοινωνία, για κλείσιμο και σύναψη συμφωνιών. Θα πάρεις ευχάριστα νέα και ειδήσεις, ενώ γενικότερα θα συγκεντρώνεις πληροφορίες για όσα σε απασχολούν. Ένα επαγγελματικό ταξίδι είναι πολύ πιθανό, άλλωστε θα είσαι ιδιαίτερα κινητικός/η, δραστήριος/α, αποτελεσματικός/η και το πλέον κατάλληλο άτομο για να αναλάβει τέτοιους είδους υποθέσεις. Αν σε ταλαιπωρεί ένα θέμα, θα πάρεις την απόφαση να το συζητήσεις και ότι βρέξει ας κατεβάσει, οι πιθανότητες πάντως είναι με το μέρος σου.

 

Λέων

Με τον Άρη να βρίσκεται στον 12ο σου και να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή στον 2ο σου, σήμερα είναι ευκαιρία να οργανώσεις τα οικονομικά σου. Δώσε προσοχή σε λεπτομέρειες, βάλε προτεραιότητες προκειμένου να μπουν σε μια τάξη. Είναι πιθανό μέσα από παρασκηνιακές κινήσεις να ωφεληθείς, ενώ δύσκολα θα ανακοινώνεις τα σχέδια σου, κυρίως αν θεωρείς πως υπάρχουν «διαρροές». Αν έχεις αποφασίσει να επενδύσεις κάπου τα χρήματα σου, θα είσαι προσεκτικός/η, καλά ενημερωμένος/η και έτοιμος/η να κάνεις το επόμενο βήμα. Γενικότερα θα έχεις την ευφυία να σχεδιάσεις την στρατηγική σου, να πετύχεις στους στόχους σου, να σταθεροποιήσεις τα οικονομικά σου και μέσα από την επιτυχία να βρεις την πολυπόθητη συναισθηματική και υλική ασφάλεια που χρειάζεσαι και να ξαναβρείς την αυτοπεποίθησή σου.

 

Παρθένος

Ο Ερμής στο δικό σου ζώδιο και στον 1ο σου θα σχηματίσει σήμερα εξάγωνο με τον Άρη από τον 11ο σου. Είναι μια όψη, που ευνοεί τις διαπραγματεύσεις και που εσένα προσωπικά, θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις κάποιους από τους στόχους σου. Θα οργανώσεις τις σκέψεις και τα σχέδια σου με λογική, διαύγεια και πρακτικότητα. Θα αναλύεις τα δεδομένα, θα βγάζεις λογικά και σωστά επί πλείστων συμπεράσματα και μέσα από αυτή την διαδικασία, θα μπορέσεις να προβάλλεις τις ατομικές σου επιδιώξεις. Οι άλλοι/ες εύκολα θα εμπιστεύονται την κρίση σου, θα σε ωθούν να προχωρήσεις και αν χρειαστείς βοήθεια, δεν έχεις παρά να την ζητήσεις από σημαντικούς ανθρώπους και να την λάβεις. Κατάλληλη ημέρα για να πάρεις πρωτοβουλίες και να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις με άτομα του φιλικού περιβάλλοντός σου.

 

Zυγός

Με τον Ερμή στον 12ο σου να σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη μέσα από τον 10ο σου, μέσα από τις ώρες περισυλλογής και μοναξιάς, θα κάνεις τον απολογισμό σου, κυρίως σε σχέση με απωθημένα και συναισθήματα ανασφάλειας και φόβου. Για οτιδήποτε σχετίζεται με τον επαγγελματικό τομέα και την καριέρα σου, θα πρέπει να γίνεις περισσότερο άμεσος/η, αποτελεσματικός/η χωρίς δισταγμούς και αναστολές. Φρόντισε να οργανώσεις την σκέψη και την δράση σου, να μελετήσεις καλά τις κινήσεις σου και να προβάλλεις τις φιλοδοξίες σου. Το παν είναι η στρατηγική που θα ακολουθήσεις και εσύ θα έχεις την ικανότητα, να συνεργαστείς με άλλους/ες, παράλληλα όμως να ξεχωρίσεις. Κάποια σχέδια προτιμάς να τα κρατήσεις κρυφά από φόβο μήπως σε υπονομεύσουν και τα ανακοινώσεις την κατάλληλη στιγμή.

 

Σκορπιός

Ιδανική ημέρα για να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι παρέα με φιλικά άτομα είναι η σημερινή, με το εξάγωνο του Ερμή στον 11ο σου με τον Άρη από τον 9ο σου. Είτε είναι για ψυχαγωγία, είτε για επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους, θα έχεις επιτυχία, αφού όλα θα είναι σωστά μελετημένα και προσεγμένα. Αν πάλι εκκρεμεί μια νομική υπόθεση, σήμερα μπορείς να έρθεις σε συμφωνία ή να τακτοποιήσεις έγγραφα και χαρτιά. Γενικότερα η ημέρα προσφέρεται για διανοητικές ή χειρωνακτικές εργασίες, για να εκφράσεις τους στόχους σου και να συνεργαστείς για έναν κοινό σκοπό, κυρίως αν εμπλέκεσαι σε ομάδες και συλλογικές δραστηριότητες. Αν έχεις μια ομιλία, με λογικά επιχειρήματα, έξυπνες ιδέες και γρήγορες λύσεις και αποφάσεις θα καταφέρεις να περάσεις τα μηνύματά σου.

 

Tοξότης

Με τον Ερμή στον 10ο σου να σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη από τον 8ο σου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να επεκτείνεις τα επαγγελματικά σου σχέδια, κυρίως με την βοήθεια χρηματοδοτών ή με την ανάληψη ενός δανείου. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να πείσεις με λογικά επιχειρήματα για τα ανοίγματα που έχεις βάλει ως στόχο και γενικότερα να προβείς σε νέες στρατηγικές προκειμένου να εδραιωθείς στον χώρο. Ευκαιρία λοιπόν, να πάρεις πρωτοβουλίες για να μπορέσεις μελλοντικά να αποκτήσεις οικονομική σταθερότητα. Θα είσαι συνεργάσιμος/η, επικοινωνιακός/η, με γρήγορη σκέψη ενώ γενικότερα με ταχύτητα παράλληλα και προσοχή θα διεκπεραιώνεις τις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες σου. Ενδέχεται ακόμη, εκείνος/η που τελικά θα βοηθήσει και θα σε στηρίξει οικονομικά, να είναι εντέλει ο/η σύντροφός σου.

 

Αιγόκερως

Με τον Ερμή στον 9ο σου να σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη μέσα από τον 7ο σου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες μέσα από νέες γνώσεις και συνεργασίες. Μπορεί να συνάψεις μια συμφωνία εκτός συνόρων, ή να χρειαστεί να ταξιδέψεις στο εξωτερικό για σπουδές ή ένα σεμινάριο κτλ. που θα σου φέρουν μια νέα πιστοποίηση. Γενικότερα θα δώσεις σημασία στην εκπαίδευση σου, προκειμένου να εξελιχθείς. Αν βρίσκεσαι εν τω μέσω μιας νομικής διαδικασίας, θα καταθέσεις τις απόψεις σου, όλα τα απαραίτητα έγγραφα ώστε άμεσα να βγει το αποτέλεσμα της απόφασης. Στον αισθηματικό τομέα, είναι πιθανό με τον/η αγαπημένο/η σου, να οργανώνετε λεπτομερώς ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή να έρθετε σε επαφή με συγγενείς εξ’ αγχιστείας.

 

Υδροχόος

Με τον Ερμή να βρίσκεται στον 8ο σου και να σχηματίζει όψη εξάγωνου με τον Άρη μέσα από τον 6ο σου, θα μπορέσεις με εξαιρετική ικανότητα να τακτοποιήσεις οφειλές και χρέη προς το δημόσιο, να πάρεις πρωτοβουλίες και να περάσεις στην δράση προκειμένου να ολοκληρώσεις με οικονομικές διαπραγματεύσεις και ρυθμίσεις και να ολοκληρώσεις με επιτυχία τις υποχρεώσεις της ημέρας. Στον επαγγελματικό χώρο θα είσαι δραστήριος/α, άμεσος/η, αποτελεσματικός/η, με αυτοπεποίθηση και με ταχύτητα θα εξυπηρετείς τα συμφέροντα όλων. Γενικότερα η ημέρα προσφέρεται για διανοητικές και χειρωνακτικές εργασίες και αν δραστηριοποιείσαι σε δήμους και κοινότητες, θα είσαι εξαιρετικά οργανωτικός/η, και με ενσυναίσθηση ως προς τις ανάγκες των πολιτών. Καλή ημέρα για να πάρεις πληροφορίες για ασφάλειες, για κληρονομικές υποθέσεις και για επιδόματα.

 

Ιχθύες

Με τον Ερμή να βρίσκεται στον 7ο σου και να σχηματίζει όψη εξάγωνου με τον Άρη μέσα από τον 5ο σου, θα επηρεαστούν άμεσα οι συνεργασίες και οι αισθηματικές σου σχέσεις. Σε κάθε περίπτωση θα μπορέσεις να εκφράσεις με λογικά επιχειρήματα, τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τις προσδοκίες σου, ειδικά αν σκοπεύεις να κάνεις το επόμενο βήμα στην σχέση σου και να προχωρήσεις με τον/η αγαπημένο/η σου στην συγκατοίκηση. Θα προκύψουν διάφορες συζητήσεις, ακόμη και για την απόκτηση παιδιού, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι σαφής στις απαιτήσεις σου. Ο κοινωνικός σου κύκλος, μέσα από νέες γνωριμίες θα διευρυνθεί και αν πρόκειται για επαγγελματικές συμφωνίες, θα δραστηριοποιηθείς έντονα προκειμένου να κατακτήσεις τους στόχους σου. Γενικότερα θα έχεις ευχάριστες και αισιόδοξες σκέψεις για το μέλλον.

 

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε επίσης:

ΕΣΥ: Απογευματινά χειρουργεία, μισθοί, εφημερίες, τι αλλάζει

Σχολεία: Μέχρι και τριήμερη αποβολή για κινητό στην τάξη – Νέοι κανόνες και για τις απουσίες

Οι τρυφερές φωτογραφίες της Κατερίνας Στικούδη από τη βάπτιση του γιου της

Τσάπαλος για ακίνητα: Τριπλή ανάσα για τους Αθηναίους

Επίδομα παιδιού – Α21: Κλείνει η πλατφόρμα, πότε θα γίνουν οι πληρωμές